Napvilágot látott Gyu Ri és a dél-koreai duó, név szerint a From The Airport közös dala és klipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Park Gyu Ri és a From The Airport közös dala
2015. június 16. 16:36
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Jó a dal.
Imádom a K-popot
Imádom a K-popot
2015. június 16. 16:49
Mikor először megláttam a dalt,hirtelen azt hittem, hogy újabb szóló dalt adott ki Gyu Ri. Aztán olvastam, hogy ez csak egy együttműködés, de elképesztően megfogott. Nagyon tetszik, igazán különleges dal és a klip is remek lett. Gyu Ri hangja pedig szerintem nagyon jól bele illik ebbe a hangzásvilágba.
2015. június 16. 17:05
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Kellemes meglepetésként ért a dal, de GomNaNa-hoz hasonlóan először én is azt hittem, hogy Gyuri újabb szólót adott ki
Mindenesetre nagyon jó kis dal lett, ami mindkét félnek köszönhető
2015. június 16. 17:07
Mikor megtudtam, hogy hamarosan megjelenik Gyu Ri legújabb együttműködése, nagy boldog lettem.
Szerintem remek választás volt, hogy Gyu Ri-t kérték meg erre a szerepre, hisz valóban egyedi és tiszta hangja van.
A klip is nagyon tetszik, gyönyörű!
Szerintem remek választás volt, hogy Gyu Ri-t kérték meg erre a szerepre, hisz valóban egyedi és tiszta hangja van.
A klip is nagyon tetszik, gyönyörű!
2015. június 16. 18:44
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Mikor meghallottam az alapot, először azt gondoltam, hogy Gyuri hangja nem bírja el a dalt és el lesz nyomva, de kellemeset csalódtam. Remek dal lett, és Gyuri hangja teljesen illik ehhez a hangzásvilághoz.
2015. június 20. 13:38
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Ahogy észrevettem nem csak én gondoltam, hogy Gyu Ri újabb szóló számot adott, ki, szóval ez részben megnyugtató!
Mit is mondhatnék a dalról ... egyértelműen Gyu Ri bájosan nőies hangja viszi a pálmát. (De ha jól olvastam ez is volt kb. a célluk!)
A klip nagyon tetszik, jól áll nekik ez a stílus!
Mit is mondhatnék a dalról ... egyértelműen Gyu Ri bájosan nőies hangja viszi a pálmát. (De ha jól olvastam ez is volt kb. a célluk!)
A klip nagyon tetszik, jól áll nekik ez a stílus!
2015. július 08. 23:03
Egész idáig azt hittem, hogy Gyu Ri új szólót adott, ki és meglepett, hogy ez csak egy együttműködés.
A klip nem annyira fogott meg kivéve, azok a piros zászlós részek.
De a dal meglepően kellemes.
A klip nem annyira fogott meg kivéve, azok a piros zászlós részek.
De a dal meglepően kellemes.
2015. július 09. 11:03
Meglepően jól áll Gyu Ri-nak ez a stílus és milyen szép benne!♥
2015. július 10. 11:39
A duót nem ismerem, viszont Gyurit nagyon szeretem!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

1 felhasználónak tetszik: