A One Direction fergeteges koncertet adott Bécsben
2015. június 16. 16:45
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
ÉLETEM LEGJOBB NAPJA VOLT!!!!!! TÖKÉLETES ÉS LEÍRHATATLAN
2015. június 16. 22:48
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Gureka10 Nagyon koszonom, amit leirtal.....
2015. június 16. 22:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Gureka10: Aki pedig nem tudott eljönni,az ne keseredjen el,majd együtt szervezzünk egy koncertet ide valahova a közelbe.
Nem hinném hogy ez összefog jönni, de ha ingyenes elso sorbol fogok csapolni
Nem hinném hogy ez összefog jönni, de ha ingyenes elso sorbol fogok csapolni
2015. június 17. 09:47
Azért 55 ezer ember nem semmi! De nem szeretem őket!
2015. június 18. 00:30
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
Idézet (tbdodo @ 2015.06.13. 20:11)
Pontosítanám a cikket. Liam NEM olvasta fel ezt a plakátot.. Nem mellesleg ez az én fényképem:')
És az ÉN TÁBLÁM!! Köszönöm mindenkinek aki lefotózta nekem, ezúttal neked is! :') Olyan sokkba kerültem barátnőmmel, mikor megláttuk a saját táblánkat, hogy elkezdtünk sírni, majd egymás nyakába borulva azt ordítottuk, hogy ,,Liam tudja, hogy szeretjük". És így elfelejtettünk képet/videót csinálni. Bíztunk a magyarokban, hogy sikerült elcsípni a pillanatot.
Amúgy a tábla készítői: Vancsik Vanessza és Faddi Eliza
2015. június 18. 09:45
Annyira rossz volt,hogy nem tudtam eljutni!
Sírás kerülget,komolyan mondom!
Biztos kicseszettül szuper lehetett a koncert,na de majd akkor legközelebb!Oh,és nagyon örülök a többi MAGYAR Directionereknek,hogy nekik sikerült eljutni oda!
2015. június 18. 11:06
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Barátnőm is ott volt, végig üvöltötte az egészet. Hét órát állt sorban a tűző napon, de az általa készített videókból is kiderült, mennyire jó volt a koncert!
2015. június 18. 14:24
|
|
Rebeka20020307új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 211052 offline
|
Ott voltam!! Nagyon király volt! Egyszerűen eszméletlen!
2015. június 18. 22:19
|
|
|
Es kb.mikor beengednek mennyi idot kell otallni mig a direction jon????
2015. június 18. 22:20
|
|
|
Es mindenkinek meg van a helye hogy hova kell allnia vagy fut bele mindenki es odaalsz vagy ulsz ahova jut hely????
2015. június 19. 12:44
|
|
Dórika12Hagyjuk..' |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 1171 Csatolások: 58 Azonosító: 219148 offline
|
Biztos nagyon jó volt és örültek a rajongók is,de én valahogy nem birom őket.Ezzel nem szeretnék senkit sem megsérteni..
Minden esetre innen sok ismerősöm ment a koncertre és úgy hallotam tetszett nekik.
Minden esetre innen sok ismerősöm ment a koncertre és úgy hallotam tetszett nekik.
2015. június 21. 21:02
|
|
styleyzoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 233340 offline
|
Ez most komoly?
Már nem azért,de az 1D miben külömbözik mint mondjuk Skrillex (ez csak úgy példának)...
Skrillex-ről még cikk sem készünle még ha fejreállna akkor sem.Csak megemlítenék hogy pl.:ott volt a Balaton Soundon...
Még fele annyi kép sem készülne róla mint ezekről a nyálas kis takonypócokról...
Már nem azért,de az 1D miben külömbözik mint mondjuk Skrillex (ez csak úgy példának)...
Skrillex-ről még cikk sem készünle még ha fejreállna akkor sem.Csak megemlítenék hogy pl.:ott volt a Balaton Soundon...
Még fele annyi kép sem készülne róla mint ezekről a nyálas kis takonypócokról...
2015. június 21. 21:04
|
|
styleyzoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 233340 offline
|
De már nem azért...
És még Őket tartjátok helyesnek?
És akkor mjönnek majd a kommentek:"De hiszen Ők ászok te meg bújj el"...Hát lehet hogy én még tehetségesebb is vagyok mint ezek a Lipótmezősiek....
És akkor mjönnek majd a kommentek:"De hiszen Ők ászok te meg bújj el"...Hát lehet hogy én még tehetségesebb is vagyok mint ezek a Lipótmezősiek....
2015. június 22. 10:58
Styleyzone írta: "De már nem azért...
És akkor mjönnek majd a kommentek:"De hiszen Ők ászok te meg bújj el"...Hát lehet hogy én még tehetségesebb is vagyok mint ezek a Lipótmezősiek...."
-Ez a cikk a One Direction rajongóknak íródott, akik valamilyen okból kifolyólag nem jutottak el a koncertre és szeretnének értesülni az ott történtekről. Az ezt megelőző kommentetben említetted, hogy pl. miért nincs cikk Skrillex-ről írva, hát itt a megoldás, írjál te magad. Nem értem, hogy miért hasonlítod össze Skrillex-et a 1D-vel, az ők zenei stílusuk közötti különbség olyan, mint ég és föld, Skrillex a maga műfajában kiváló, nekem is az egyik kedvencem, úgy, mint a 1D a maga műfajában. Az egy dolog, hogy te nem szereted a fiúkat, de megkérlek tartsd meg a véleményed saját magadnak, mert senkit sem érdekel.
És akkor mjönnek majd a kommentek:"De hiszen Ők ászok te meg bújj el"...Hát lehet hogy én még tehetségesebb is vagyok mint ezek a Lipótmezősiek...."
-Ez a cikk a One Direction rajongóknak íródott, akik valamilyen okból kifolyólag nem jutottak el a koncertre és szeretnének értesülni az ott történtekről. Az ezt megelőző kommentetben említetted, hogy pl. miért nincs cikk Skrillex-ről írva, hát itt a megoldás, írjál te magad. Nem értem, hogy miért hasonlítod össze Skrillex-et a 1D-vel, az ők zenei stílusuk közötti különbség olyan, mint ég és föld, Skrillex a maga műfajában kiváló, nekem is az egyik kedvencem, úgy, mint a 1D a maga műfajában. Az egy dolog, hogy te nem szereted a fiúkat, de megkérlek tartsd meg a véleményed saját magadnak, mert senkit sem érdekel.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: