Biztosan csodálatos koncert volt,kár,hogy nem voltam ott.
Viszont úgy tudom,hogy Liam nem olvasta be:((
A One Direction fergeteges koncertet adott Bécsben
2015. június 14. 15:06
|
|
DirectionerAnciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 239400 offline
|
2015. június 14. 15:14
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
Biztos nagyon jó volt
2015. június 14. 17:25
Nem vagyok a rajongójuk, de aki ott lehetett, annak biztosan hatalmas élmény volt. Egyik ismerősömnek is sikerült kijutnia és tök jó képeket is posztolt facebookra
Egyszer én is olyan szívesen elmennék a kedvenceim koncertjére
2015. június 14. 19:22
|
|
TheVampsBradLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 228310 offline
|
Nagyon durván jó volt életem legjobb estéje volt és csak pár méterre voltam a fiúktól
2015. június 14. 21:02
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Imádtam nagyon nagyon jó volt
2015. június 14. 22:28
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Egyszerűen hihetetlen volt, örök emlék! Hatalmas élmény volt és a fiúk hangja valami eszméletlen volt! <3 <3
2015. június 15. 15:11
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Nem voltam, sajnos!!!! Irigyelem azokat az embereket akik ott voltak!!!
Biztos egy eletre maradando emlek lesz!!!!!
2015. június 15. 15:16
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Amugy ha mar nem voltam ott, elmeselne valaki milyen is volt, nem arra gondolok hgy nagyon jo, hanem reszletesebben, mit csinaltak a fiuk??? Ertettetek amit mondtak vagy nem tudom
megkoszonnem ha valaki elmondana nekem, haggy eljem at!!!!!
elore is koszonom!!!! :
2015. június 15. 16:23
|
|
Lilluskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.19. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 227929 offline
|
Elég volt a videókat és a képeket megnéznem,máris tudtam,hogy hatalmas koncert volt*--* Hihetetlenül jó lehetett,annak ellenére hogy nem lehettem ott.Minden elismerésem a srácoké
<3
2015. június 16. 12:51
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Éreztem,hogy jó lesz a bécsi koncert
bár nem voltam ott,de láttam képeket,és nagyon örülök,hogy mind a srácoknak,mind a rajongóknak élmény volt.Nagyon remélem,hogy néhány éven belül ott lehetek egy budapesti koncerten
tudom,hogy elég reménytelen a dolog,de a remény hal meg utoljára
2015. június 16. 13:56
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Lilien2000 firkálta:
Amugy ha mar nem voltam ott, elmeselne valaki milyen is volt, nem arra gondolok hgy nagyon jo, hanem reszletesebben, mit csinaltak a fiuk??? Ertettetek amit mondtak vagy nem tudom biggrin.gif megkoszonnem ha valaki elmondana nekem, haggy eljem at!!!!! elore is koszonom!!!!
A fiúk,szokásukhoz híven,viccesek voltak,rengeteget nevettek,és szinte mindig bevontak minket az éneklésbe. Egyszer megvicceltek minket,azzal,hogy hirtelen eltűntek,és sokan azt hitték(főleg mögöttünk),hogy vége a koncertnek,és elkezdtek kifelé menni. Aztán persze visszajöttek,és folytatták tovább. Rengeteg táblát olvastak be,bár én úgy emlékszem,hogy Liam nem olvasta a magyar táblát,csak látta,a Magyar zászlót. Rengetegszer kijöttek a színpadról,így aki távol volt,még az is láthatta. Nagyon élvezték a koncertet,ez látszott is rajtuk. Fel is mentek, szerintem emelvényre,és ott is énekeltek. De szerintem a legszebb az akkor is a Little Things volt,mert akkor mindenki a telefonjával világított,és már kicsit sötét volt,így nagyon szépen látszódott. A végén volt egy nagy tűzijáték,de persze a koncert közbe is volt,kisebb nagyobb tűzijáték.
Így összesítve,szerintem fantasztikus koncert volt,és ami a legjobb volt,hogy egy csomó magyarral is találkoztunk barátnőmmel,így,sose voltunk egyedül.
Aki pedig nem tudott eljönni,az ne keseredjen el,majd együtt szervezzünk egy koncertet ide valahova a közelbe.
Amugy ha mar nem voltam ott, elmeselne valaki milyen is volt, nem arra gondolok hgy nagyon jo, hanem reszletesebben, mit csinaltak a fiuk??? Ertettetek amit mondtak vagy nem tudom biggrin.gif megkoszonnem ha valaki elmondana nekem, haggy eljem at!!!!! elore is koszonom!!!!
A fiúk,szokásukhoz híven,viccesek voltak,rengeteget nevettek,és szinte mindig bevontak minket az éneklésbe. Egyszer megvicceltek minket,azzal,hogy hirtelen eltűntek,és sokan azt hitték(főleg mögöttünk),hogy vége a koncertnek,és elkezdtek kifelé menni. Aztán persze visszajöttek,és folytatták tovább. Rengeteg táblát olvastak be,bár én úgy emlékszem,hogy Liam nem olvasta a magyar táblát,csak látta,a Magyar zászlót. Rengetegszer kijöttek a színpadról,így aki távol volt,még az is láthatta. Nagyon élvezték a koncertet,ez látszott is rajtuk. Fel is mentek, szerintem emelvényre,és ott is énekeltek. De szerintem a legszebb az akkor is a Little Things volt,mert akkor mindenki a telefonjával világított,és már kicsit sötét volt,így nagyon szépen látszódott. A végén volt egy nagy tűzijáték,de persze a koncert közbe is volt,kisebb nagyobb tűzijáték.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: