A One Direction fergeteges koncertet adott Bécsben
2015. június 13. 18:13
|
|
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline
|
Én ott voltam! És tényleg hihetetlenül jó volt!!!
<3
2015. június 13. 18:16
|
|
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline
|
Jó lett a cikk!
2015. június 13. 18:20
Jaj istenem de vártam ezt a cikket
olyan fergeteges , tökéletes koncert volt , azóta is csak sírok a boldogságtól
2015. június 13. 18:21
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Isteni volt a koncert!!! *-* De hát rosszat egyszerűen nem tudnak csinálni ♥
Amúgy a táblát ugyan látták, de Liam pont nem tudta felolvasni, nem? Mert elment a kamera onnan addigra.
Amúgy a táblát ugyan látták, de Liam pont nem tudta felolvasni, nem? Mert elment a kamera onnan addigra.
2015. június 13. 18:24
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát bocsánat, de én aznap(június.10-én) éppen egy fontos kézilabda meccset néztem. Ha akartam se mentem volna el Bécsbe. (mondjuk én mivel most sem szimpatizálok a bandával, inkább az Eurovíziós Fesztivált választottam volna Bécsben)
Egyébként ahhoz képest, hogy egy bandatag kivált ahhoz képest még jó sokan voltak. Azt hitem, hogy sokan lesznek, akik elviekből nem kívánnak elmenni.
Egyébként ahhoz képest, hogy egy bandatag kivált ahhoz képest még jó sokan voltak. Azt hitem, hogy sokan lesznek, akik elviekből nem kívánnak elmenni.
2015. június 13. 18:26
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Láttam a videókat.... és hát csodálatos volt a hangulat, az előadásmód és a srácok is mind. Meghálálták azt a rengeteg kedvességet amit a rajongók adtak nekik! Annyira sajnálom, hogy nem lehettem én is kint!
Ja és szeretnék gratulálni a plakát készítőknek! Ötletesek, precízek és ügyesek voltatok csajok. Köszönjünk ezt a fajta figyelemfelkeltést. Kár, hogy a youtube-on nincs olyan videó ami megörökítette volna ezt a szép emléket. :$
Ja és szeretnék gratulálni a plakát készítőknek! Ötletesek, precízek és ügyesek voltatok csajok. Köszönjünk ezt a fajta figyelemfelkeltést. Kár, hogy a youtube-on nincs olyan videó ami megörökítette volna ezt a szép emléket. :$
2015. június 13. 18:29
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Életem legeslegjobb estéje volt amikor Bécsben voltam a fiúk koncertjén
sokkal jobb volt mint amire számítottam
bár nem találkoztam velük szemtől szembe így is életem legjobb estéje volt
sugárzott belőlük az öröm hogy ide is eljöhettek
Látni 55.000 embert egyszerre Macarenazni miközben a fiúkat várták az egyik legjobb dolog volt
Amúgy Liam nem nem olvasta fel a táblát ki volt vetítve de nem olvasta fel (sajnos)
Rengeteg magyar volt Bécsben szinte minden 2. magyar volt és ez boldoggá tett hogy attól függetlenül hogy nem jöhettek el Magyarországra így is sokunknak valóra válhatott az legnagyobb álma
Köszönöm hogy ott lehettem és köszönöm a fiúknak hogy boldoggá tettek
sokkal jobb volt mint amire számítottam
bár nem találkoztam velük szemtől szembe így is életem legjobb estéje volt
sugárzott belőlük az öröm hogy ide is eljöhettek
Látni 55.000 embert egyszerre Macarenazni miközben a fiúkat várták az egyik legjobb dolog volt
Amúgy Liam nem nem olvasta fel a táblát ki volt vetítve de nem olvasta fel (sajnos)
Rengeteg magyar volt Bécsben szinte minden 2. magyar volt és ez boldoggá tett hogy attól függetlenül hogy nem jöhettek el Magyarországra így is sokunknak valóra válhatott az legnagyobb álma
Köszönöm hogy ott lehettem és köszönöm a fiúknak hogy boldoggá tettek
2015. június 13. 18:54
|
|
directioner4stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 244834 offline
|
Bár nem voltam ott , az élménybeszámolók, képek, videók és twitter alapján fergeteges volt, és nem utoljára látogatták meg Bécset, szerintem
2015. június 13. 19:12
Én is ott voltam és fergeteges volt! Életem legjobb napja ❤❤❤❤ Remélem jövőre is jönnek
2015. június 13. 19:16
Csodálatos volt!
Felejthetetlen élmény marad számomra!
2015. június 13. 20:00
Életem legszebb napja volt a szerdai. El sem tudom mondani mennyire fantasztikus volt őket látni. Soha nem fogom elfelejteni azt a napot
2015. június 13. 20:15
Mindegy,szóval örülök,hogy mindenki jól érezte magát
2015. június 13. 20:24
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Kár,hogy nem lehettem ott...Biztos jó volt:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: