Több ezer magyar rajongó vett rész a One Direction bécsi koncertjén. A fiúk először jártak a városban, ahol 55 ezer ember előtt léphettek színpadra.
A teljes cikkhez kattints ide!
A One Direction fergeteges koncertet adott Bécsben
2015. június 13. 17:03
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Directioner2002
2015. június 13. 17:07
Sajnos nem lehettem ott a koncerten, de így látva a fiúk nagyon jók voltak.
Köszönöm a cikk írójának, jó cikk lett!
Köszönöm a cikk írójának, jó cikk lett!
1 felhasználónak tetszik:
Directioner2002
2015. június 13. 17:17
|
|
Sari2277visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.17. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 237345 offline
|
Csodálatos volt! Amikor ott voltam sajnos nem fogtam fel, hol vagyok. Most sikerült talán, de ezt ott kellett volna.
Viszont integettem Niall-nek és visszaintett. Ezt az egyet sikerült ott felfognom.
2015. június 13. 17:22
|
|
panna2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 184394 offline
|
Istenem! Én ott voltam és annyira boldoggá tesz hogy a fiúknak ennyire tetszett ez a Bécsi koncert. Hihetetlenül és teljes szívemből imádom őket, mindennél jobban és bármit megtennék hogy újra lássam őket. Egyébként jó cikk volt!
<3
2015. június 13. 17:27
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Gratulálok,annak,aki eljutott,hisz egy álma vált valóra
2015. június 13. 17:35
Jó cikk lett:) A koncerten max az lehetett az egyetlen gond, hogy Zayn nem volt ott, mert aki előre sokkal megvette a jegyet, az arra számított, hogy ő is ott, lesz, bár a mostani események fényében ha ott lett volna, lehet, hogy lefújolnák, párdon, ha értené, mikor magyarul azt mondják, hogy fúj.... Speciel én nem vagyon One Direction rajongó, de szerintem egy remek dolog, hogy örömet szereznek a puszta jelenlétükkel, hogy boldoggá tesznek ezzel embereket:) Így tovább
2015. június 13. 17:42
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Ez most egyesek számára lehet nyálas szöveg lesz, de i don't care.
Nos, évek óta ők a legnagyobb kedvenceim, és ez volt a legnagyobb álmom, hogy egyszer részt vegyek az egyik koncertjükön, most pedig én is azok szerencsések közé tartozok, akik elmondhatják magukról, hogy ott voltak a bécsi One Direction koncerten. Tulajdonképpen most sem fogtam fel az egészet, annyira hihetetlen, jelenleg is is a hatása alatt állok. Én ülőhelyes voltam, és kicsit később kezdődött meg itt a kapunyitás, viszont amikor már beengedtek és mentünk fel a barátnőmmel a lépcsőn már akkor elkezdtem sírni, aztán amikor megláttam a színpadot..... már akkor olyan szinten bőgtem. Szerintem mindenki gondolta, hogy a zenéket, amiket a standionban játszottak le azt Niall válogatta ki, Macarena, 5SOS dalok, Single Ladies.... khmm.
Már csak az is elképesztő volt, hogy több, mint 45 ezer ember egyszerre táncolt a macarenára. Aztán az előzenekar betoppant, ők is olyan showt levágtak, tisztára megimádtam őket. Nagyon aranyos srácok, de tényleg.
Aztán, amikor a srácok beléptek, én azt sem tudtam hol vagyok, csak sikítottam és bőgtem. Szerintem én még éltemben nem sírtam ennyit, egyben rengeteget is nevettem rajtuk, főleg Harryn, amit levágott azzal a felfújható banánnal, és amikor kiesett a mikrofon is a kezéből.
Élőben látni és hallani őket leírhatatlanul jó dolog. Gyönyörű volt az egész, amikor vakuval világítottunk, amikor megcsináltuk a projekteket és egyszerűen minden. Nem tudom elégszer megköszönni a szüleimnek, hogy ilyen csodaszép születésnapi ajándékot kaptam. Csodálatos élmény volt, ezt sosem fogom elfelejteni, az biztos.
Nos, évek óta ők a legnagyobb kedvenceim, és ez volt a legnagyobb álmom, hogy egyszer részt vegyek az egyik koncertjükön, most pedig én is azok szerencsések közé tartozok, akik elmondhatják magukról, hogy ott voltak a bécsi One Direction koncerten. Tulajdonképpen most sem fogtam fel az egészet, annyira hihetetlen, jelenleg is is a hatása alatt állok. Én ülőhelyes voltam, és kicsit később kezdődött meg itt a kapunyitás, viszont amikor már beengedtek és mentünk fel a barátnőmmel a lépcsőn már akkor elkezdtem sírni, aztán amikor megláttam a színpadot..... már akkor olyan szinten bőgtem. Szerintem mindenki gondolta, hogy a zenéket, amiket a standionban játszottak le azt Niall válogatta ki, Macarena, 5SOS dalok, Single Ladies.... khmm.
2015. június 13. 17:44
|
|
Brittany0417új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 194980 offline
|
Szerintem egyáltalán nem lehetett érezni Zayn hiányát, annyira klappolnak így négyen, teljesen megfeledkeztem arról a koncert közben, hogy eredetileg öten voltak. Életre szóló élmény!
2015. június 13. 17:46
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
És az az érzés egyszerűen leírhatatlan amikor a TE tábládról írnak mások cikket.
D Még mindig nem hiszem, hogy egy egész stadion és közöttük Liam, Harry, Louis és Niall is látta a TÁBLÁMAT!!!!
2015. június 13. 18:00
DirectionerLiz köszönjük szépen a táblát a magyar Directionerek nevében, így hátha észrevesznek/vettek minket!
2015. június 13. 18:02
A One Direction a világ LEGSZARABB bandája! One Direction másnéven: Melegek Alakulata (M.A.)
2015. június 13. 18:04
Idézet (ariana grande02 @ 2015.06.13. 18:02)
A One Direction a világ LEGSZARABB bandája! One Direction másnéven: Melegek Alakulata (M.A.)
Ásd már el magad kérlek
2015. június 13. 18:13
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Fantasztikus volt!
Egy álom vált valóra! 8 órát át álltam a tűző napon,tele vagyok kék foltokkal és majdnem 2 kilót fogytam xd De megérte, a 2. sorban álltam fantasztikus volt az amikor ott álltak előttem egy karnyújtásnyira. Csak nagyon gyorsan elrepült az az idő amíg a színpadon voltak :/ Egyébként negyed9től 10ig voltak a fiuk.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.