Miley Cyrus bevallotta biszexualitását
2015. június 20. 12:33
|
|
Kusakageúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 244280 offline
|
Én-úgymond-örülök,hogy elmondta ezt és nem titkolózott tovább,mert így èrthetőbb,hogy nem csak a feltűnési viszketegsége miatt csinálja azt amit hanem amiatt is,hogy a lányokat is szereti.És ha ez őt nem zavarja,akkor minket sem kell,hogy zavarjon.Ahogy nézem jól is érzi magát ettől függetlenül ezért nem értem azokat akik emiatt negatívan vélekednek.
2015. június 20. 17:26
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Nem is tudom mit gondoljak. Én nem itélem el se a bisexeket, se a homosexuálisokat... kicsit meglepődtem. Vagy nem. Valahogy sejtettem, hiszen, mint ahogy azt a cikk írója is leírja: "évről évre egyre többször kapták lencsevégre, hogy a saját nemével érintkezett." Mégis annyira furcsa... ő volt gyerekkorom hőse, és évről évre egyre jobban olyan dolgokat hallani róla, amelyik akkori gyermeki szememmel nem feldolgozhatóak. Senkitől nem várnám el, hogy mindig ugyan olyan maradjon, de akkor is... most is rögtön az ugrott be, ahogy Hannah Montanaként énekelt a TVben.
És úristen, nézzünk most rá.
Én igazából büszke vagyok rá, hogy ezt most kinyilatkoztatta, nyilván neki is könnyebb lesz ezután.
Akik azt mondják, hogy ez csak divat... ez hülyeség. A 11-13 éves kislányokkal látom itt a példálózást... kérlek. Ilyen korban az ember épp személyiségfejlődésen megy keresztül, így kipróbál dolgokat, stílusokat, próbálja követni a többieket, hogy ne lógjon ki a sorból. Ha valaki ebben a korban jelenti ki, hogy bi, nem kell feltétlenül komolyan venni (oké, van kivétel, de többségében csak próbálagtja a szárnyait). Minden gyerek másszinten érett, így lehet, hogy valaki később, valaki korábban jön rá arra, ki is ő valójában. A valódi bisex-ek nem Miley-től és Kristen-től fogják eltanulni ezt. Ezek hormonális dolgok, amik ellen nem lehet tenni.
"Elromlott a gép". Írta lent valaki. Te felfogod, hogy ezeknek az embereknek saját maguknak is milyen nehéz elfogadni magukat?! Ez nem romlott gép, csak más. Ja, az ember fél attól ami más, ami ismeretlen... de ők is csak emberek, ugyan olyanok mint te vagy én. Szerintem hálásak lehetünk a melegeknek/bisexeknek, mivel ha nem lennének, már rég túlnépesedtünk volna
Ők sokkal megértőbbek és elfogadóbbak tudnak lenni, mint néhány homofób barom.
Azt se nagyon értem, miért kéne ezt "gyógyítani". Minek? Semmi értelme megváltoztatni valakit csak azért mert ő más... azért meg pláne nem, mert ő felmeri vállalni a másságát.
Nem is olvasom tovább a kommenteket, mert néhány embert egy vasszékkel vágnék pofán. Legyetek már nyitottak és elfogadóbbak!
Én igazából büszke vagyok rá, hogy ezt most kinyilatkoztatta, nyilván neki is könnyebb lesz ezután.
Akik azt mondják, hogy ez csak divat... ez hülyeség. A 11-13 éves kislányokkal látom itt a példálózást... kérlek. Ilyen korban az ember épp személyiségfejlődésen megy keresztül, így kipróbál dolgokat, stílusokat, próbálja követni a többieket, hogy ne lógjon ki a sorból. Ha valaki ebben a korban jelenti ki, hogy bi, nem kell feltétlenül komolyan venni (oké, van kivétel, de többségében csak próbálagtja a szárnyait). Minden gyerek másszinten érett, így lehet, hogy valaki később, valaki korábban jön rá arra, ki is ő valójában. A valódi bisex-ek nem Miley-től és Kristen-től fogják eltanulni ezt. Ezek hormonális dolgok, amik ellen nem lehet tenni.
"Elromlott a gép". Írta lent valaki. Te felfogod, hogy ezeknek az embereknek saját maguknak is milyen nehéz elfogadni magukat?! Ez nem romlott gép, csak más. Ja, az ember fél attól ami más, ami ismeretlen... de ők is csak emberek, ugyan olyanok mint te vagy én. Szerintem hálásak lehetünk a melegeknek/bisexeknek, mivel ha nem lennének, már rég túlnépesedtünk volna
Azt se nagyon értem, miért kéne ezt "gyógyítani". Minek? Semmi értelme megváltoztatni valakit csak azért mert ő más... azért meg pláne nem, mert ő felmeri vállalni a másságát.
Nem is olvasom tovább a kommenteket, mert néhány embert egy vasszékkel vágnék pofán. Legyetek már nyitottak és elfogadóbbak!
2015. június 22. 19:48
Tudtommal a biszexuálisok életük egyik szakaszában az egyik nemhez vonzódnak,még a másikban a másikhoz.
Akkor hogy van az hogy egyik héten Liam Hermsworthszel randizgat,majd a következő nap meg lesmárolja Katy Perry-t?Hmmm?
Mindegy,én bírom a biszexuális embereket és a homoszexuálisokat is.De Miley-t akkor sem.
Akkor hogy van az hogy egyik héten Liam Hermsworthszel randizgat,majd a következő nap meg lesmárolja Katy Perry-t?Hmmm?
Mindegy,én bírom a biszexuális embereket és a homoszexuálisokat is.De Miley-t akkor sem.
2015. június 23. 23:43
|
|
Violetta07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 223593 offline
|
nem lepődtem meg. úgy őszíntén mért kell.elítélni megutálni és miért utáljátok azért mert nem olyan amilyennek akarjátok? hát akkor ne is legyen legalább nem olyan mulya hogy be meri vallani nem hiszem hogyha ti is ilyen helyzetben lennétek mint ő akkor elmernétek-e mondani
2015. június 24. 09:24
Örülök, hogy bevallotta..ő ilyen, ezen semmi szégyelnivaló nincs!
2015. július 30. 03:10
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
tényleg nem meglepő : D Miles már lassan annyira spiritual lesz, hogy elmegy Buddhának /na jó, azért nem/
2015. szeptember 27. 10:04
Én nem vagyok odáig Miley-ért de ez aztán már tényleg nem a botrányok közé tartozik. Ő így érzi, és ez egyáltalán nem baj.
2015. október 10. 12:50
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Most komolyan ez nem változtat semmit a véleményemen. Akkor is szeretem. És ha az??? Miért baj??? A sok utáló törődjön magával.
2016. február 06. 00:01
|
|
Violetta07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 223593 offline
|
[quote=Violetta07,2015.06.23. 23:43~5564866]nem lepődtem meg. úgy őszíntén mért kell.elítélni megutálni és miért utáljátok azért mert nem olyan amilyennek akarjátok? hát akkor ne is legyen legalább nem olyan mulya hogy nem meri be vallani nem hiszem hogyha ti is ilyen helyzetben lennétek mint ő akkor elmernétek-e mondani [/
quote]
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: