Miley Cyrus bevallotta biszexualitását
2015. június 13. 22:47
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Diala @ 2015.06.13. 21:51)
Ezért is írtam oda az ennyiszer szócskát.
Akkor következőleg próbáld meg máshogyan megfogalmazni. Nem úgy értelmezhető, ahogyan gondoltad.
2015. június 13. 23:25
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2015.06.13. 22:47)
Akkor következőleg próbáld meg máshogyan megfogalmazni. Nem úgy értelmezhető, ahogyan gondoltad.
semmi offenzivitás
Igyekszem, és akkor helyesbítenék is: léteznek kíváncsi heteroszexuális emberek, de Mileyról szerintem már rég sejtette mindenki, hogy ő nem csak "kíváncsi".
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. június 13. 23:38
Attól még nem kell utálni!!A hangja nagyon ott van!!
2015. június 14. 02:23
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Aha, akkor ő mától biszexuális. Hagyjuk már.
Maga a körítés is nevetséges és undorító, ez a fogadjuk el így szöveg, meg a megható történet arról, hogy tinilányként megtalálta önmagát.. Nem veszi észre, hogy az egész személyisége egy vicc, és semmit sem lehet komolyan venni, amit mond? Még talán be is kajálnám, ha egy épelméjű ember mondaná, de egy random műf#szokat szopkodó meg divatból mindenkivel smárolgató ember (?) szájából ez elég hiteltelen..
Szerintem azt sem tudja, mi az a nemi orientáció.
Maga a körítés is nevetséges és undorító, ez a fogadjuk el így szöveg, meg a megható történet arról, hogy tinilányként megtalálta önmagát.. Nem veszi észre, hogy az egész személyisége egy vicc, és semmit sem lehet komolyan venni, amit mond? Még talán be is kajálnám, ha egy épelméjű ember mondaná, de egy random műf#szokat szopkodó meg divatból mindenkivel smárolgató ember (?) szájából ez elég hiteltelen..
Szerintem azt sem tudja, mi az a nemi orientáció.
2015. június 14. 09:02
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nem nagyon szeretem,de sztem nem kell valakit elítélni,mert más.
2015. június 14. 11:06
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
az az igazság, hogy persze nem ítélem el, sem ezért, sem másért, de ... talán nem kell készpénznek venni amit mond
de ha a családjával kijön, részemről a fáklyásmenet ...
2015. június 14. 11:17
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Miley ezt egyáltalán nem így értette. Nem szereti ha egy embert a szexualitása miatt címkézik fel, ezért is mondta azt,hogy neki nem számít,hogy fiú vagy lány az illető. De ez semmin sem változtat, még mindig ugyanúgy szeretem őt ahogy 6 évvel ezelőtt is
Egyébként is ha biszexuális is lenne ezzel szerintem nincs semmi probléma, gusztustalan dolog valakit azért elítélni mert úgymond nem a "megszokott" normákat követi.
2015. június 14. 11:18
Ezen már meg sem lepődöm....Amikor még a Hannah Montana sorozatban láttam, és fiatal énekesnő volt, akkor még szimpatizáltam vele. De egyre jobban rombolta a megítélését, és ez a rövid haj is szörnyű... Jobban állt neki a hosszabb haj! Nagyon nem szimpatikus dolgokat művel, nem tudom mi lesz ennek a vége?
2015. június 14. 12:31
de ez 14 évesen ki se alakulhatott benne mert legfeljebb 18 évesen tudja eldönteni hogy most heteroszexuális vagy biszexuális vagy akár transzexuális. szóval hogy ezt hogy csinálta az nagy kérdés de eleve ezt már rohadtul gondoltam hogy az mert szinte mindenkit lesmárol az utcán aki vele szembe jön szóval egészségére a kisasszonynak mert én magasról leszarom hogy ő mi a szart csinál az életével mert már eleve elbaszta az egészet mert már eleve nem tud hova süllyedni és majd várhatja hogy a mennybe kerüljön mikor meghal mert isten nem szereti azokat akik a saját nemüket szereti.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. június 14. 12:43
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Lili kk @ 2015.06.14. 12:31)
de ez 14 évesen ki se alakulhatott benne mert legfeljebb 18 évesen tudja eldönteni hogy most heteroszexuális vagy biszexuális vagy akár transzexuális. szóval hogy ezt hogy csinálta az nagy kérdés de eleve ezt már rohadtul gondoltam hogy az mert szinte mindenkit lesmárol az utcán aki vele szembe jön szóval egészségére a kisasszonynak mert én magasról leszarom hogy ő mi a szart csinál az életével mert már eleve elbaszta az egészet mert már eleve nem tud hova süllyedni és majd várhatja hogy a mennybe kerüljön mikor meghal mert isten nem szereti azokat akik a saját nemüket szereti. 
Már nem azért, de a kiskorú nem egyenlő az értelmi fogyatékossal. Nem kell ahhoz nagykorúság, hogy az ember rájöjjön, ki(k)hez vonzódik...
A másik meg, nem is értem, miért bszta volna el. Szerintem ő így jól érzi magát, különben nem csinálná, de te biztos jobban tudod nála
8 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Jolie_77,
itsjustme,
janet7,
Szandi0820,
Jody,
Bátor Ventillátor,
healy.
2015. június 14. 12:46
|
|
Nóri...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 181643 offline
|
egyszerűen sugárzik a kommentedből az értelem. mi az hogy csak 18 évesen tudja eldönteni? ha csak az amerikai filmekből,nem a való életből indulunk ki: ott van a tucatnyi szerelmes film, tinikről. tizenévesekről. akik 18 alatt vannak. és szerelmesek. van ilyen, képzeld. sőt, azt hiszem nagyon kevés ember van, aki tinédzserkorban nem tapasztalja meg a szerelmet, vagy vonzódást egy másik személyhez. ez nem korfüggő. pláne,hogy amikor az ember betölti a 18-at, addigra már kialakult benne(legtöbbször),hogy melyik nemhez vonzódik.(egyébként is,betölti a tizennyolcat, és a születésnapján fejbevágja,hogy "hú,én hetero vagyok",vagy "azta, a saját nememhez vonzódom"?)
az meg kis túlzás,hogy "mindenkit lesmárol"...
és ha már így otthon vagy a vallásban, biztosan ismered azt az idézetet, hogy „Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”. Így neked sincs jogod elítélni őt:)
gondolkozz,mielőtt írsz egy hozzászólást,légy szíves.
8 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Jolie_77,
itsjustme,
janet7,
Szandi0820,
Jody,
Bátor Ventillátor,
healy.
2015. június 14. 12:59
Szerintem sejtették sokan,hogy mind a két nemhez vonzódik.De azért gratulálok neki,hogy felvállalta!
2015. június 14. 12:59
Pedig kialakulhat,sőt még előbb is.Például mondjuk egy transzszexuális csak 18 évesen jön rá arra,hogy ő a nem megfelelő testben van?Ugyan már.
És tegyük fel isten létezik,ő nem ítélné el a homoszexuálisokat,hiszen ő a teremtönk és mindenkit egyenlően szeret,a hibákkal együtt is.Ők nem tehetnek arról,hogy a saját nemüket szeretik.A szerelem az szerelem.Nekik is joguk van a boldogságra.
Tudod azért nem kellett volna őt ennyire lehordanod,még akkor is ha nem szereted.Ő is ugyan olyan ember mint te.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.