PLL: kiderült, ki lett volna eredetileg „A”
2015. június 14. 20:45
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Ha ő lett volna A akkor megutáltam volna a kedvenc sorozatomat (Mondjuk soha nem utáltam volna meg P.P.L forever )
2015. június 14. 20:46
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Imádtam Spoby-t
2015. június 14. 21:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A fenébe! Pedig én simán bevettem volna és imádtam is volna. Troian fantasztikusan játssza Spencert, szóval simán hozta volna A-t.
Amúgy korábban is azt mondtam a sorozat topikjában, hogy imádnám, ha Spence lenne A.
Sajnálom, hogy a fejesek ezt nem merték meglépni. Persze messze van még a vége, bármi lehet
2015. június 15. 00:19
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Hát ez a sorozat messze nem valósághű szerintem kicsit kellene csak utánagondolni és az egész egy katyvasz..bele se kezdjünk a "mi nem stimmelne valójában" dolgokba. /amugy nézem és szeretem de kár keresni benne a realitást/
2015. június 15. 21:21
Kár, hogy nem lépték ezt meg. Nagy csavar lett volna. ennek ellenére még reménykedem, hogy tényleg olyan személy lesz, akire nem számítunk.
2015. június 17. 20:20
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
azta pedig ez lett volna az igazi sokk szerintem be kellett volna vallalniuk így mégjobban birtam volna Spencert és rola aztan siman elkepzelem hiszen nagyon okos es ezt mindenki tudja....ez a Charles dolog sem rossz de nem igazén érdekel nem volt nekem ez olyan nagy leleplezes azt sem tudjuk ki o...valami belsost kellett volna valasztani az meg hogy megint üzeneteket kapnak egyenesen idegesito oke jo volt ez de pls ez a 6. évad ideje a leleplezésnek és a továbblépésnek nem lehetnek örökre gimisek és felelembe elo depressziosok varom az evad masodik felet amikor már sokat ugrunk az evekben az lesz igazan érdekes
2015. június 24. 09:16
Hát szerintemjó lett volna ha Spencer lett volna nem tudom miért de nekem tetszene egyébként nagyon várom a következő részeket
.
.
2015. június 25. 23:37
|
|
vanikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 147138 offline
|
Én nem lepödtem meg volna , hogy Spencer A vagy bármelyik cssaj , mert azért voltak fura dolgaik. Nem tudom ki néz közületek telenovelákat, de egy szapanoperában is az egyik főszereplő lett a "gonosz" . Ez a sorozat a Júdás asszonya volt . Igaz ő csak az utolsó részeknél tudta meg hogy ő lesz a Júdás asszonya. Szóval ha ezt veszem példának akkor bármelyikük is lehet majd ha , persze ha nem Charles lesz végül A.
2015. június 26. 13:43
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Én simán el tudnám képzelni hogy Spence A...de azért Aria se semmi ha megnézitek azt a videót (magyarul) amely összefoglalja azokat a tényeket miért és Aria 'A'. Elég érdekes videó ha valakit érdekel itt van: https://www.youtube.com/watch?v=FA7fLN9ARz4
2015. július 10. 11:45
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Oh...Spenc?Ne mar!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: