PLL: kiderült, ki lett volna eredetileg „A”
2015. június 13. 16:59
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
A sorozat elején én rá gyanakodtam, sőt, néha még most is felmerül bennem, de mivel láthattuk "A"-t és a lányokat egy helyen, elvetettem az ötletet. Azért jó tudni, hogy jobbára bízhatok a megérzéseimben.
2015. június 13. 17:16
Hát én nem tudom,mit csináltam volna,ha marad Ő "A"..
2015. június 13. 18:38
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Orulok hogy nem Spencer lett A mert az egy kicsit megis fura lett volna hiszen A ot is nagyon kinozta.
Nem szeretnem hogy Spencer es Toby szakitso.
Nem szeretnem hogy Spencer es Toby szakitso.
2015. június 13. 19:52
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Az lett volna az igazi fordulat!
2015. június 13. 20:26
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szerintem ez jó csattanó lett volna
Főleg h ő az agyas közülük.
2015. június 13. 20:51
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon tetszett, ahogy Troi nyilatkozott, főleg ezzel az idegösszeroppanós dologgal kapcsolatban. Nagyon igaza van! Egyébként szerintem egyáltalán nem lett volna jó, se izgalmas, ha Spencer lett volna „A".
2015. június 13. 21:02
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Nekem nem tetszett volna, ha Spencer lett volna „A". Ha a lányok közül kellett volna választani, hogy ki legyen „A" akkor inkább Ariát választottam volna. Olyan titokzatosnak tűnt néha nekem. Ill. az ő családjában beszélték, hogy a nagybácsikájának volt valami mentális betegsége.
Nekem eddig a 6. évad nagyon tetszik. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz Charles-szal és hogy miért tette mindezt.
Ami pedig a kedvencek együttmaradását illeti.. Troian jól mondja. Nem minden középiskolás kapcsolat marad fent.
Nekem eddig a 6. évad nagyon tetszik. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz Charles-szal és hogy miért tette mindezt.
Ami pedig a kedvencek együttmaradását illeti.. Troian jól mondja. Nem minden középiskolás kapcsolat marad fent.
2015. június 13. 21:46
Szerintem teljesen hülyeség lett volna a lányok közül kiválasztani "A" személyét. Sokan gondolták hogy Aria "A", de nem lett volna semmi értelme, mert Aria szerintem nem "A"-nak való, hiszen úgy tűnt nem ért a számítógépekhez sem, Charles viszont igen. (ezt onnan gondolom hogy valamelyik epizódban megkérte Calebet hogy tanítsa meg hackelni, hogy megtudja miért nem vették fel az egyetemre) Meg Alison mit ártott Ariának? Esetleg Hanna lehetett volna, mert Őt régen Duci-Hannának hívta. Meg Spencer szerintem hiába okos, nem annyira mint Charles, bár tény hogy simán lekörözi Alisont, Emilyt, Ariát és Hannát és még a memóriája is jó, hiszen egy rágópapír alapján rájött hogy Mona A, de Charles egyértelműen egy igazi zseni. Abban szinte biztos vagyok hogy Charles már egy korábban megjelent személy, nem lenne értelme behozni egy vadi új karaktert. Még a legnagyobb belemagyarázásokkal sem lenne az igazi, plusz mintha valahol azt olvastam volna hogy az írónő elárulta az egyik színésznek hogy az Ő karaktere Charles/A. Én az évadzáró után 100%-ig biztos voltam bent hogy Andrew Charles, de ha ennyire gyanúsítják, akkor biztos nem Ő, de valami köze biztos van a dologhoz, de nem lehet "A". Szerintem Charlesnak nincs külön "A"-teamja, mint Monának, mert Mona nem volt annyira ügyes hogy mindent szemmel tartson.
Az egyik epizódban mondta az egyik lány - talán Aria - mondta hogy ez az "A" már nem olyan aki a szekrényünkben gonosz üzeneteket hagy. Hát Én is ezen gondolkoztam, ahogy vissza néztem a régebbi (1-2. évados) részeket végig nézve, amiket Mona csinált, az konkrétan semmi, Charles viszont egy pszihopata. (ezzel a babaházas játékokra célzok) Csak arra vagyok kíváncsi hogy miért költ annyi pénzt a baba házra meg a lányokra, remélem hamar kiderül. A 6. évad pedig nagyon jó szerintem, csak azt sajnálom hogy nem lesz ünnepi epizód.
Az együttmaradást illetően szerintem a Spoby páros nem lesz örökös. Ők már annyiszor elhidegültek és összevesztek... Hallottam hogy lesz egy esküvő és véleményem szerint ez egy Ezria esküvő lesz, mert Ariának van a legidősebb barátja és szerintem Ők eleve érettebbek, bár most hogy bejött a képbe Lorenzo és Alisont is eltudnám képzelni mennyasszonyként. Emily semmiképpen nem jöhet szóba hiszen férjhez menésről van szó és szerintem Hanna sem.
Az egyik epizódban mondta az egyik lány - talán Aria - mondta hogy ez az "A" már nem olyan aki a szekrényünkben gonosz üzeneteket hagy. Hát Én is ezen gondolkoztam, ahogy vissza néztem a régebbi (1-2. évados) részeket végig nézve, amiket Mona csinált, az konkrétan semmi, Charles viszont egy pszihopata. (ezzel a babaházas játékokra célzok) Csak arra vagyok kíváncsi hogy miért költ annyi pénzt a baba házra meg a lányokra, remélem hamar kiderül. A 6. évad pedig nagyon jó szerintem, csak azt sajnálom hogy nem lesz ünnepi epizód.
Az együttmaradást illetően szerintem a Spoby páros nem lesz örökös. Ők már annyiszor elhidegültek és összevesztek... Hallottam hogy lesz egy esküvő és véleményem szerint ez egy Ezria esküvő lesz, mert Ariának van a legidősebb barátja és szerintem Ők eleve érettebbek, bár most hogy bejött a képbe Lorenzo és Alisont is eltudnám képzelni mennyasszonyként. Emily semmiképpen nem jöhet szóba hiszen férjhez menésről van szó és szerintem Hanna sem.
2015. június 14. 10:04
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Örülök hogy végül nem Spencer lett ,,A" mert ő a kedvencem. Ami pedig a Spoby párost illeti remélem együtt maradnak
2015. június 14. 10:17
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nekem ez volt a bajom az Szjg-vel is, hogy gimis románcok alapján tervezték az egész életüket. Ez egy hülyeség, egyetértek Troiannal. Viszont a Spobyt sajnálom, mert szerettem őket, de így leírva, feketén-fehéren, Toby elég mostohán bánt Spencerrel.
2015. június 14. 10:18
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szerintem sokkal jobb és ütősebb megoldás lett volna, ha a 4 lány közül lett volna valamelyik "A".. Érdekesebb lett volna.
Nekem is Spencer a kedvencem, szóval nem zavart volna, ha ő lett volna "A". Mert amúgy is imádom a gonosz szereplőket. (Team Villains!) Viszont remélem Spoby páros együtt marad..
Imádom őket.
Nekem is Spencer a kedvencem, szóval nem zavart volna, ha ő lett volna "A". Mert amúgy is imádom a gonosz szereplőket. (Team Villains!) Viszont remélem Spoby páros együtt marad..
2015. június 14. 11:39
Totál kiakadtam volna, ha Spencer Hastings lett volna "A"... Na persze Aria Montgomery lett volna, az is borzasztó lett volna...Én mindig is A-t illetően férfi emberre gondoltam!
2015. június 14. 16:47
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
érdekes...
2015. június 14. 18:06
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Hála az Istennek hogy nem ő lett "A"
2015. június 14. 20:37
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Nagyot csalódtam volna Marlene King-ben ha azzal állt volna elő,hogy Spencer -A.Érdekes lett volna mert nagyon ennek nem lett volna értelme (szerintem).Én még mindig abban hiszek,hogy Charles -A és,hogy őt még nem ismerhettük meg a sorozatban
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: