A Spencert alakító színésznő lerántotta a leplet a készítők legelső és meglepő tervéről. Figyelem, spoilerveszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: kiderült, ki lett volna eredetileg „A”
2015. június 13. 13:34
Szerintem,ha maradt volna az eredeti felállás sokkal érdekesebb lett volna a sorozat
2015. június 13. 13:37
Húha, tényleg nehéz lett volna elintézni, hogy Spencer legyen 'A', hiszen az hülyeség, hogy saját magának és a barátnőinek küldözget fenyegető üzeneteket...
2015. június 13. 13:39
Igazából már jó régóta nem nézem a sorozatot, de mindig is azt hittem, hogy egy ismert karakter lesz A, most meglepődtem, hogy valami idegen fickó tölti be ezt a szerepet. Meglepő lett volna, ha megmaradnak az eredeti tervnél, bár szerintem EzrA is érdekes megoldás lenne(kár, hogy ezt nem lépték meg az írók).
2015. június 13. 13:43
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Én meg mindig is azt szerettem volna, ha Ariáról derül ki, hogy A.
Most meg már csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy Charles-e A, vagy Charles az ok, hogy létezik "A"...
2015. június 13. 13:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem az lett volna a legnagyobb fordulat, ha Aria, Spencer, Hanna vagy Emily lenne -A. Kíváncsian várom a további epizódokat. Nekem még mindig a PLL az egyik kedvenc sorozatom.
2015. június 13. 14:16
Hoppá. Ez is egy érdekes kimenetele lett volna a sztorinak.
2015. június 13. 14:23
De az egyik részben eljátszotta, hogy ő A, hogy beszélhessen Tobyval!
2015. június 13. 14:39
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Szerintem nem kellett volna ezt az ötletet felvetni, hogy Spencer legyen "A".
Mert ők négyen/öten elválaszthatatlanok, és ez nagyon elszomorította volna a rajongókat. Így jók, ahogy vannak. Öten, néha hatan, ha Monát is beleszámítjuk.
Mert ők négyen/öten elválaszthatatlanok, és ez nagyon elszomorította volna a rajongókat. Így jók, ahogy vannak. Öten, néha hatan, ha Monát is beleszámítjuk.
2015. június 13. 14:44
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Hű,furcsa lett volna Troiant "A" ként elképzelni
Nekem viszont a kedvenc párosom Spoby,így nem örülök hogy nem lesznek együtt végig
Ettől függetlenül a kedvenc sorozatom,és várom a következő részeket
Nekem viszont a kedvenc párosom Spoby,így nem örülök hogy nem lesznek együtt végig
Ettől függetlenül a kedvenc sorozatom,és várom a következő részeket
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: