Starity

Újabb YouTuber vállalta fel másságát

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 13. 18:42 #61
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Agüero10:
Én meg téged tartalak szégyennek.. wink.gif
Jah és senki sem bíztat senkit..
2015. június 13. 19:36 #62
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Mostánaban ez lett a menő, hogy mindenki nyílvánosan felválallja???!!! Annyi ilyet hallani, azért régen nem volt ez. Mondjon bárki bármit, de az a természetes ha egy férfi egy nőt néz meg az utcán nem pedig egy másik férfit, meg ugyan ez fordítva.
Pedig szép lány, biztos sok rajongója lett volna.
2015. június 13. 19:43 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2015.06.13. 19:36)
Pedig szép lány, biztos sok rajongója lett volna.

Jelenleg épp 3,5 millió feliratkozója van, de ha te mondod... rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, Wyrd
2015. június 13. 20:17 #64
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Régen nem volt ez, butul a világ... biggrin.gif
2015. június 13. 20:59 #65
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (meyah_ @ 2015.06.13. 20:17)

Régen is volt ez, csak akkor nem tárták a világ elé. Max Szapphó a verseiben.
8 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, PinkPoison, Szandi0820, Wyrd, Jody, Bátor Ventillátor, healy., Phaedra
2015. június 13. 22:05 #66
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
"Im gay, im hella gay, i watch Zac Efron movies every Saturday"
Szerintem meg nem kell nagy erő bevallani, már az is melegnek tartja magát, aki nem is az. Más magyarázat nincs erre a tömeges bemelegedésre rolleyes.gif
2015. június 13. 22:11 #67
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Idézet
Bűntudat nélkül akarom élni az életemet, mivel büszke vagyok arra, aki vagyok, és többé nem fogok bocsánatot kérni azért, aki vagyok.

Ez egy nagyon korrekt gondolat, engem ez fogott meg leginkább a mondanivalójában, hiszen teljesen igaza van!

Egyébként én eddig nem ismertem a hölgyeményt, és ezután sem hiszem, hogy követője leszek a videóinak, viszont úgy vélem, hogy ha ezt kinyilatkoztatni számára megkönnyebbülést jelent, akkor ossza meg a világgal! Joga van annak lenni, aki szeretne, másoknak meg ehhez semmi köze...
2015. június 13. 22:22 #68
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Idézet (meyah_ @ 2015.06.13. 20:17)

Hogy ne lett volna? Max akkor még nem vallották be, ha az azonos nemhez vonzódtak. Te meg maradj továbbra is egy ilyen szűk látókörű, befásult, konzervatív okoska.
2015. június 13. 22:52 #69
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Régóta követem Igridet, szeretem a videóit, így már a comig outot is láttam. Eléggé meglepődtem, mert míg Joey-nál egyértelmű volt, hogy a saját neméhez vonzódik, Ingridnél nem gondoltam volna. De ez semmin nem változtat, a videói így is szuperek, és remek, hogy fel merte vállalni a valódi ömagát. smileeee.gif
2015. június 14. 16:05 #70
- törölt felhasználó -    
Már láttam a videót és meglepődtem, pont ő az akiről sosem gondoltam volna. De ettől függetlenül még mindig nagyon szeretem és támogatom. smileeee.gif
2015. június 14. 16:12 #71
ariana grande14
ariana grande14
tattooed girl
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 104
Azonosító: 228631
Én mégcsak nemrég ismertem meg, de nem gondoltam volna..azonban örülök hogy bevallotta. Viszont mostanság mindenhol az ilyeneket olvasom hogy bevallják azt hogy saját neműkhöz vonzódnak...c:
2015. június 14. 18:55 #72
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Annyira imádni való mikor olyanok papolnak arról, hogy egy coming outhoz nem is kell akkora lelkierő, mint amilyennek beállítják a dolgot, akik heteroszexuálisak, sosem voltak megítélve szexuális irányultságuk alapján. Csak hogy ezeknek az embereknek rohadtul nincs fogalmuk arról, hogy mi zajlik le egy olyan egyénben aki nem épp a heteroszexuálisak táborát erősíti. Talán akkor lenne igazuk ha egy sokkal elfogadóbb világot élnénk, ahol nem a szexuális beállítottság alapján ítélik meg a másikat. És az a legrosszabb mikor a szeretteidtől nem kapod meg a megfelelő támogatást...... akikben mindaddig megbíztál. Borzalmas érzés, de igen, a heteroszexuálisak csak tudhatják ezt, hogyne. pardon.gif
10 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, MadHatter, itsjustme, Wyrd, Jolie_77, janet7, Jody, Bátor Ventillátor, healy., Phaedra
2015. június 14. 19:04 #73
fannii2000
fannii2000
visszatérő vendég

StátuszSELENATOR FOREVER<3
Hozzászólás: 182
Azonosító: 221038
én láttam a videot és szerintem bátor dolog volt hogy felvállalta!!!
2015. június 14. 20:14 #74
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
most mindenkinek ez a mániája???
2015. június 14. 20:25 #75
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Agüero10 @ 2015.06.13. 15:52)
Soha nem fogom elfogadni azokat,akik a saját nemükhőz vónzodnak.A férfiaknál meg eléggé nagy szégyenek tartom.Már sokadszorra mondom,hogy nem értem miért van egyre több olyan,aki még biztatja is őket. happy.gif

8 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, MadHatter, Wyrd, exoverdose, Jody, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Phaedra
2015. június 14. 23:38 #76
- törölt felhasználó -    
Tényleg, néhányan annyian el vannak tájolódva, hogy nem igaz.
Nem lehet valaki divatból meleg, nem tud magára erőszakolni egy számára idegen nemi identitást. És nem fogja olyan "felvállalni" magát, aki nem meleg. Nincs semmiféle bemelegedési hullám, az oka a mostanában sok coming outnak hogy nyíltabban kezelik sok helyen (az interneten főleg) ezt a témát, így több ember érzi magát biztonságban ahhoz, hogy elmondhassa amit valószínűleg már hosszú évek óta őriz.
Egyébként meg ez a fake sajnálat a nem heterok felé nem kell. Ez a duma, hogy szaporodásra születtünk és a melegség természetellenes, már rég kiment a divatból, akkor sem volt eredeti amikor elkezdték mondogatni. Annyian mondjátok itt, hogy egyre több ember változik HOMÁRRÁ... nem tudom, én már valahogy nem tudok csalódni az itteni közösségben, annyi komikus helyzetet láttam már a majdnem négy évem alatt itt, hogy össze sem tudnám számolni.
Nektek heteroknak miért kéne felvonulás? Az egész világ egy hatalmas hetero pride. Mert ti el vagytok fogadva, titeket nem utál ki a templom a szexuális beállítottságotok miatt, titeket nem köveznek meg az utcán ha megfogjátok egymást kezét, ti nem vagytok diszkriminálva az emberek által és elvileg ti vagytok a normálisak. Ne higyjétek azt, hogy minden rólatok, hetero emberekről szól, mert nem. Egyáltalán nem. Más meleg, vagy eltérő nemi identitású személy is ugyan olyan ember, mint ti, és csakis a beállítottsága miatt hátrányosan megkülönböztetni elég súlyos problémákra utal ott a fejetekben. Vagy ha legalább ennyire vagytok toleránsak és szellemileg fejlettek, akkor legalább ne reklámoznátok. Dehát nektek lehet, hiszen heterok vagytok. Mintha itt kiírná a fórum, hogy ki meleg meg ki egyéb. És mégegyszer hangsúlyoznám, hogy nincs olyan, hogy valaki divatból ez meg az, vagy x év után átvált erre meg arra.
Én még valahogy ennyi itt töltött idő, ennyi hülye komment után sem tudom megérteni, hogy nektek miért fáj ha valaki meleg, ha coming outol, ha felvonul, ha egyáltalán él és büszke magára. Lehet azért mert nem vagyok hetero, mert ugye ők mindent tudnak.

Idézet (Agüero10 @ 2015.06.13. 15:52)
Soha nem fogom elfogadni azokat,akik a saját nemükhőz vónzodnak.A férfiaknál meg eléggé nagy szégyenek tartom.Már sokadszorra mondom,hogy nem értem miért van egyre több olyan,aki még biztatja is őket. happy.gif

Tudod, inkább biztasson valaki egy olyan embert, akinek nehéz (volt) elfogadnia magát, és bizonytalan, mint egy olyat, aki homofób, gyűlölködő, és minden ilyen témájú cikk alatt hangoztatja, hogy valakit minden ismeret nélkül, csak a nemi identitása miatt ítél el (te). smileeee.gif
11 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, MadHatter, janet7, exoverdose, Wyrd, Jolie_77, Jody, Szandi0820, Bátor Ventillátor, healy., Phaedra
2015. június 15. 00:07 #77
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ZitaTwilight @ 2015.06.14. 23:38)

Nektek heteroknak miért kéne felvonulás?

Azért, amiért a fehérek számára rasszizmus ellenes tüntetés rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, Jolie_77, Szandi0820, Jody, Bátor Ventillátor, Phaedra
2015. június 15. 00:24 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2015.06.15. 00:07)
Azért, amiért a fehérek számára rasszizmus ellenes tüntetés rohog.gif

why isn’t there a STRAIGHT pride parade?? why isn’t there WHITE history month? why isn’t there an international MEN’S day!? why isn’t there a hospital for WELL people?? why isn’t there a soup kitchen for RICH people??!?
7 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, MadHatter, janet7, Jolie_77, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Phaedra
2015. június 17. 20:50 #79
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Beyla @ 2015.06.13. 00:21)
Én szerintem a homoszexualitás igen is betegség, de ez az én véleményem, egyáltalán nem kötelező egyetérteni vele. Adott a téma, adott az is, hogy a nézettség növelésre játszik, ennyi. Ez is csak egy saját vélemény, és megsúgom, erre sem kötelező adni, ha esetleg te másképp gondolod. wink.gif

A betegség kifejezés akkor is erős szerintem, mert az azt implikálja, hogy az "rossz", és ki kell belőle gyógyítani, és nem élhet teljes értékű életet, et cetera.
2015. június 17. 21:00 #80
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Olvasgatom a kommenteket, vagyis már csak átfutom, mert nem szeretnék agykárosodást szenvedni, és awestruck vagyok, hogy mennyi szentiens nyúltvelő leledzik errefele. Aki azzal jön hogy HORYSHET ha ez így megy tovább, mindenki bzi lesz, és kihal az emberiség, THINK OF THE CHILDREEEEN!!!: neked sikerült heterová változtatnod egy nem heterot? Akkor szerinted fordítva hogy sikerülhet? biggrin.gif És az emberiségnek csak egy kis százaléka homoszexuális, szóval nem kell aggódni, nem miattuk fog kihalni az emberiség OMGOMGOMGOMG! A bigott bible-thumperba meg már nem is próbálok belekötni, just, just...no..
A homoszexualitás nagyon sok állatfajban jelen van. A homofóbia csak egyben.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!