Sok híres vlogger után Ingrid Nilsen is bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb YouTuber vállalta fel másságát
2015. június 12. 22:34
Nem ismerem ezt a nőt, de büszke vagyok rá, és örülök, hogy ennyi szenvedés, önmarcangolás és elnyomás után végre önmaga lehet. Kívánom, hogy találja meg a megfelelő partnert számára, akivel boldog lehet.
1 felhasználónak tetszik:
mangalover43
2015. június 12. 22:41
Jó hogy felvállalta. Nincs ezen semmi szégyellnivaló
2015. június 12. 23:08
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Sose értettem miért zavar egyeseket ha valaki meleg.Sokaknak a vallása szerint bűn,de vannak olyanok is akik nem hisznek semmiben mégis ítélkeznek.Mondjuk ahogy látom egyes körökben szinte divat őket utálni,bár nekik sincs semmi alapjuk a gyűlölködésre.Egyébként rendes lánynak tűnik,megérdemli hogy boldog legyen!
Phaedra
2015. június 12. 23:41
Nem értem, hogy ennek a YouTuber nőnek miért kell ilyen nagy parádét rendeznie egy ilyen ok miatt. Oké, homoszexuális, és kész. Nem értettem sosem, hogy ezt egyáltalán miért kell bevallani. Mi köze van ehhez a fél világnak? És ha tegyük fel mondjuk rájön, hogy mégis megpróbálna családot alapítani egy férfival, akkor hogy fogja megtenni? Ugyanis ha 3 millióan nézik, akkor ennek már tétje is van, ugyanis ami az internetre felkerül, az ott is marad, még ha le is fog csengeni a hírneve. Amúgy meg szerintem semmi bevallani való vagy különleges sincs abban, hogy valaki a saját neméhez vonzódik. Ez olyan, mintha azt vallaná be, hogy az alma a kedvenc gyümölcse. Most komolyan, feltűnési viszketegsége van annak, aki ezt ország-világ előtt feltárja. Hihetetlen.
2015. június 12. 23:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Zdenka @ 2015.06.12. 23:41)
Nem értem, hogy ennek a YouTuber nőnek miért kell ilyen nagy parádét rendeznie egy ilyen ok miatt. Oké, homoszexuális, és kész. Nem értettem sosem, hogy ezt egyáltalán miért kell bevallani. Mi köze van ehhez a fél világnak? És ha tegyük fel mondjuk rájön, hogy mégis megpróbálna családot alapítani egy férfival, akkor hogy fogja megtenni? Ugyanis ha 3 millióan nézik, akkor ennek már tétje is van, ugyanis ami az internetre felkerül, az ott is marad, még ha le is fog csengeni a hírneve. Amúgy meg szerintem semmi bevallani való vagy különleges sincs abban, hogy valaki a saját neméhez vonzódik. Ez olyan, mintha azt vallaná be, hogy az alma a kedvenc gyümölcse. Most komolyan, feltűnési viszketegsége van annak, aki ezt ország-világ előtt feltárja. Hihetetlen.
Pontosan sikerült megfogalmaznod azt, ami tulajdonképpen eszembe jutott. Voltaképp nekem nem az a bajom, hogy valaki homoszexuális, attól függetlenül, hogy - én személy szerint - úgy gondolom, hogy ő náluk ez egy betegség, amely az agy elváltozásához vezethető vissza. Pontosan az a gond velük, hogy sokan, köztük ez a leányzó is, kikiáltja ország-világ előtt, holott megjegyzem, senkit sem érdekel. Ez a bajom a mai homoszexuális hírességekkel, mert sokuk ez okán épít magának hírnevet. Lsd. Adam Lambert. Van egy pár kedvencem, aki meleg, leszbikus, mégsem ez alapján ítélem meg őket, és képes vagyok elvonatkoztatni attól, hogy ő most melyik kapura is játszik. Ez a csaj is, mint sajnos sokan mások is a celebvilágban, azért nyilatkoznak ilyeneket, mert most menő piedesztálra emelni egy olyan embert, aki állítása szerint a saját neméhez vonzódik. Kell a nézettség a gagyi jútúb csatornájára, ennyi.
2015. június 13. 00:18
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.12. 23:53)
Pontosan sikerült megfogalmaznod azt, ami tulajdonképpen eszembe jutott. Voltaképp nekem nem az a bajom, hogy valaki homoszexuális, attól függetlenül, hogy - én személy szerint - úgy gondolom, hogy ő náluk ez egy betegség, amely az agy elváltozásához vezethető vissza. Pontosan az a gond velük, hogy sokan, köztük ez a leányzó is, kikiáltja ország-világ előtt, holott megjegyzem, senkit sem érdekel. Ez a bajom a mai homoszexuális hírességekkel, mert sokuk ez okán épít magának hírnevet. Lsd. Adam Lambert. Van egy pár kedvencem, aki meleg, leszbikus, mégsem ez alapján ítélem meg őket, és képes vagyok elvonatkoztatni attól, hogy ő most melyik kapura is játszik. Ez a csaj is, mint sajnos sokan mások is a celebvilágban, azért nyilatkoznak ilyeneket, mert most menő piedesztálra emelni egy olyan embert, aki állítása szerint a saját neméhez vonzódik. Kell a nézettség a gagyi jútúb csatornájára, ennyi. 
Köszi szépen
Elmagyaráznád, attól, hogy valaki csinál egy coming out videót, miért is lesz nagyobb a nézettsége?
Phaedra
2015. június 13. 00:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Wyrd @ 2015.06.13. 00:18)
Köszi szépen
Elmagyaráznád, attól, hogy valaki csinál egy coming out videót, miért is lesz nagyobb a nézettsége?
Én szerintem a homoszexualitás igen is betegség, de ez az én véleményem, egyáltalán nem kötelező egyetérteni vele. Adott a téma, adott az is, hogy a nézettség növelésre játszik, ennyi. Ez is csak egy saját vélemény, és megsúgom, erre sem kötelező adni, ha esetleg te másképp gondolod.
2015. június 13. 00:23
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.13. 00:21)
Én szerintem a homoszexualitás igen is betegség, de ez az én véleményem, egyáltalán nem kötelező egyetérteni vele. Adott a téma, adott az is, hogy a nézettség növelésre játszik, ennyi. Ez is csak egy saját vélemény, és megsúgom, erre sem kötelező adni, ha esetleg te másképp gondolod. 
Csak szimplán megkérdeztem, szerinted, miért növekedne ettől a nézettsége.
2015. június 13. 00:26
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Mire ki akartam egészíteni a mondandómat leírták!
Nem éppen a legjobb hely egy ilyen hírt az interneten közölni , de a nézettség az nézettség még ilyenkor is, de az ilyen szerintem senkit nem lep meg manapság!
Beyla: Minden tiszteletem a tiéd! de szerintem elég meredek a homoszexualitás egy betegségnek betudni!Mondjuk legalább korrekten állsz hozzá ez tetszik.
Beyla: Minden tiszteletem a tiéd! de szerintem elég meredek a homoszexualitás egy betegségnek betudni!Mondjuk legalább korrekten állsz hozzá ez tetszik.
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.13. 00:21)
A betegség azért egy erős jelző. Nem az, hanem... elváltozás? o.O Fasse tudja. Nem is tudják pontosan, mi okozza. Természetellenesnek nem nevezném, mert nem az.
|
Beylacarter |
|
Idézet (Wyrd @ 2015.06.13. 00:23)
Csak szimplán megkérdeztem, szerinted, miért növekedne ettől a nézettsége. 
Miért? Mert mondjuk én is belepillantottam a videóba, eddig meg azt sem tudtam, hogy ez a csaj egyáltalán a világon van. Ha több oldal (mint pl ez) ír egy olyan cikket, amiben egy full ismeretlent beletesznek azzal a címszóval, hogy állítólag meleg, már többen fogják megnézni, mintha pl. arról lenne szó, hogyan csináljak ombre szemhéj sminket. Többen megismerik a nevét, mert, mint ahogyan írtam, manapság az emberek felfigyelnek arra, ha valaki ilyesmiket állít magáról, pedig a kutya nem volt kíváncsi rá, elvégre sminkekről készít videót, nem?
Bátor Ventillátor
2015. június 13. 00:34
|
Beylacarter |
|
Én úgy gondolom, minden szervi elváltozás betegség. Állítólag a genetika is játszik benne szerepet, de tudományosan bizonyított, hogy a homoszexuálisoknál az agyban található limbikus rendszer (talán, de nem 100%) másképp működik, mint mondjuk egy heteroszexuális embernél. Tudományosan közelítem meg és nem spirituálisan, ennyi. Nekem az immunrendszerem működik másképp, mégis betegnek vagyok definiálva. Gondolom most úgyis én leszek az, akit jönnek agyba-főve majd oltani a véleményem miatt (már előre látom), de én már évekkel ezelőtt is ezt vallottam. Mint ezerszer leírtam, nekem ez a véleményem és nagy eséllyel nem is fog változni. Egyetérteni nem kötelező, de én már kívülről fújom az emberi test anatómiáját és a belgyógyászati megbetegedéseknek legalább 80%-át. Tudom, hogy miről petyegek. Tisztában vagyok azzal, hogy sokan nem értenek velem egyet, de hát ez van. Nyeljék le a keserű pirulát.
AmyVie
2015. június 13. 00:36
|
Wyrd |
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.13. 00:26)
Miért? Mert mondjuk én is belepillantottam a videóba, eddig meg azt sem tudtam, hogy ez a csaj egyáltalán a világon van. Ha több oldal (mint pl ez) ír egy olyan cikket, amiben egy full ismeretlent beletesznek azzal a címszóval, hogy állítólag meleg, már többen fogják megnézni, mintha pl. arról lenne szó, hogyan csináljak ombre szemhéj sminket. Többen megismerik a nevét, mert, mint ahogyan írtam, manapság az emberek felfigyelnek arra, ha valaki ilyesmiket állít magáról, pedig a kutya nem volt kíváncsi rá, elvégre sminkekről készít videót, nem? 
Ha a kutya se kíváncsi rá, minek néztél bele? nem belekötésképp...
,,Nézettség növekedéséért" senki nem fog hirtelen homoszexuális lenni, és talán ha nem csinálnának ilyen videókat, de elterjedne róluk a pletyka, még mindig többet foglalkoznának velük...
2015. június 13. 00:39
|
Beylacarter |
|
Idézet (Wyrd @ 2015.06.13. 00:36)
Ha a kutya se kíváncsi rá, minek néztél bele? nem belekötésképp...
,,Nézettség növekedéséért" senki nem fog hirtelen homoszexuális lenni, és talán ha nem csinálnának ilyen videókat, de elterjedne róluk a pletyka, még mindig többet foglalkoznának velük...
Minden videóba belenézek, ha van a cikknél. Te nem?
AmyVie
2015. június 13. 00:44
|
Wyrd |
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.13. 00:39)
Minden videóba belenézek, ha van a cikknél. Te nem?
Alapvetően azt próbáltam elmondani, illetve leírni, hogy ő egy beauty-blogger, aki nézi őt, nem arra kíváncsi, hogy milyen beállítottságú, hanem a sminktippjei.
Elég sok, akár magyar beauty-bloggernek is vannak nem sminkkel kapcsolatos vlogjai, amik ugyanúgy a nézettség emelésére mennek. A nézőik nagy része külön kéri is őket, hogy ne csak sminkkel kapcsolatosan beszéljenek, hanem magukról is akár. Szerintem ebbe belefér az is, ha elmondja, hogy nem hetero. Ha ez nagy feltűnést kelt, csak azért van, mert nem általános dolog, és pont ezért kell beszélni róla.
2015. június 13. 00:50
|
Beylacarter |
|
Idézet (Wyrd @ 2015.06.13. 00:44)
Elég sok, akár magyar beauty-bloggernek is vannak nem sminkkel kapcsolatos vlogjai, amik ugyanúgy a nézettség emelésére mennek. A nézőik nagy része külön kéri is őket, hogy ne csak sminkkel kapcsolatosan beszéljenek, hanem magukról is akár. Szerintem ebbe belefér az is, ha elmondja, hogy nem hetero. Ha ez nagy feltűnést kelt, csak azért van, mert nem általános dolog, és pont ezért kell beszélni róla.
Nem nézek ilyeneket, max Szirmait és Dancsót, de egyébként ezek a beauty-bloggerek tőlem nagyon messze állnak. Nekem az a tapasztalatom - bőven elég itt körül nézni -, hogyha valaki melegnek vallja magát, már pozitívan diszkriminálják, hogy milyen ügyes, milyen vakmerő, milyen bátor és erős, pedig ez egy olyan dolog szerintem, ami senkire sem tartozik. Miért nem azt osztja meg, hogy pl. a smikelésen kívül mik érdeklik? Egy ember sokrétű, erre mondják azt, hogy egy embert megismerni egy élet is kevés. Beszélhetett volna teljesen más dolgokról is, pl. egy szerelmi csalódásról, ha már személyes dologról van szó, de nem. Ő a meleg kártyát játszotta ki. Nem azt mondom, hogy titkolja, mert ott van Kristen Vangsness. Leszbikus, imádom a csajt, még az adatlapját is én szerkesztem, de egyszer nyilatkozott róla valami újságban és annyi. Nekem soha sem volt szimpatikus az, ha valaki ilyesmivel igyekszik a nevét feljebb tornászni. És ismételten kiemelem, hogy ez csak az én véleményem.
AmyVie
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.