Matthew Vaughn a napokban exkluzív interjút adott, ahol sokak örömére elmesélte, hogy bizony már javában dolgoznak a folytatáson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Friss: A Kingsman 2. munkálatai végre elkezdődtek!
2015. június 12. 08:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. június 12. 08:48
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Én imádtam ezt a filmet, de a folytatások általában tényleg csapnivalók szoktak lenni, de remélem ennél a filmnél máshogy lesz. Már ha tényleg lesz belőle 2. rész. Amúgy a cikk írója vagy rosszul értelmezte Vaughn szavait vagy másik forrást is belevett, de ő azt mondta, hogy írja a forgatókönyvet és HA tetszik neki, AKKOR lesz belőle film.
2015. június 12. 09:01
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (caturday @ 2015.06.12. 08:48)
Én imádtam ezt a filmet, de a folytatások általában tényleg csapnivalók szoktak lenni, de remélem ennél a filmnél máshogy lesz. Már ha tényleg lesz belőle 2. rész. Amúgy a cikk írója vagy rosszul értelmezte Vaughn szavait vagy másik forrást is belevett, de ő azt mondta, hogy írja a forgatókönyvet és HA tetszik neki, AKKOR lesz belőle film.
"És ha úgy gondolom, hogy a forgatókönyv elég jó, akkor mi meg is fogjuk csinálni..." -> itt van, benne van. Az eredeti, forrásként használt cikk (címe) is kvázi tényként közli a folytatást.
Egyébként: imádom ezt a behind scene videót.
A folytatásról: hú, gyanús, hogy Harryt az amcsi ügynökök mentik majd meg és elszállítják a titkos főhadiszállásukra.
Amúgy az állítólagos Kentuckyban álló, hírhedt templom nagyon is Angliában van, méghozzá Surreyben...
2015. június 12. 09:54
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Igen, én is arra a kiemelt részre írtam, hogy ez nem jelent 100%-ot (ott van benne, hogy HA). Nyilván lesz folytatása, hisz' az első film sikeres volt, és az ilyen lehetőségeket nem szokták kihagyni a filmiparban (sokszor sajnos).
2015. június 12. 11:44
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Remek film volt viccesen elkészítve, mégis sok és komoly etikai kérdést vetett fel. Várom már a 2. részt, amit tuti, hogy megcsinálnak, mert hatalmas siker volt az első rész.
2015. június 12. 12:41
Nagyon tetszett az első rész, így iszonyatosan örülök, hogy folytatódik.
2015. június 12. 16:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Általában a második felvonás minősége és színvonala nem szokta megközelíteni az elsőét, ezért is fog el aggodalom, hogyha folytatásra gondolok. Vannak filmek, ahol kifejezetten jól sült el a második rész. Ilyen pl. a Múmia 2 vagy éppen a 22 Jump Street. Hogy mi is lett valóban Harttal, azt nem tudni, hiszen miután a sejpítős Jackson bácsi nyomott neki egy headshotot, nem is firtatták túlzottan, sőt, szerintem a holtestéről sem tesznek említést. Szóval nem tartom lehetetlennek Colin karakterének feltámadását. Kíváncsi vagyok, hogy a továbbiakban mit fognak kihozni belőle, hiszen van benne potencia a történet továbbvitelét illetően.
2015. június 12. 19:40
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
De jó örülök neki!
Én is remélem,hogy a folytatás nem veszít a színvonalból. Jó lenne ha Colin Firth is visszatérne valahogy.
2015. június 14. 16:08
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Épp azon gondolkodtam, hogy ha már Harry nem is lesz benne esetleg a folytatásban, akkor legalább a többi karakter legyen meg, erre olvasom, hogy esélyes lehet a másik cast... áááá, ezt az ötletet remélem gyorsan elvetik, mert pazar az eredeti szereposztás.
De az, hogy Vaughn szeretne tovább velük dolgozni, bizakodásra ad okot.
Egyébiránt a folytatást már izgatottan várom.
2015. június 14. 16:35
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jaj remélem nem cseszik el,mert az első jó lett
2015. június 14. 21:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Harryt viszont akarom a folytatásba! Nélküle nem lenne igazi!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. június 15. 08:22
|
|
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.06.14. 16:08)
Épp azon gondolkodtam, hogy ha már Harry nem is lesz benne esetleg a folytatásban, akkor legalább a többi karakter legyen meg, erre olvasom, hogy esélyes lehet a másik cast... áááá, ezt az ötletet remélem gyorsan elvetik, mert pazar az eredeti szereposztás.
De az, hogy Vaughn szeretne tovább velük dolgozni, bizakodásra ad okot.
Szerintem Matthew arra gondolt, hogy először is megtartja azt eredeti csapatot (Merlin, Roxy, Töki), plusz ugye Galahad... Illetve melléjük csapódna még oda egy amerikai szolgálat is, közülük is egy konkrét személy... Gondolom, utóbbi lesz az, aki megmenti valahogy Harryt... És így állna össze a folytatás alakulata...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. július 30. 15:26
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Imádtam ezt a filmet, és ritkán ugyan, de előfordul, hogy egy filmnek a második része is ugyanolyan jó lesz. Ha valóban megcsinálják, akkor remélem sikerül majd a színvonalat tartani. :)Nem igazán tetszik ez az amerikai rész, remélem a hangsúly nem rajtuk lesz. Harry karakterét pedig kérem vissza!
2015. augusztus 05. 20:20
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nagyon, nagyon tetszett az első rész, (pedig nem igazán az én stílusom) úgyhogy kimondottan örülök, hogy lesz folytatás
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.