nagyon sajnálom! jó színész volt
Nyugodjon békében
Elhunyt a Gyűrűk Ura sztárja, Christopher Lee
2015. június 11. 21:03
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Nyugodjon békében! Nagyon tehetséges színész volt!
2015. június 11. 21:03
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nagyon sajnálom
R.I.P.
2015. június 11. 21:06
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nyugodjon békében!
2015. június 11. 21:11
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Igazából nem tudok mit mondani. Csak nem régiben sikerült a gyűrűk urát végignéznem, és Saruman-ként lenyűgözött. Imádtam a színjátékát. Egyre több nagy ember távozik egy jobb világba. Sajnálom, és részvétem a családjának!
Nyugodjék békében!
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2015. június 11. 21:36
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Még most is képtelen vagyok felfogni. Lehet nagyon drasztikusan és teátrálisan hangzik, de nem kevés könnyet ejtettem érte a délután folyamán amikor értesültem a hírről. Percekig zokogtam és képtelen voltam megszólalni. Sajnos várható volt a halála, szép kort élt meg, titkon viszont reméltem,hogy még legalább 100 évet él.
Sarumánként ismertem meg még egészen kicsi koromba és hát végigkísérte a gyerekkoromat a Gyűrűk Ura és habár Sarumánt nem nagyon kedveltem a film trilógiában, de mindig is mélyen élt bennem a karaktere.
A Hobbitban aztán minden megváltozott. Eszméletlen,hogy ennyi idősen is vállalta a szerepet és még utoljára láthattuk a szerepben. Ha előbb távozik el, el se tudtam volna képzelni mást a helyére.
Köszönünk mindent Sir Christopher Lee, nyugodj békében, már sokkal jobb helyen van mint ez a zsarnok világ. ♥♥
Sarumánként ismertem meg még egészen kicsi koromba és hát végigkísérte a gyerekkoromat a Gyűrűk Ura és habár Sarumánt nem nagyon kedveltem a film trilógiában, de mindig is mélyen élt bennem a karaktere.
A Hobbitban aztán minden megváltozott. Eszméletlen,hogy ennyi idősen is vállalta a szerepet és még utoljára láthattuk a szerepben. Ha előbb távozik el, el se tudtam volna képzelni mást a helyére.
Köszönünk mindent Sir Christopher Lee, nyugodj békében, már sokkal jobb helyen van mint ez a zsarnok világ. ♥♥
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2015. június 11. 21:47
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
2015. június 11. 21:59
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Villamcsapaskent ert a hir, amikor megtudtam... Meg sirtam is. Nem tudom felfogni, istenem, Sir Christopher Lee egy csodalatos ember volt, sosem fogom elfelejteni. Leginkabb Szaruman miatt zartam a szivembe egyszer s mindenkorra. Sosem felejtelek el, nyugodj bekeben, te csodalatos szineszlegenda!
2015. június 11. 22:00
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Délután olvastam Facen, és elég nehezen tudtam elhinni. Annyira sajnálom. Elképesztően tehetséges volt, imádtam a Gyűrűk Urában. Nagyon szép kort élt meg. Nyugodjon békében
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.