Malacával pucérkodik Miley Cyrus (18+)
2015. június 22. 14:48
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
És most kedves túristáim,betekintést nyerhetünk 2015 értelemmel rendelkező emberé be: Miley Cyrusba! Tessék,lássék. Nagy tapsot érdemel ez a nő! Tapsot neki!
2015. június 22. 16:12
Idézet (Buci12 @ 2015.06.21. 09:56)
Ez a no egy szuletett k*rva...ti kokoooosz...ilyet...marha f*szkalap
Akkor még nem láthattál túl sok k*rvát életedben.
Mellesleg nem értem a kiakadások okát. Isten ments, hogy védjem ezt a "máglyára való" nőszemélyt a kulturált Fórumozók karmaitól, ellenben öcsém facsiga, ennyire nincs keletje a modern képzőművészetnek itt az oldalon? Komolyan képesek vagyok valakit csak azért lek*rvázni, különböző vulgáris szavakkal illetni, - amelyek jelentésével gondolom, a Legtöbbetek tisztában sincs -, mert volt képe modellt állni néhány aktfotóhoz, aminek mondanom sem kell, mára évtizedes hagyománya van Hálivúdban? Alapvetően nem rajongok az olyan cselekedetekért, amelyek kimerítik a szeméremsértés fogalmát, ám nem értem, néhány művészi kép kedvéért miért ne dobhatná le magáról a textilt? Mintha annyira takargatnivaló lenne az emberi test, szégyellni kellene, bár pampoghatok én, a Felhasználók fele tuti csadorban meg mamutszőr alsóneműben osztja az észt neten keresztül.
2015. június 22. 20:52
Paola Kudacki munkái eddig is dicsérni valók voltak, és most is jó képek születtek eltekintve a meztelenségtől. de azért kicsit gondolkodjatok.. ez egy fotózás. persze, az alanynak is bele kell egyeznie hogy milyen képek fognak készülni, de ne akadjunk már ki ezen, Miley annyi botrányt csinált már hogy felesleges meglepődni már egy ilyenen. A fotózás egy művészet, akár egy fát, egy naplementét, vagy egy embert fotózik az ember. Paola remek munkát végzett.
2015. június 26. 13:44
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ez már undorító, ízléstelen. Ez a nő egyáltalán nem szép, nem is vonzó. Nem értem, miért kell állandóan ilyet publikálni róla. Hol van ilyenkor az anyja? Megveregeti a hátát, és közli vele, hogy "jól van, kislányom, remek munka."? Eléggé szánalmas...
2015. június 28. 21:27
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.22. 16:12)
Akkor még nem láthattál túl sok k*rvát életedben.
Mellesleg nem értem a kiakadások okát. Isten ments, hogy védjem ezt a "máglyára való" nőszemélyt a kulturált Fórumozók karmaitól, ellenben öcsém facsiga, ennyire nincs keletje a modern képzőművészetnek itt az oldalon? Komolyan képesek vagyok valakit csak azért lek*rvázni, különböző vulgáris szavakkal illetni, - amelyek jelentésével gondolom, a Legtöbbetek tisztában sincs -, mert volt képe modellt állni néhány aktfotóhoz, aminek mondanom sem kell, mára évtizedes hagyománya van Hálivúdban? Alapvetően nem rajongok az olyan cselekedetekért, amelyek kimerítik a szeméremsértés fogalmát, ám nem értem, néhány művészi kép kedvéért miért ne dobhatná le magáról a textilt? Mintha annyira takargatnivaló lenne az emberi test, szégyellni kellene, bár pampoghatok én, a Felhasználók fele tuti csadorban meg mamutszőr alsóneműben osztja az észt neten keresztül.
Ilyen sem volt még egyetértek Sydney Adamsal
2015. július 04. 17:26
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
látszik, hogy a kommentelők 98%-a nem múlt el 18, de még talán 16 sem... gyermekeim, ha ezt nevezitek r*banckodásnak, akkor nemigen fedeztétek még fel ezt a bolygót...
2015. július 30. 03:11
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
nekem bejön : D süt róla az illuminati... hagyjuk, de jók a képek
2015. augusztus 04. 20:26
Annyira nem értelek titeket!Ha elégedett a testével mért ne mutassa meg?Akinek nem tetszik nem kell nézni,senki sem kérte,hogy megnézd ezt a cikket:DD Nem szégyelli a testét,sőt elfogadja és felvállalja!Ő egy igazi egyéniség,nem értem miért mondjátok,hogy azt csinálja,amit mondnak neki.Miley?Ugyanmár!Csak azt csinálja,amihez van kedve,teljesen őrült ez a csaj és ettől olyan különleges:) Az igazi rajongóit nem vesztette el,aki a hangját szereti,az sosem hagyja el őt,de ti csak tudjátok
Mellesleg szerintem szarik abba,hogy pár 10éves már nem hallgatja a zenéjét :"D Meg a szőrös test sem volt gáz soha,nem értem mi ez a baromság emberek:D Így születtünk,de most kitalálták,hogy a férfiaknál szexi,a nőknél meg nem logikus?Ugye,hogy nem:D
2015. augusztus 19. 09:27
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Bárki mondjon bármit, szerintem nagyon szép teste van. És az arca is szép. Röviden ő is szép XD Nem vagyok a fanja, de komolyan mondom nem értem, hogy miért undorítózza meg r*bancozza le őt a fél kommentelőhadsereg. Igen, aki ráment az "elmúltam 18"-ra szinte mind hazudik, és saját felelősségére nézi meg a cikket. De könyörgöm, akkor ne akadjanak már ki! De aki elmúlt 18 az sem képes rendesen hozzáállni a dologhoz
2015. szeptember 10. 11:24
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
ez a nő....undorító
2015. szeptember 24. 12:10
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
ez undorító
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: