A színésznő a Twitteren jelentette be, hogy új projektbe fog, mégpedig egy memoárt ír az életéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könyvet ír Naya Rivera
2015. június 09. 15:23
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Fúha, jól hangzik.
2015. június 09. 15:25
Ez egy kissé fúrcsa de jól hangzik.Alig várom,hogy elolvassam
2015. június 09. 15:38
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Hihetetlen, hogy manapság már mindenki könyvet ír! Ez a hölgyemény a jelek szerint igazi multitalentum: színész, énekes, író... Ja, nem. Mert ő aztán már olyan sokat megélt, tapasztalt ember, aki megírja/megíratja kalandos életének történetét, hogy okulásul szolgáljon a fiataloknak... Istenem, memoárt harminc évesen...
Ja, és hogy le mertem ezt írni? #sorrynotsorry
Ja, és hogy le mertem ezt írni? #sorrynotsorry
2015. június 09. 16:21
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Biztos jó lesz!
2015. június 09. 17:15
Mi van ennyi volt a nagy zenei karrier? Ha már csinál valami ne fél munkát végezzen már. Inkább az albumát adná ki. Egyébként szerintem a könyvét senki nem fogja meg venni.
2015. június 09. 18:18
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
En imadom Nayat! Ha angolul is de elfogom olvasni a könyvet. Egyebkent pedig nem ertem mert zavar valakit h konyvet ir
2015. június 09. 21:49
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Remélem,le fogják fordítani magyarra.Szeretném majd elolvasni
2015. június 10. 16:30
Én a magam részéről iszonyatosan bírom Nayát - amiben mondjuk vastagon benne van, hogy olyan gyönyörű -, és speciel nem értek egyet azzal, hogy "ugyan miről is tudna írni?" Valószínűleg elég sok mindenről, a rajongókat ígyis-úgyis érdekelni fogja, honnan jött a kedvencük. Akkor is, ha esetleg nincs kalandregénybe illő életútja (apropó honnan is tudhatnánk, hogy valóban nincs?) Senki sem ígérte, hogy majd egy Aron Ralston - sztorit kerekít az élettörténetéből, hiszen erre nincs is szükség.
2015. november 10. 12:00
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
sok sikert neki
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: