Már rég nem láttad ilyennek Miley Cyrust
2015. június 09. 17:51
Rengetegen elvárják tőle azt,hogy legyen a régi Miley..de nem gondol senki abba,hogy ez az ő élete.Úgy rendezi az életét,ahogyan neki tetszik és sok ember ebbe mindig bele akar szólni..meg akarják változtatni őt.Tudom,hogy sok baromságot művel és vissza is vehetne egy kicsit,de ha ő neki így jó,akkor így jó.Ha valaki utálja őt akkor ne foglalkozzon vele.Miley felnőtt nő,joga van azt tenni amihez kedve van.
És egy kis idézett:
Ne változz meg soha,senki kedvéért,légy mindig önmagad!
És egy kis idézett:
Ne változz meg soha,senki kedvéért,légy mindig önmagad!
2015. június 09. 17:56
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Pizza
Ha valaki rajong egy sztárért, az azért van,mert a személyisége és a tehetsége egyaránt felkeltette az illető érdeklődését és megszerette. A való életben is sok embertől távolodunk el azért, mert ,megváltozott és az új személyiséggel már nem jövünk ki olyan nagyon jól. Miley nagyon megváltozott és sok ember (köztük én is) már nem szeretjük Mileyt, hiszen ez a változás nagy mértékű és nem biztos,hogy megfelelő irányú. A videó aranyos, nekem sokkal szimpatikusabbak az őszinte,természetes emberek, nem pedig a feltűnési viszketegségben szenvedő személyek ( a mai Miley)
Ha valaki rajong egy sztárért, az azért van,mert a személyisége és a tehetsége egyaránt felkeltette az illető érdeklődését és megszerette. A való életben is sok embertől távolodunk el azért, mert ,megváltozott és az új személyiséggel már nem jövünk ki olyan nagyon jól. Miley nagyon megváltozott és sok ember (köztük én is) már nem szeretjük Mileyt, hiszen ez a változás nagy mértékű és nem biztos,hogy megfelelő irányú. A videó aranyos, nekem sokkal szimpatikusabbak az őszinte,természetes emberek, nem pedig a feltűnési viszketegségben szenvedő személyek ( a mai Miley)
2015. június 09. 18:08
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
bárcsak ilyen hosszú haja lenne Mileynak
2015. június 09. 18:58
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Miért kellett megváltoznia?
Remélem, ezek a kommentek majd egyszer eljutnak hozzá és észhez fog térni.
2015. június 09. 19:34
|
kkriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 232754 offline
|
Viszont ilyennek láthatjuk: http://www.egotastic.com/2015/06/miley-cyrus-naked-topless-frontal-peeks-covered-in-paint/
2015. június 09. 19:46
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Normális volt.....VOLT
2015. június 09. 19:49
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Minden ember változik.Annak kéne örülni hogy ő így jól érzi magát. Szerintem. Az egy dolog hogy nem bírom annyira. De neki így jó.Ezenbúgy sem tud egyik rajongó se változtatni.
2015. június 09. 21:05
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
De furcsa visszaemlékezni, hogy mennyire odáig voltam Hannah Montanáért. Talán nem ártana felfrissíteni az élményeket egy-két rész újranézésével... :3
2015. június 10. 06:09
de amúgy jó hogy sokat változott hisz a videóban 12 éves, most meg 20 vagy annál több éves...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: