Már rég nem láttad ilyennek Miley Cyrust
2015. június 08. 20:25
El sem hiszem, hogy Miley ilyen is volt. Nagyon aranyos ezen a videón. A szememben mindig ilyen marad
2015. június 08. 20:25
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Ajj, Hannah Montanát néző kislány akarok lenni újra. Khm,régi Májlival.
2015. június 08. 20:29
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nem értem minek kell mindig visszatérni ide, ha ő így érzi jól magát, akkor így érzi jól magát. Nem fog változni x ember miatt.
Igaz, hogy elképesztően sok h_lye dolga van, de legalább azt csinálja amit igazán akar.
Ha tudnátok mennyire sztár vágyik arra, hogy azt mondjon vagy csináljon amit igazán akar?! Meglepődnétek..
Igaz, hogy elképesztően sok h_lye dolga van, de legalább azt csinálja amit igazán akar.
Ha tudnátok mennyire sztár vágyik arra, hogy azt mondjon vagy csináljon amit igazán akar?! Meglepődnétek..
2015. június 08. 20:37
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Borzasztóan aranyos volt, régebben nagyon imádtam.
Nem akarom hogy újra ilyen legyen, szerintem bátor dolog tőle, hogy meri vállani az igazi stílusát. Nekem egyetlen problémám a gusztustalan botrányaival van, mivel Miley nagyon tehetséges, és gyönyörű! Egy ilyen tehetséges énekesnőnek nem lenne szüksége arra, hogy ilyen "csomagolásban" adja el magát. De az igaz rajongók így is elfogadják, nem kell itt sziránkozni, hogy "kérjük vissza a régi Miley-t". Nem fog megváltozni miattatok
2015. június 08. 20:38
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez a videó már nagyon régen előkerült. Már akkor láttam, mikor Miley volt a példaképem, vagy 3 éve. Aranyos volt! Egészen az átalakulásáig kiálltam mellette és szerettem. Nagyon fontos volt nekem. Nem érdekelnek ezek a kifogások, hogy de már nagylány és ilyenek. Régen igazán szerethető volt... most már inkább csak undorító és szánalmas amit művel. Még csak előadóként sem tudom tisztelni, hiszen nem azzal igyekszik felhívni magára a figyelmet. Igazán sajnálom, hogy ez lett belőle. A szüleinek is tudok gratulálni. Szépen elcs*szték! "Alig várom", hogy Miley húga is mutogatni kezdje a melleit.
2015. június 08. 20:40
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Ez a videó most nagyon visszahozta a régi emlékeket:) Hannah Montana 3-4 évig szerves része volt az életemnek, nagyon inspirált a stílusa, minden:) Annyira szerettem:) Sajnálom, hogy Miley nem tudott megmaradni annak az aranyos és botránymentes lánynak, akinek megismerhettük, de jó látni, hogy azért mostanában is jótékonykodik
2015. június 08. 21:02
A Hanah Montana nagyon sokáig kedvencem volt. És szomrú, hogy ez lett Miley-ból
2015. június 08. 21:22
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Én nem értem, hogy miért akarja visszakapni egy csomó ember a régi Mileyt.. Oké lehet hogy sokkal normálisabb volt a viselkedése, de emberek FELNŐTT!!
Szerintem, is aranyos volt és ezzel mindenkinek(legalábbis sok embernek) belopta magát a szívébe, most felnőtt nő lett és megváltozott!! Ezt kell szeretni, és úgy kell elfogadni őt ahogy van
<3 Én bírom Mileyt a hülyeségeivel egyedi
2015. június 08. 21:24
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
*megváltozott és sokkal inkább önmaga lett, így hogy felnőtt!!
2015. június 08. 22:07
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szerintem ha valaki azt mondja akkor neki, hogy ilyen magamutogató, zűrös, botrányos csaj lesz, kineveti.
Én hiányolom azt a szimpatikus, mosolygós csajt, aki a Party in the USA-ben volt.
Én hiányolom azt a szimpatikus, mosolygós csajt, aki a Party in the USA-ben volt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: