Ruhamustra: CFDA Fashion Awards 2015
2015. június 08. 19:54
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
a ruhák fele olyan hogy
2015. június 08. 19:55
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Most egészen szép ruhaköltemények voltak, látszott bennük a fantázia. Bár Amanda Seyfried (hiába szép a ruhája) Hilary Rhonda, Gigi Hadid, Juliette Lewis, Kim Kardashian (ezen nem is csodákszom) nagyon melléfogott. Amely ruhák pedig ( legalábbis számomra) nagyon betaláltak, az Nináé, ChrissyTeigené, Vanessáé, Brittany Snowé, January Jonesé, Michelle Monaghané és Victoriáé. Külön pontot érdemel Abigail Spencer cipője és Katharine McPhee összeállítása. Utóbbi nagyon megfogott.
2015. június 08. 20:23
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Natasha Poly és Juliette Lewis ruhája tetszik a legjobban.Karlie Kloss szettje még úgy ahogy elmegy,kicsit nagymamás hatást kelt az ilyen fajta pöttyös ruhával.Legalábbis számomra.
Kim viszont nagyon mellényúlt,egyáltalán nem áll jól neki ez a ruha.Viszont annak ellenére,hogy Nina ruháját első ránézésre furcsának találtam,el kell ismernem,hogy nagyon jól állt neki.
Kim viszont nagyon mellényúlt,egyáltalán nem áll jól neki ez a ruha.Viszont annak ellenére,hogy Nina ruháját első ránézésre furcsának találtam,el kell ismernem,hogy nagyon jól állt neki.
2015. június 08. 20:29
Hú, én nem emelnék ki senkit, mindannyian rohadt jól néztek ki! Ez nem semmi, komolyan, egyszerűen lenyűgöző. Lehet, hogy iróniának tűnik, de nem az. Nagyon tetszik mindenki.
2015. június 08. 20:40
Victoria és Vanessa ruhakölteménye tetszik a legjobban.
2015. június 08. 20:56
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Nina arca és sminkje tökéletes volt, mint ahogy már megszokhattuk, viszont szerintem ezzel a ruhával kicsit mellélőtt, de nem volt olyan rossz. Amanda Seyfried ruhája igazán egyedülálló volt, nekem személy szerint tetszett és nem tudok elmenni amellett, hogy Amanda mennyire szép volt most. Bár nem ismerem, de nekem Jhene Aiko ruhája tetszett a legjobban, nagyon jól is állt neki, igazán csinos alakja van!
2015. június 08. 21:12
Vanessa meg Jhene ruhája szép volt!!Nina ronda mint mindig a többi emltésre méltatlan!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: