A mai naptól fogva elérhető Adam Lambert harmadik stúdiólemeze, a The Original High, az Amazon.com-on, ahol bárki kedvére meghallgathatja a teljes anyagot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meghallgatható Adam Lambert új nagylemeze
2015. június 08. 16:25
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
jujj de jó!!!!!!
2015. június 08. 17:35
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Imádom
2015. június 08. 19:40
|
|
MissRedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 1 Azonosító: 241856 offline
|
holczerd1997 : Gratulálok ezért már megérte koptatni a billentyűket Iq bajnok
Egyébként...... Már vagy 6x végig hallgattam de még 120x is menne csak nincs annyi időm... Sajna
Lucy az én szerelmem őt még egy nap ha úgy van vagy 239x is meghallgatom , persze a többit is.... Vagyis is hát már a szomszédok meg fognak utálni a hangszórókon ne múljon..... Megérte rá várni teljes mértékben . *--------*
Egyébként...... Már vagy 6x végig hallgattam de még 120x is menne csak nincs annyi időm... Sajna
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2015. június 08. 19:43
Én direkt nem hallgatom meg, mert előrendeltem a deluxe CD-t és akkor akarom meghallgatni először.
2015. június 08. 20:04
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet (holczerd1997 @ 2015.06.08. 19:30)
Kit érdekel???
Off: Ha ennyire nem érdekel, a rohadt életbe is, ne szólj hozzá. Vagy annyira élvezed, hogy mindig kiírod úgyanezt a mondatot minden cikknél, ami Adamrõl szól?
On: Sajnos én még nem tudtam meghallgatni az egészet, de amíg sikerült nagyon tetszett, biztos vagyok benne, hogy a többi is úgyanilyen nagyszerû.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.