Starity

Kitört a feminista Ariana Grandéből

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 08. 21:03 #81
T.szofi
T.szofi
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 242501
Niallnak ki volt a csaja?? :-o
2015. június 08. 21:42 #82
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Valahogy a fent leírtakkal több dolog adódóan sem tudok egyet érteni. Annyira hisztinek jön le ez az egész.
1) Mivel ő "előadóművész", igen is valamilyen téren vállalja, hogy márpedig a médiában vájkálni fognak a magánéletében. De ha ezeket a tényeket ő maga is kiteszi az Instagramra és a Twitterre, akkor végképp ne lepődjön meg, ha valaki visszautal a magánéletében a párjára.
2) Pontosan a fentiek miatt totál logikátlan nekem ez az egész dolog. Amikor duettezni, promózni kell, akkor barátnője ő mindenkinek, de amikor arról lenne szó, hogy kit érdekel maga Ariana Grande egymagában, megy a visítás, hogy "márpedig én nő vagyok!". Amint végigolvastam a cikket, egy öt éves kislány nyavalygása jutott az eszembe, aki toporzékol, és azt üvölti, hogy "ő bizony már öt éves".
3) Azért még mindig nem olyan kegyetlen jelzőket kapott, mint némelyik nő a világon. Az legyen a legnagyobb problémája, hogy egy híresség exeként emlegetik. Sokan mit meg nem adnának, ha ilyen szituba kerülnének...

Az előtt kéne gondolkodni, mielőtt a kamera előtt a "videoklippnek" nevezett kisfilmjében gyakorlatilag majdnem maszturbál, annyit simogatja már magát macskának öltözve.
Nem elnyomás ez, tisztába sincs a fogalmával...
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2015. június 08. 21:48 #83
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (habibi @ 2015.06.08. 21:42)

Nem elnyomás ez, tisztába sincs a fogalmával...

Te se.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. június 08. 22:06 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2015.06.08. 21:48)
Te se.

Csak a burkában mászkáló muszlim nők lehetnek feministák, akik mutogatják magukat, azok nem. Tessék, felvilágosítottalak. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, janet7, Phaedra
2015. június 09. 07:57 #85
Psyché
Psyché
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.08. 22:06)
Csak a burkában mászkáló muszlim nők lehetnek feministák,  akik mutogatják magukat, azok nem.  Tessék,  felvilágosítottalak. biggrin.gif

Janet7 és te is csak kötekedni szeretnétek, volt szerencsém olvasni a múltkori észjárást is. Olyan emberekkel nem bocsájtkozom vitába, akik esélyt nem adnak az illetőnek, hanem fülüket befogva ordítják másra a saját akaratukat. Ha nektek ez jó, áldásom rá, de én erre nem vagyok kíváncsi.

Ha esetleg ésszerűen akarjátok megtárgyalni akkor csak annyit: valóban, a muszlim nőknek kéne tiltakozniuk, akikkel úgy bánnak, mint egy szeméttel, nem is embernek tekintik őket. A fent említett énekesnő, de még ti is eszméletlen jó helyzetekbe vagytok. Ha kimentek az utcára, megkérdezhetitek férfiaktól, mennyi az idő, nyáron nem belesültök a csadorba, és még sorolhatnám. Apróbb okok ezek, de ha már nem lennének, ti sem lennétek olyan vidámak.
A fent említett nőszemély szimplán nem fogja nálam kivívni simogatással meg kéjelgéssel azt - ó, bocs, ha férfi lennék - hogy én tiszteljem. Nekem valahogy ha már egy nő feminista, példamutató legyen. A magamutogatás számomra szintén nem a feminista vonások közé sorolható, nem gondolom, hogy ezzel ki lehetne hívni azt, amit a tényleges feministák szeretnének.
Amit viszont ti szeretnétek, nem is az, hogy nagyobb teret engedjenek a feminizmusnak, hanem hogy végre egyszer az életben igazat kapjatok.

De tudom előre, hogy úgy sincs igazam, úgy is belém fogtok kötni, már szinte várom, milyen módszerekkel fog menni a szókiforgatás. Nektek ez jó? Váljék egészségetekre, én leírtam a véleményemet - bár már lassan itt azt sem szabad.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. június 09. 08:41 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (habibi @ 2015.06.09. 07:57)

Amit viszont ti szeretnétek, nem is az, hogy nagyobb teret engedjenek a feminizmusnak, hanem hogy végre egyszer az életben igazat kapjatok.

Bár nem vágytam rá, már igazat is adtál. Alátámasztottál mindent, amiről írtam. Köszönöm az illusztratív véleményt.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, janet7, Phaedra
2015. június 09. 12:14 #87
janet7
janet7

Státusz.

Ha esetleg ésszerűen akarjátok megtárgyalni akkor csak annyit: valóban, a muszlim nőknek kéne tiltakozniuk, akikkel úgy bánnak, mint egy szeméttel, nem is embernek tekintik őket. A fent említett énekesnő, de még ti is eszméletlen jó helyzetekbe vagytok. Ha kimentek az utcára, megkérdezhetitek férfiaktól, mennyi az idő, nyáron nem belesültök a csadorba, és még sorolhatnám. Apróbb okok ezek, de ha már nem lennének, ti sem lennétek olyan vidámak. 

Szerintem egy fehér, magyar, gondolom keresztény, vagy ateista lány ne akarja megtárgyalni a muszlim nők helyzetét, aztán ésszerűnek hívni azt. Ne beszélj helyettük. Pontosan a magadfajták akarják erőszakkal megmenteni azt a muszlim nőt is, aki a SAJÁT AKARATÁBÓL, VALLÁSI MEGGYŐZŐDÉS MIATT hordja azt amit, és ha meglátjátok rögtön arra asszociáltok, hogy muszájból hordja és nem tekintik embernek. Ezzel van pont a probléma, ez az a "feminizmus", amire nincs szükség. Nem kell helyettük beszélni és azt hinni, hogy tudsz mindent. Főleg úgy, hogy emellett számodra nem lehet valaki feminista, aki nem szégyelli a szexualitását és a testét stb. Elárulom: mindennél van rosszabb (ergo mindenre lehet azt mondani, hogy de neked nincs annyi okod feministának lenni, HISZEN MÁSOK MEG blabla...pedig nem csak magunkért vagyunk feministák, hanem azokért a másokért is, pl. hogy ne legyenek rögtön iszlamofóbia miatt olyannak nézve, akiket meg kell menteni, csupán egy öltözékből megmondva ezt). Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek univerzális problémák és hogy azok nem fontosak. És rohadtul nem jelenti azt, hogy jogod van megmondani, hogy mi elég nagy probléma ahhoz, hogy tiltakozzon ellene, aki megéli és mi nem. És azt sincs jogod mondani senkinek, hogy viselje csak el az igazságtalanságot és ne zavarja, mert legalább nem még rosszabb a helyzete. 110.gif Tessék.

Idézet

Igen, random Starity tagok elismeréséért élünk és gondolkodunk biggrin.gif Kitaláltad a legtitkosabb vágyainkat. (Azért loloztam, reméltem majd valaki egyetért a LOLommal. lolhit.gif )
Véletlenül sem meggyőződésből írjuk, ha írunk valamit, hanem hogy Starityn ismeretlen emberek (akiket egyébként is lehetetlen meggyőzni és ezt tudjuk is, de...) egyszer csak felkeljenek és kiáltsák el magukat, hogy IGEEEEEEEEEEN IGAZUNK VAN. És ha ez így lenne, azt sem amiatt akarjuk, hogy esetleg tudunk valami változást elérni, még ha kicsiben is, hanem csak azért, hogy tudjunk plusz 1 vonalat húzni a füzetünkbe, hogy igen, ma is meggyőztem valakit. Tök életszerű.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Lady Suzy, Phaedra
2015. június 09. 12:47 #88
- törölt felhasználó -    
Janet7 és te is csak kötekedni szeretnétek, volt szerencsém olvasni a múltkori észjárást is. Olyan emberekkel nem bocsájtkozom vitába, akik esélyt nem adnak az illetőnek, hanem fülüket befogva ordítják másra a saját akaratukat. Ha nektek ez jó, áldásom rá, de én erre nem vagyok kíváncsi. 
A fent említett nőszemély szimplán nem fogja nálam kivívni simogatással meg kéjelgéssel azt - ó, bocs, ha férfi lennék - hogy én tiszteljem. Nekem valahogy ha már egy nő feminista, példamutató legyen. A magamutogatás számomra szintén nem a feminista vonások közé sorolható, nem gondolom, hogy ezzel ki lehetne hívni azt, amit a tényleges feministák szeretnének. 
De tudom előre, hogy úgy sincs igazam, úgy is belém fogtok kötni, már szinte várom, milyen módszerekkel fog menni a szókiforgatás. Nektek ez jó? Váljék egészségetekre, én leírtam a véleményemet - bár már lassan itt azt sem szabad.

Semmiféle szókiforgatás nem történik itt - te konkrétan azt írtad le, hogy egy fehér, keresztény, európai vagy akármilyen, nem annyira rossz körülmények között élő nőnek vagy férfinek (mivel ők is lehetnek feministák, de ezt ti gondolom nem tudjátok, hiszen a ti fogalmaitok merőben mások a mieinktől) igazából nincs is oka feministának lenni, az egyenlő jogokért harcolni vagy így gondolkodni, hiszen neki nem olyan rosszak az életkörülményei, ő legyen csak elégedett és maradjon csendben.
Igen ám, de a patriarchalizmus itt is létezik, itt is létezik a nők elleni diszkriminácó, szexizmus, nemi erőszak, slut shaming, ezer másik dolog még, ami ellen fel lehet szólalni. És a legtöbb feminista mindig megemlíti a más országokban, nehéz körülmények közt élő nőket, mert igen, ugyan olyan fontosak azok a jogok is, mint azok a problémák amikkel mi küzdünk, amiket mi tapasztalunk nap mint nap. Az a felfogás, hogy neked nem olyan rossz, másnak rosszabb, ne nyávogj pedig egy nagy baromság. Gondolj bele, hogy téged ér egy tragédia vagy egy rossz dolog. Akkor ne legyél szomorú és ne érintsen meg, csak azért mert másnak rosszabb? Több sebből vérzik ez a gondolatmenet. Igen, sokszor rossz a muszlim nőknek (is). De az ő gondjuk is ugyan olyan fontos számunkra. Vagy nem? Ti azt mondjátok? Mert akkor biztos úgy van. smileeee.gif Nem tudom, nektek mi a tényleges feminista. Olyanok vagytok mint tumblrön az emberek a white feminism-özéssel. Biztos úgy érzitek, hogy ti többet tudtok a feminista témáról és a gondolkodásmódunkról, mint mi. A divatfeministák. És egyébként ez a jelző egyáltalán nem hat meg engem/minket, egyáltalán nem ismertek egyikőnket sem. Én is tudok konzekvenciát levonni internetes hozzászólások alapján, csak én nem érzem magam ennyire lelki szegénynek. Mert amúgy számomra olyan mindegy, hogy ti itt miket írkáltok. Én ugyan úgy fogok gondolkodni, ugyan az az ember leszek, még ha ez számotokra "divatfeministaság"/white feminism is. Még mindig várom, hogy magyarázzátok el, mitől divatfeminizmus az, amit én/mi csinálunk, de nem igazán érkezik rá válasz. Ami egyébként nem baj, mert annyira igazából nem is érdekel. Sőt. Én itt ezt befejeztem. Aki kötekedni szeretne azok nem hiszem, hogy ők vagy mi vagyunk, hiába mondtok ellent neki, de azért a gondolkodásmódunkban van egy kis ésszerűség. Ti pedig csak támadtok általában és pár hozzászólás alapján könyveltek el minket ilyennek vagy olyannak. És soha nem volt olyan, hogyha valaki nem értett velem egyet én azt szidtam vagy kötekedtem vele és leb@sztam amiért nem azt mondja, amit én. Én csak hozzászólásokra reagálok és azokra, amiket olvasok. De lényegtelen, mert nekünk soha nem lehet igazunk úgy sem. De szemét alakok vagyunk mi smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Lady Suzy, janet7, Phaedra
2015. június 09. 12:52 #89
N.Noncs98
N.Noncs98
visszatérő vendég

StátuszCsak éld az életed úgy ahogy neked tetszik. A többi nem számít.
Hozzászólás: 276
Azonosító: 160151
janet7 Mosolyogva és bólogatva olvastam végig megjegyzésedet. Kitűnő! Teljesen egyetértek veled.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2015. június 09. 13:12 #90
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (ZitaTwilight @ 2015.06.09. 12:47)
Olyanok vagytok mint tumblrön az emberek a white feminism-özéssel.

Ők már a másik véglet biggrin.gif Sőt, ez a save Muslim women purely from being Muslim women egy tipikus "white feminism"-nek kikiáltott dolog (ez esetben joggal biggrin.gif).
2015. június 09. 13:21 #91
janet7
janet7

Státusz.
Idézet
janet7 Mosolyogva és bólogatva olvastam végig megjegyzésedet. Kitűnő! Teljesen egyetértek veled.

*fellélegzés* AKKOR JÓ, MÁR MEGIJEDTEM, HOGY NEM LESZ ILYEN, HISZEN EZÉRT ÍRTAM, SŐT, EZÉRT ÉLEK. KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra
2015. június 09. 14:53 #92
fannii2000
fannii2000
visszatérő vendég

StátuszSELENATOR FOREVER<3
Hozzászólás: 182
Azonosító: 221038
Igaza van !! smileeee.gif Most kiállt az igazáért:D
2015. június 09. 15:16 #93
kinga26
kinga26
új tag

StátuszBreak Free >3
Hozzászólás: 2
Azonosító: 235551
Igaza van!
2015. június 09. 15:30 #94
Jesy
Jesy
új tag
Hozzászólás: 87
Azonosító: 201618
Ariana most nagyon nőtt a szemembe :)teljesen igaza van !!
2015. június 09. 15:46 #95
- törölt felhasználó -    
Egy híresség (férfi) elmesélt egy történetet az életéből. Egy muszlim országban vendégeskedett és a ház urával focimérkőzést akartak nézni, de a belsőantenna sehogyan sem fogta az adást. Erre a vendéglátó hivatta a feleségét, kezéba nyomta a belsőantennát és az asszony órákon át, egyszót sem szólva kinyujtott kézzel tartotta az antennát, HÁTTAL A TV-nek!
Az ilyen bánásmódot, semmilyen vallás nem indokolhat.
És magyarázza már el nekem valaki, hogy miköze a csadorviselésnek Allah-hoz?
Ez csak a férfiak "gyengesége" miatt kell, mert annyira nem tudnak uralkodni magukon, hogy egymástól is féltik a feleségeiket. Ezért kell eltakani őket. Ha bárki elgondolkozik ezzel a témával kapcsolatban, akkor rájön, hogy ennek a szokásnak nincs semmi vallásilag fontos funkciója.
És attól, hogy valakiknek valahol roszabb, még nem jelenti azt, hogy nekünk nem kell, próbálkozni a maradék megkülönböztetettségek ellen fellépni. KELL MAGUNKÉRT ITT ÉS ÉRTÜK IS OTT!
2015. június 09. 17:45 #96
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Ag_laja @ 2015.06.09. 15:46)
Egy híresség (férfi) elmesélt egy történetet az életéből. Egy muszlim országban vendégeskedett és a ház urával focimérkőzést akartak nézni, de a belsőantenna sehogyan sem fogta az adást. Erre a vendéglátó hivatta a feleségét, kezéba nyomta a belsőantennát és az asszony órákon át, egyszót sem szólva kinyujtott kézzel tartotta az antennát, HÁTTAL A TV-nek!
Az ilyen bánásmódot, semmilyen vallás nem indokolhat.
És magyarázza már el nekem valaki, hogy miköze a csadorviselésnek Allah-hoz? 
Ez csak a férfiak "gyengesége" miatt kell, mert annyira nem tudnak uralkodni magukon, hogy egymástól is féltik a feleségeiket. Ezért kell eltakani őket. Ha bárki elgondolkozik ezzel a témával kapcsolatban, akkor rájön, hogy ennek a szokásnak nincs semmi vallásilag fontos funkciója.
És attól, hogy valakiknek valahol roszabb, még nem jelenti azt, hogy nekünk nem kell, próbálkozni a maradék megkülönböztetettségek ellen fellépni. KELL MAGUNKÉRT ITT ÉS ÉRTÜK IS OTT!

Nem azt mondtam, hogy nincsenek muszlim nők szörnyű körülmények között és kutyaként kezelve. Gondoltam ezt nem kell hozzátenni, mert egyértelmű.
Én azt mondtam hogy a nők jogainak semmibe vétele nem feltétlen és nem minden esetben tartozik a vallásukhoz, ergo csak mert egy nő azt visel, amit (ezen ne kezdjünk el vitatkozni, hogy mi köze a valláshoz, pont nem a mi tisztünk eldönteni), az nem jelenti azt, hogy kényszerítik rá és hogy rongyként bánnak vele otthon. Nagyon sok nő vallási meggyőződésből öltözik úgy és nem kérnek a fehér keresztények erőszakos megmentéséből, akiknek semmi köze a vallásukhoz és az életükhöz. Ez az iszlamofóbia, feltételezni, hogy minden muszlim nő elnyomott és csak kényszerből cselekedhet és minden muszlim férfi úgy bánik a nőkkel, mint a kutyákkal. Mert nyilvánvalóan van ilyen is, de még mennyi, de nem ezt jelenti a vallás és nem csak ezzel azonosítani, de erre redukálni bizony iszlamofóbia. Meg kéne hallgatni őket, nem helyettük beszélni, mielőtt egy szót is mondtak volna, csak épp pusztán az öltözékéből, ami nagyon sokszor az ő döntése, arra következtettek, hogy ő el van nyomva és azért viseli és meg kell menteni. Ez is elnyomás, letépni a fejéről a hidzsábot, csak mert nem egyezik azzal, amit én gondolok és szoktam meg, megalázni és semmibe venni a vallását.
Tehát a vallásukat teljesen külső szemmel szemlélve szerintem ne "gondolkozgass el ilyen témán" és jelentsd ki, hogy ki miért hordja, mert nagyon nem hiteles, főleg ha az érintetteket eszedben sincs meghallgatni.
Ja, az meg külön kedvencem, mikor a legnőgyűlölőbb keresztény fehér fiúk beszélnek a muszlimok nőkkel való bánásmódjáról, csak azért, hogy valamivel igazolhassák az iszlamofóbiájukat és a rasszizmusukat, miközben a legköpedékebb módon bánnak a nőkkel, csak ők ugye megtehetik, fehér keresztényekként, aztán ha valakinek ez nem tetszik, azzal az történik, ami itt velünk. Megmondják nekik, hogy szivi, az elnyomás nem ez biggrin.gif
A továbbiakban vallási dolgokba nem megyek bele, mert rohadtul nincsen hozzá jogom.

Az utolsó két mondatod meg nem tudom hova tenni, mert szó szerint ezt írtuk mi is. A feminizmusunk magunkért is van, azokért a muszlim nőkért is, akikkel valóban úgy bánnak, ahogy írtad, DE AZOKÉRT IS, akiket a vallásuk és a saját döntéseik miatt gúnyolnak, figuráznak ki, vagy akarnak kéretlenül megmenteni.
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Phaedra
2015. június 09. 18:14 #97
- törölt felhasználó -    
Igaza van.
2015. június 09. 18:34 #98
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
van abban igazság amit mond
2015. június 09. 18:37 #99
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Szerintem tök igaza van, már ezt Taylorral is meg egy csomó női sztárral megcsinálta a sajtó, szóval jó, h Ariana kiállt ezért!
2015. június 09. 19:21 #100
Psyché
Psyché
Idézet (ZitaTwilight @ 2015.06.09. 12:47)
Semmiféle szókiforgatás nem történik itt - te konkrétan azt írtad le, hogy egy fehér, keresztény, európai vagy akármilyen, nem annyira rossz körülmények között élő nőnek vagy férfinek (mivel ők is lehetnek feministák, de ezt ti gondolom nem tudjátok, hiszen a ti fogalmaitok merőben mások a mieinktől) igazából nincs is oka feministának lenni, az egyenlő jogokért harcolni vagy így gondolkodni, hiszen neki nem olyan rosszak az életkörülményei, ő legyen csak elégedett és maradjon csendben.
Igen ám, de a patriarchalizmus itt is létezik, itt is létezik a nők elleni diszkriminácó, szexizmus, nemi erőszak, slut shaming, ezer másik dolog még, ami ellen fel lehet szólalni. És a legtöbb feminista mindig megemlíti a más országokban, nehéz körülmények közt élő nőket, mert igen, ugyan olyan fontosak azok a jogok is, mint azok a problémák amikkel mi küzdünk, amiket mi tapasztalunk nap mint nap. Az a felfogás, hogy neked nem olyan rossz, másnak rosszabb, ne nyávogj pedig egy nagy baromság. Gondolj bele, hogy téged ér egy tragédia vagy egy rossz dolog. Akkor ne legyél szomorú és ne érintsen meg, csak azért mert másnak rosszabb? Több sebből vérzik ez a gondolatmenet. Igen, sokszor rossz a muszlim nőknek (is). De az ő gondjuk is ugyan olyan fontos számunkra. Vagy nem? Ti azt mondjátok? Mert akkor biztos úgy van. smileeee.gif Nem tudom, nektek mi a tényleges feminista. Olyanok vagytok mint tumblrön az emberek a white feminism-özéssel. Biztos úgy érzitek, hogy ti többet tudtok a feminista témáról és a gondolkodásmódunkról, mint mi. A divatfeministák. És egyébként ez a jelző egyáltalán nem hat meg engem/minket, egyáltalán nem ismertek egyikőnket sem. Én is tudok konzekvenciát levonni internetes hozzászólások alapján, csak én nem érzem magam ennyire lelki szegénynek. Mert amúgy számomra olyan mindegy, hogy ti itt miket írkáltok. Én ugyan úgy fogok gondolkodni, ugyan az az ember leszek, még ha ez számotokra "divatfeministaság"/white feminism is. Még mindig várom, hogy magyarázzátok el, mitől divatfeminizmus az, amit én/mi csinálunk, de nem igazán érkezik rá válasz. Ami egyébként nem baj, mert annyira igazából nem is érdekel. Sőt. Én itt ezt befejeztem. Aki kötekedni szeretne azok nem hiszem, hogy ők vagy mi vagyunk, hiába mondtok ellent neki, de azért a gondolkodásmódunkban van egy kis ésszerűség. Ti pedig csak támadtok általában és pár hozzászólás alapján könyveltek el minket ilyennek vagy olyannak. És soha nem volt olyan, hogyha valaki nem értett velem egyet én azt szidtam vagy kötekedtem vele és leb@sztam amiért nem azt mondja, amit én. Én csak hozzászólásokra reagálok és azokra, amiket olvasok. De lényegtelen, mert nekünk soha nem lehet igazunk úgy sem. De szemét alakok vagyunk mi smileeee.gif

Zitatwilight, a múltkori hozzászólásaidból elnézve, erre most nem fogok reflektálni semmit. Értelme nincs, hogy leírjam megint a saját véleményemet, amiből megint kihozzatok valamit, hogy én legyek a bűnös. Leírtam a véleményemet, egyszerűen energiám és kedvem nincsen már belemenni olyan vitába, amiből nyertesként senki nem fog kijutni, csak őrlődik mindenki.
3 dolgot tisztáznék még:
1) Keresztény vagyok, semmmiképpen sem ateista.
2) Kifejezetten a hímsoviniszta oldalt képviselem pár dologban, a feminizmus (akár tényleges, akár divat) abszolúte mértékben távol áll tőlem. A tumblr nézegetése főleg, de örülök, hogy van akinek ennyi ideje van.
3) Az utolsó 2 mondat volt már is a szókiforgatás wink.gif

Váljék egészségetekre, én itt befejeztem.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Big Sean Big Sean 2694.