Starity

Kitört a feminista Ariana Grandéből

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 08. 16:16 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ag_laja @ 2015.06.08. 15:28)
Csak akkor említünk egy személyt (legyen az férfi vagy nő) valakinek az exeként, ha az illető semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra. És tényleg csak onnan ismerjük őket, hogy valamikor jártak egy hírességel.

Hagyjuk már. rolleyes.gif Ariana tarolt az utóbbi években, ne mondd már, hogy - bár gondolom nem hallgatod - egyetlen számot sem tudsz tőle megnevezni. A teóriádnak meg ezen esetben pont fordítva kellene működnie, Big Sean neve ugyanis feleakkora sincs, mint ezé a nőé.
Egyébként meg nem is értem, mi ezen az extra igény. Másnak nem alap, hogy a nők nem a férfiak tulajdonai? És most attól elvonatkoztatva, hogy a sajtó átfogóbb képet igyekszik nyújtani az exek kapcsolásával (állítólag). Ez nemcsak a nőkre, hanem bárkire nézve lealacsonyító tud lenni.

Idézet
ŐŐŐ Ezt a feminista baromságot kell kellene felejteni már végre. Semmi haszna nincs.

rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, janet7, Phaedra, Diala
2015. június 08. 16:17 #42
xilence
xilence
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 210
Csatolások: 31
Azonosító: 155931
ŐŐŐ Ezt a feminista baromságot kell kellene felejteni már végre. Semmi haszna nincs.
1 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick
2015. június 08. 16:20 #43
- törölt felhasználó -    
Teljes mértékben meg lehet érteni a nyilatkozatát, igaza volt.
2015. június 08. 16:20 #44
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Alapvetően egyetértek vele abban, hogy egy nőt ne az határozzon meg, hogy ki a pasija, szerintem ebben igaza van. Csak ugye ezek az összeboronálások szinte mindennaposak, nem nagyon tud ellene mit tenni. Se ő, se más sztárok, akik néha kifakadnak így.
2015. június 08. 16:44 #45
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
teljesen egyetértek vele smileeee.gif
2015. június 08. 16:46 #46
- törölt felhasználó -    
"Feminista baromság"?? OK, köszi, majd abbahagyom ezt a haszontalan baromságot, ha nem látom azt, hogy a nemek között hátrányos megkülönböztetések vannak, és ezekkel nap mint nap találkozunk, csak sajnos alig vesszük észre. OFF vége, köszöntem.

Cikkhez: egyetértek vele, jól beszélt.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, janet7, Phaedra
2015. június 08. 16:47 #47
Pami99
Pami99
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 243235
Nagyon igaza van!
2015. június 08. 17:06 #48
Sz.Petra
Sz.Petra
visszatérő vendég

Státusz"The Best That I Can" Time can not tear us apart we're stronger , than yesterday
Hozzászólás: 486
Azonosító: 229971
Teljes mértékben igaza van wink.gif
2015. június 08. 17:13 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet:A tehetséget nem az határozza meg, hogy valakinek mennyi a youtube nézettsége vagy mennyi lemezt ad el..

nagyon igaz!!
2015. június 08. 17:19 #50
Tinibálvány
Tinibálvány
visszatérő vendég

StátuszNever give up on something you love !♥ ---->Ariana Grande♥
Hozzászólás: 491
Azonosító: 206119
Az tény hogy Ariana-nak csipös nyelve van..!♥
De nagyon is igaza van..!!smileeee.gif
2015. június 08. 17:25 #51
fanni_fodor
fanni_fodor
visszatérő vendég

StátuszSpider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can...
Hozzászólás: 231
Csatolások: 1
Azonosító: 219905
Szép volt, Ariana! smileeee.gif
2015. június 08. 17:28 #52
- törölt felhasználó -    

Lavonn, a Baby I, a kedvenc dalom tőle, kedvenceim listáján megtalálható itt a Starity-n, Like-olom a facebook oldalát, majdbem mindig elolvasom a róla szóló cikkeket megintcsak itt a Starityn, miatta néztem a V. mint Viktóriát és nagyon tetszik a Just for now című dal az ő feldolgozásában.
Úgyhogy tévedtél. De nem is meglepő mivel, lehetetlen egy kommentből kitalálni egy számodra teljesen ismeretlen ember zenei ízlését. Hülyeség is volt.

Én a sztár által felhozott témához szóltam hozzá, nem pedig a magához a sztárhoz. Egy szóval se becsméreltem a tehetségét vagy a helyet amit elfoglal a show business-ben.
Ha mégis találsz a kommentben ilyet akkor linkeld be. De előre is jó keresgélést, mert én ilyet nem mondtam, még a nevét sem említettem, ha meg figyeled.

Csupán ráakartam világítani, hogy ne keverjük össze a feminizmust egy szimpla kiakadással.
2015. június 08. 17:39 #53
- törölt felhasználó -    
Igaza van✌
2015. június 08. 17:42 #54
Vámpírotthon
Vámpírotthon
visszatérő vendég

StátuszAriana Grande and BTS are the light of my life. No kidding.
Hozzászólás: 171
Azonosító: 197459
egyet értek vele
2015. június 08. 17:47 #55
Vick019
Vick019

StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
Hozzászólás: 933
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Igaza van! Nem tudom mit kéne gondolnom Ariana-ról, de ebben nagyon is igaza van smileeee.gif
2015. június 08. 17:50 #56
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Igaza van.
2015. június 08. 18:02 #57
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
szerintem egy részben tényleg igaza van, ezzel a felfoggással csak annyi baj van, hogy ameddig mi nők nem vesszük észre, hogy értelmetlen a férfiakkal összehasonlítanunk magunkat, mert különbözőek vagyunk, egyenlők igen, de különbözőek, addig nem lesz semmi változás. azok a férfiak akik szexisták és a nőket kevesebbnek nézik azok tényleg megérdemlik, hogy megkapják méltó büntetésüket, de ha minden férfiről azt feltételezzük, hogy szexista akkor ez ugyanolyan, mint, hogy ők rólunk azt feltételezik, hogy máshoz nem értünk csak a gyerekneveléshez és a házimunkához. és mind a két állítás hamis. a 21. században élünk és igaz, hogy sok ember téves elgondolásban van arról, hogy kik egyenlőek és kik nem, de haladunk és egyre többen ébrednek rá a helyes gondolkodásra. szerintem a feminista módszer, ami annyiból áll, hogy leszidja férfiakat és felsorolja miért kellene utálnunk őket és miért ők rosszabak, egyáltalán nem a megoldás kulcsa. pozitívabban kellene hozzáállni az egészhez és arra törekedni, hogy megmutassuk a férfiaknak hogy nem szeretnénk kisebbnek érezni magunkat és, hogy hogyan kellene viselkedjenek, nem pedig férfiellenes "merényleteket" tervezgetnünk és egyfolytában arról nyafognunk, hogy egyikőjük sem tisztel. tényleg minden egyes hölgyemény elmondhatja azt magáról, hogy egy férfival sem találkozott aki tisztelte? mert a drága feministák annyira általánosan beszélnek mindig a férfiakról.. az apukád, nagypapád, bátyád, barátaid, osztálytársaid, stb is mind, kivétel nélkül így viszonyultak hozzád eddig? ha igen, akkor szomorú, viszont ha nem akkor inkább úgy harcolj a jogaidért, hogy az erőszakos férfiak, akik megerőszakolják, megverik és bántalmazzák a nőket azok legyenek a gonoszak és azok ellen harcoljunk, ne az összes férfi ellen, mert ők is tudnának segíteni abban a bizonyos harcban. lehet, hogy ez már történik, de én eddig nem így vettem észre. akárhányszor egy feminista felszólalást hallottam vagy olvastam, azt vettem észre, hogy felsorolják, hogy a férfiak szerint nekünk ezt nem szabad és nekik ezt szabad és, hogy ezért ők rosszak és... és mi? ki kellene tiltani őket a bolygóról? gyüjteni elég spermát, hogy tovább mehessen a világ és minden születendő fiúgyermeket megölni? hát igen, hallottam már ilyen gondolkodást is, de m1. nem, nem ez a megoldás. ha azt akarod, hogy a férfiak tiszteljenek akkor először is adj nekik valami amit tisztelni tudnak. a segged rázása, az értelmetlen szöveg nyafogva való eléneklése mind oké(...), de ha te lealacsonyítod magad, akkor k*rvára ne várd el, hogy a férfiak tiszteljen és ne egy tárgynak kezeljenek. nem igazságos, de ez van. azok a férfiak pedig akik erőszakolnak, a nőket gyengébbnek és alacsonyabnak tartják és oda vetemednek, hogy bántsák őket azok minden egyes országban(!!!) börtönt érdemelnek, természetesen. de vannak jó férfiak is a világban és vannak rossz nők is, és ezért vagyunk mi jogilag pontosan egyenlőek. szóval Ariana, igazad van, de mégsincs. nem tudom, de tökmindegy, kicsit túl hosszú lett ez a hozzászólás és ezért bocsánat. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick, AFCfan, Beyla
2015. június 08. 18:04 #58
stefania
stefania
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 142519
xilence ha nem lenne semmi haszna ennek a feminista baromságnak, akkor nem lenne szavazójogod, és kábé még mindig az apád, fiútestvéred, férjed tulajdona lennél.
Egyébként én nem kedvelem Arianat, a zenéjét még úgy se, de teljes mértékben egyetértek vele.
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, janet7, Phaedra
2015. június 08. 18:09 #59
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
ő akart sztár lenni, ez ezzel jár, nem? biggrin.gif
2015. június 08. 18:18 #60
- törölt felhasználó -    
ilyen az élet drágám a hiresség ezzel jár a pletykákkal ! biggrin.gif azért már hozzá szokhatott volna .
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Big Sean Big Sean 2676.