Jól van Ari!
Kitört a feminista Ariana Grandéből
2015. június 08. 15:20
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Teljesen igaza van!
Jól van Ari!
Jól van Ari!
2015. június 08. 15:21
Most már nem igazán kedvelem Arianat,de ebben teljesen egyetértek vele,valóban nem vagyunk tulajdonok,és sokak mégis így tekintenek ránk
2015. június 08. 15:23
Értem Ariana-t és örülök hogy ő is feminista, viszont: láthatta, hogy a sajtó mindenkire azt mondja, hogy ő ezzel meg ezzel jár tehát én a sajtóhoz is szóltam volna pár szót, ez nem azt jelenti, hogy csak úgy fogadja el, de értitek. Minden esetre ha így folytatja még talán a kedvencem is lesz. Talán.
2015. június 08. 15:28
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez szép húzás volt tőled, Ariana! Gratu!
2015. június 08. 15:28
Csak akkor említünk egy személyt (legyen az férfi vagy nő) valakinek az exeként, ha az illető semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra. És tényleg csak onnan ismerjük őket, hogy valamikor jártak egy hírességel. Például, Leonardo DiCaprionak számtalan modell barátnője volt, akik csak annyi időre kerültek fel a show business térképére míg jártak vele. De nincs itt semilyen nő elnyomás mert ellenkező esetben is százszor megtörtént már. Madonna egy időben egy Jesus nevü modellel mulatta az idejét, és a srácot mindenki csak úgy ismerte, hogy: "a Madonna, legújabb passziója".
Jennifer Lopeznek pedig ott volt, Casper Smart. ENNYI.
Ha pedig azon sértődött be, hogy az újságírók néha úgy nevezték mint Big Sean exét, nos az is teljesen normális, mert ha például csináltak róla egy riportot a legújabb vele kapcsolatos hírrel. Akkor nyílván néha így nevezték azokra a nézőkre gondolva akik nem tudják, hogy ők együtt jártak. Külön már csa nem regélik el élete történetét, minden alkalommal amint új hír röppen fel róla. Tebát ha néha így nevezik az újságírók akkor szerintem ez csak azért van, hogy minnél átfogóbbak legyenek.
Nincs itt min kiakadni!
Jennifer Lopeznek pedig ott volt, Casper Smart. ENNYI.
Ha pedig azon sértődött be, hogy az újságírók néha úgy nevezték mint Big Sean exét, nos az is teljesen normális, mert ha például csináltak róla egy riportot a legújabb vele kapcsolatos hírrel. Akkor nyílván néha így nevezték azokra a nézőkre gondolva akik nem tudják, hogy ők együtt jártak. Külön már csa nem regélik el élete történetét, minden alkalommal amint új hír röppen fel róla. Tebát ha néha így nevezik az újságírók akkor szerintem ez csak azért van, hogy minnél átfogóbbak legyenek.
Nincs itt min kiakadni!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. június 08. 15:36
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Ezt jól megmondta! De milyen igaz!!!
2015. június 08. 15:36
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Nem volt rossz, Grande.
2015. június 08. 15:39
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Csakhogy... ha tényleg nem érdekelne a dolog, nem kerítenél ekkora feneket neki. Persze, szép dolog a feminizmust reklámozni, de akkor is kicsit sok... pláne tőled... Bár maga a gondolat szép, csak Ariana szájából nem lehet komolyan venni... amúgy csak szerintem nem volt szó "tulajdonviszonyról"?
Amúgy, Ag_laja: osztom!
Amúgy, Ag_laja: osztom!
2015. június 08. 15:58
Ariananak igaza van. Ő senkinek a tulajdona, és nekem is elgem van a média&sajtó kavarásaiból...
2015. június 08. 16:05
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Úgy érzem,most itt az ideje,hogy véleményt alakítsak. Szóval. Én nem teljesen értem,hogy miért(?) kerít ekkora feneket ennek az egésznek. Szerintem tisztába volt azzal,hogy ha sztár lesz,akkor lesznek rosszindulatú pletykák. Másrészt,nemcsak az ő "életét" dúrta fel már ez a hír. Már lassan minden sztár átesett az ilyen ügyeken. És nem azért,mert annyira imádom Niall-t(persze szeretem ő a kedvencem az 1D-ből),de azért Őt most 2x hozzák ilyen hírbe.(Jade Thirlwall-lal is összehozták). És már nem azért,nem mintha olyan nagy sztár lennék,vagy ilyesmi,de a sima,hétköznapi életben is úgy van,hogy csak akkor mondják valakinek hogy az exe, aki nem népszerű,vagy semmi olyan dolgot nem csinált,ami említésre méltó. Ariana,ezt csak azért csinálta(én véleményem szerint),hogy megint szerepelhessen,és az újságok címlapjára kerülhessen. Szép dolog a feminizmus dolog,és ezt hírdetni,reklámozni is jó,de nem hiszem,hogy Ariana-nak ez lenne a legkisebb gondja.(bár elképzelhető) És....már nem azért,hogy még többet kötekedjek,de mi a baja azzal hogy Big Sean exének nevezték? Hány olyan sztár van akinek a volt felesége mondjuk egy modell,vagy jelen esetben énekesnő,és azt mondják: Hát ő xy exe/volt felesége volt. És érdekes,nem hallottam még panaszkodni.Na,mindegy nem húzom tovább(pedig lenne még mibe belekötni),ez az én véleményem. szerintem ez akkor is csak egy olyan hír,amit nem hiszem,hogy sok sztár felkerekített,és ezt szerintem nem is kell,de úgy tűnik neki muszáj volt.
2015. június 08. 16:10
|
|
cherry77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 242499 offline
|
Csiruuz
Idézet
"Tehetség ide vagy oda...az eladott lemezek és a YouTube nézettség száma mindent elárul. És Ariana nem egy senki!:3"
A tehetséget nem az határozza meg, hogy valakinek mennyi a youtube nézettsége vagy mennyi lemezt ad el..
Idézet
"Tehetség ide vagy oda...az eladott lemezek és a YouTube nézettség száma mindent elárul. És Ariana nem egy senki!:3"
A tehetséget nem az határozza meg, hogy valakinek mennyi a youtube nézettsége vagy mennyi lemezt ad el..
2015. június 08. 16:13
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Mindenkinek van minden témában véleménye.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.