Hurrá, autogramot kaptam! Vagy mégsem?
2015. június 12. 20:46
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Sztem ez nagyon gáz...én sose rendelnék netről,mert sokkal jobb ha a szemed elött írja alá és adja oda neked.Nekem is sok híres úszótól van aláírásom és tök jól esett,h személyesen adta át.
2015. június 13. 21:11
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
könnyen átlehet ezzel verni az embereket...
2015. június 15. 08:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Ramadaa @ 2015.06.12. 21:58)
Koncerten kell autogramot kérni 
Idézet (Grety01 @ 2015.06.13. 19:41)
Ha igazit akarsz menj koncertre! 
Ti is, meg többen is írtátok a koncertet. De mi van, ha az illető nem énekes és nem is dizni-sztár, hogy egyszerre énekel és színészkedik is, hanem egyszerűen csak egy színész?
Idézet (cs.vera45 @ 2015.06.12. 14:19)
Egyáltalán mi értelme van az autogramnak? Egy darab grafitpor, vagy egy csöppnyi tinta. Kit érdekel? A sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint te, vagy én. Miben más az aláírásuk, mint a tiéd, vagy az enyém? Semmiben.
Egy sztárnak a zenei, vagy színészi tehetsége lenne a lényeg, nem a kézjegye...
Egy sztárnak a zenei, vagy színészi tehetsége lenne a lényeg, nem a kézjegye...
Ezzel magam is egyetértek alapvetően. De. Lehet az ember életében tényleg néhány olyan művész, aki a munkásságával jó pillanatokat szerzett, átlendített dolgokon, stb. Ettől számodra különlegessé, fontossá válik a személye... Én például tartogatom még mindig azokat a kézzel írott leveleket, amiket a barátaimmal leveleztem egykor. Ez sem sokban más. Csak sima kézírás, mégis fontos lehet.
2015. június 15. 20:27
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet
Jolie_77
Erre sosem vetemednék.
Egyetlen olyan, külföldi hírességtől származó aláírásom van, amit nem egy magazinból szereztem. Írtam egy emailt Tyra Banks-nek, (menedzsmentjének, akármijének) és néhány héttel később megérkezett egy csodás minőségű fotó, rajta a rámásolt írásával. Ingyen.
Erre sosem vetemednék.
Egyetlen olyan, külföldi hírességtől származó aláírásom van, amit nem egy magazinból szereztem. Írtam egy emailt Tyra Banks-nek, (menedzsmentjének, akármijének) és néhány héttel később megérkezett egy csodás minőségű fotó, rajta a rámásolt írásával. Ingyen.
Nem is kértem,hogy vetemedj erre,csak ötleteket adok azoknak akik esetleg megtehetik a kommentemben felsorolt dolgokat.
2015. június 16. 17:34
|
|
Bettina-Bettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 233540 offline
|
Hát...senkinek sem lenne kedve órákon át aláírásokat írni 1-2-3 millió embernek
2015. június 17. 07:30
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
Pár évvel ezelőtt összefutottam ApolloRenevel az arénában. (azóta ugye az Apollo23 feloszlott egyébként) és képet is csináltunk és aláírta a magyar fuzetemet. Nagyon boldog voltam/vagyok meg most is. És nem csak rafirkalta a nevét, nevreszoloan kaptam és meg szivecsket is..
amikor aCOD-os srácok írták alá a kezem(jobb híjánxd) akkor is tök boldog voltam:) meg sorolhatnám igazából, pl btw, majka, lorenzo (szegény már meghalt) stb. A lényeg, h felbecsülhetetlen varázsa van annak, ha valaki a szemed előtt személyre szolonoan CSAK NEKED ír alá valamit :3 persze erre külföldi sztároknál nem sok esély van.. Meg szineszeknel. De kitudja mit hoz a jövő
amikor aCOD-os srácok írták alá a kezem(jobb híjánxd) akkor is tök boldog voltam:) meg sorolhatnám igazából, pl btw, majka, lorenzo (szegény már meghalt) stb. A lényeg, h felbecsülhetetlen varázsa van annak, ha valaki a szemed előtt személyre szolonoan CSAK NEKED ír alá valamit :3 persze erre külföldi sztároknál nem sok esély van.. Meg szineszeknel. De kitudja mit hoz a jövő
2015. június 17. 11:14
Nagyon jó cikk lett! Szerintem is a legbiztosabb módszer, ha személyesen találkozunk az adott hírességgel és úgy kérünk tőle autogramot, mint pl. egy koncert után. Én ezt tenném.
2015. június 19. 16:06
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Ha már itt tartunk, léci árulja el nekem valaki akinek már sikerűlt külföldi sztártól autogramot kérnie, hogy miként küldjem el az autogram kérelmemet ? Mert a Magyar Posta nem túl segitőkész... sőt valahol azt mondják kivitelezhetetlen hogy vissza is kapjam az autogramot !
Kérlek irjon valaki privit aki tudna segiteni !
Köszönöm !
Kérlek irjon valaki privit aki tudna segiteni !
Köszönöm !
2015. június 19. 19:43
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Nyilván számítottam rá, de azért ez mindenkinek csalódás egy kicsit. Mikor kisebb voltam állandóan küldeni akartam a leveleket a hírességeknek, hátha kapok autogramot.
2015. június 20. 16:50
|
Kamcsatkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 207096 offline
|
Igaz, hogy az rohadtjó lenne, ha mindenki tudna találkozni a kedvenc sztárjaival, és személyesen autogarmmot tudna kérni tőle, de valljuk be: ez eléggé lehetetlen, legalábbis ha külföldi a kedvenckéd, és nem tudsz csak úgy találkozni vele. :/ Nekem Dylan O'Brien-től olyan autogrammom van, mint ahogy az első rész leírja (tehát pre-print), de nekem ez is teljesen megfelel, elvégre kétlem, h valaha találkoznék vele.
♥
Mellesleg pre-print autogrammokat a Popcorn magazinból is lehet szerezni, kb 500 ft egy újság és van benne 4 autogramm meg poszterek is.
Mellesleg pre-print autogrammokat a Popcorn magazinból is lehet szerezni, kb 500 ft egy újság és van benne 4 autogramm meg poszterek is.
2015. június 30. 07:50
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Én mindig személyesen kérem. Mondjuk ez külföldön nehezebb, de akkor is. Inkább ne legyen autogramom, minthogy nem a kedvencemé legyen.
2015. augusztus 02. 13:38
személyesen kéne kérni mindig és akkor tudod hogy igazi e
♥
2015. augusztus 03. 17:34
|
|
alien_483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 247009 offline
|
Sokan írtátok,hogy "koncerten kell autogramot kérni",vagy "személyesen",de ha mondjuk valakinek nincs rá alkalma,hogy elemenjen kedvence koncertjére,vagy személyesen találkozzon vele?
Ez a gáz,hogy ne mindenkinek adatik meg a lehetőség...Sokaknak csak álom marad.............
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: