Nem tudom ki hogy van vele,de én ha már autogrammot akarok egy kedvencemtől,akkor személyesen kérem (mivel addig míg aláírja azt a tárgyat,képet,pólót akármit addig is csak "veled" foglalkozott/foglalkozik,kicsit furcsán hangzik így leírva de ez így van.
Hurrá, autogramot kaptam! Vagy mégsem?
2015. június 08. 18:06
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Erre a megoldás.Tök egyszerű,csak a megvalósítása nem.Fogd magad, menj el olyan helyre ahol tudod,hogy a sztár sűrűn jár,esetleg pl. énekesnél épp ott koncertezik ahol élsz és előtte való nap járd a várost,sokaknak ez bejön ha kicsit gyakorlottabbak.Azt viszont sosem értettem miért vesznek az emberek ilyesmit eBay-ről.
Nem tudom ki hogy van vele,de én ha már autogrammot akarok egy kedvencemtől,akkor személyesen kérem (mivel addig míg aláírja azt a tárgyat,képet,pólót akármit addig is csak "veled" foglalkozott/foglalkozik,kicsit furcsán hangzik így leírva de ez így van.
).
2015. június 08. 18:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Teljesen egyetértek Dialával: ha valaki azokból az emberekből él, akik rajonganak érte, akkor az legyen a minimum, hogy foglalkozik velük, és megtiszteli őket azzal, hogy egy fellépés után odamegy hozzájuk és igenis osztogat autogramot, ha erre igény van. Igazából személy szerint engem sosem foglalkoztatott az, hogy írjak bárkinek is az autogramcímére vagy online rendeljek egy eredetinek kikiáltott aláírást. Személytelen. Számomra annak az aláírásnak van értéke, amit személy szerint nekem adnak. Az igazság az, hogy nem vagyok egy nagy autogramvadász, soha nem is voltam, de tavaly alig bírtam magammal, amikor a Strand Fesztiválon adott fellépés után Jerry Horton kijött a rajongókhoz, és nem csak autogramot osztogatott, hanem fényképet is készített a rajongókkal és mindenkivel váltott pár kedves szót. Türelmes volt, kedves és nem tartott senkitől, aki szerette volna, azt meg is ölelte. Amikor születésnapom volt, felköszöntött, mert arra kértem és ő maga is reagált, amikor én köszöntöttem fel az ő születésnapján. Ez mindennél többet jelent egy rajongónak, és akik nem vakultak el a saját hírnevüktől, azok még tudják. Szerintem nem lehet kifogás az, hogy valaki túl sok üzenetet kap, egy pár képet aláfirkálni tényleg nem olyan sok időt vesz igénybe, ha minden nap szán rá az ember 20 percet, amire még a turnébuszban, utazás közben is lenne ideje a többségnek...
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2015. június 08. 18:17
Kézzel hamisítani az aláírást a legegyszerűbb módszer, ez az autopen megoldás már kész vicc, mennyi pénzbe kerülhet egy ilyen
2015. június 08. 18:29
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
És akkor mi van azokkal a világsztárokkal, akiknek egyáltalán nincs (hivatalosan) autogramcímük?
2015. június 08. 19:01
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ezt eddig is tudtam,vagy sejtettem..Nem lehet,az ilyen dolgokban bízni..Csak akkor hiszem el,hogy igazi ha ott előttem írja alá!
2015. június 08. 19:20
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
jó lett
2015. június 08. 19:46
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Tetszik a cikk, nagyon jó lett!
2015. június 08. 21:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.06.08. 18:06)
Erre a megoldás.Tök egyszerű,csak a megvalósítása nem.Fogd magad, menj el olyan helyre ahol tudod,hogy a sztár sűrűn jár,esetleg pl. énekesnél épp ott koncertezik ahol élsz és előtte való nap járd a várost,sokaknak ez bejön ha kicsit gyakorlottabbak.Azt viszont sosem értettem miért vesznek az emberek ilyesmit eBay-ről.
Erre sosem vetemednék.
Egyetlen olyan, külföldi hírességtől származó aláírásom van, amit nem egy magazinból szereztem. Írtam egy emailt Tyra Banks-nek, (menedzsmentjének, akármijének) és néhány héttel később megérkezett egy csodás minőségű fotó, rajta a rámásolt írásával. Ingyen.
2015. június 08. 22:13
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én is szeretnék sok mindenkiről aláírást, csak sajnos még soha nem találkoztam semmilyen nagy sztárral!
Ha én lennék híres színésznő vagy valami, akkor örömmel adnék mindenkinek autogrammot!
Még én örülnék neki, ha kérnék! A fényképekkel már bajban lennék mert úgy nézek ki rajtuk mint egy elmebajos!
2015. június 08. 22:14
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Remélem egyszer külföndön élhetek ahol a sztárok dedikálásokat meg találkozókat tartanak, és akkor szerzek aláírást!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.