Nővé operálása óta annyira megnőtt Caitlyn Jenner értéke a médiában, hogy a Miss USA szervezői felkérték, legyen a következő szépségversenyük zsűrijének tagja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szépségeket zsűrizhet Caitlyn Jenner
2015. június 07. 13:02
2015. június 07. 14:22
Nem semmi, hogy megkeresték egy ilyen ajánlattal is. Kíváncsi leszek a válaszára.
2015. június 07. 14:41
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
Innentől kezdve semmi értelme nincs szépségversenyről beszélni. Mesterséges beavatkozással bármit el lehet érni, az ilyen versenyeknek pedig pont az (volt) a lényege, hogy a természetes szépséget díjazzák. Ilyen alapon részt vehetnének rajta robotok vagy próbabábuk is...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. június 07. 14:46
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Ettől igazából semmivel nem lett több ember. Igazából minden csoda 3 napig tart...
2015. június 07. 16:57
Rámentem az adatlapjára és láttam hogy nős, és ráadásul 6(!!!!) gyereket nevel..
De ha mindig is nőnek érezte magát, miért kellett 6 gyerek?! Szegények, vajon hogy érhette őket a hír.."Az apám..nő..vagyis az anyám, vagy most mi van?"
De ha mindig is nőnek érezte magát, miért kellett 6 gyerek?! Szegények, vajon hogy érhette őket a hír.."Az apám..nő..vagyis az anyám, vagy most mi van?"
2015. június 07. 17:21
|
Eibhlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 222907 offline
|
Ilyenkor de jó kivülállónak lenni
gondolom a gyerekei sem emésztették meg a hirt olyan könnyen..de a témához visszatérve mivel caitlin eléggé felkapott le ez nekik nagyon is megéri csak igy igazat adok annak aki azt mondta hogy igy nincs értelme a szépségversenynek..meg amerikának biztos van annyi kapacitása hogy a transznemüeknek is szervezzen szépaégversenyt...
2015. június 07. 18:23
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Porcicca @ 2015.06.07. 16:57)
Rámentem az adatlapjára és láttam hogy nős, és ráadásul 6(!!!!) gyereket nevel..
Hát igen
2015. június 07. 21:58
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Porcicca @ 2015.06.07. 16:57)
Talán nekik sikerült felfogni, mi van
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. június 08. 15:26
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Sajnos egyet kell értenem Porciccával, és eszter05-el!
2015. június 09. 16:11
Idézet (Sari2277 @ 2015.06.08. 19:17)
Most komolyan! Házas. Eddig nem tűnt fel neki, hogy nem a nőket szereti? (Vagy csak azért csinálja, hogy a figyelem középpontjában legyen...)
Igen, nyilván azért hozott meg egy ilyen fontos és komoly döntést, mint a nemátalakító műtét, hogy a középpontban maradjon.
2015. június 13. 21:19
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
most tényleg eléggé népszerű lett ezzel...mondjuk én nem igazán vagyok a szépségversenyek mellett amúgy se...
2015. október 10. 23:09
|
|
thepetrakollarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 248770 offline
|
gratulalok a teljes onmegszegyeniteshez.. de ha neki ez jo akkor mind1..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.