Nagyon jók ^^
Régi szép idők:)
Így néznek ki felnőttként kedvenc rajzfilmfiguráink
2015. június 04. 21:23
2015. június 04. 21:26
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Ha nem lenne a képfelirat, fel sem ismernék egy-két meseszereplőt, annyira megváltoztatták a vonásaikat. De nagyon barók, tetszenek.
2015. június 04. 21:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
De jó mesék is voltak.
2015. június 04. 21:52
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Totally Spes!
Örök kedvencem. Főként Sam. A gyermekkori tudatalattimra rettentő nagy hatással volt, szerintem miatta imádom ennyire a vörös hajat, zöld szemet és a kémeket meg a hasonló dolgokat, és szeretek úgy okoskodni, ahogy ő.
Mind a mai napig nézem a TS-t, hihetetlenül imádom.
Plusz még a W.I.T.C.H. volt ilyen nagy kedvencem.
Örök kedvencem. Főként Sam. A gyermekkori tudatalattimra rettentő nagy hatással volt, szerintem miatta imádom ennyire a vörös hajat, zöld szemet és a kémeket meg a hasonló dolgokat, és szeretek úgy okoskodni, ahogy ő.
Plusz még a W.I.T.C.H. volt ilyen nagy kedvencem.
2015. június 04. 22:01
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
hát gyerekként jobban néznek ki xD
2015. június 04. 23:25
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Dexter-ből milyen dögös srácot készített...
Mennyit néztem ezeket a sorozatokat...olyan kár,hogy ma már nem folytatják őket,vagy legalább nem készítenek hasonlókat.
Visszatérve,ezért szeretem,ha a kreatív és tehetséges emberek jóban vannak a tumblr-rel.Az oldal tele van ilyen és ehhez hasonló rajzokkal,gyakorlatilag minden témában.Öröm nézni őket
Visszatérve,ezért szeretem,ha a kreatív és tehetséges emberek jóban vannak a tumblr-rel.Az oldal tele van ilyen és ehhez hasonló rajzokkal,gyakorlatilag minden témában.Öröm nézni őket
2015. június 04. 23:50
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
A South Park a legjobb
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: