A Placebo tagjai már számos alkalommal állást foglaltak a homofóbiával kapcsolatban – ezúttal a zenekar basszusgitárosa érezte úgy, ideje ismét kiállni az elnyomott homoszexuálisokért, és tenni valamit a diszkrimináció ellen.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Placebo ismét a homoszexualitás elfogadtatására törekszik
2015. június 04. 20:18
Mi van? Mi undorító van abban, hogy egy szám van írva és áthúzva a mellkasán?
11 felhasználónak tetszik:
Jody,
Fannycska999,
mangalover43,
itsjustme,
Szandi0820,
Lady Suzy,
Phaedra,
Bátor Ventillátor,
healy.,
Genevieve,
janet7
2015. június 04. 20:23
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Őszintén én sem értem, mi rajta az undorító, de mindegy is.
Nekem egyébiránt nincsenek előítéleteim a melegekkel kapcsoltaban, éljék csak a maguk életét. Csak abban tudok reménykedni, a jó útra térnek majd.
Nekem egyébiránt nincsenek előítéleteim a melegekkel kapcsoltaban, éljék csak a maguk életét. Csak abban tudok reménykedni, a jó útra térnek majd.
2015. június 04. 20:25
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.04. 20:18)
Mi van? Mi undorító van abban, hogy egy szám van írva és áthúzva a mellkasán? 
Úristen, te is tudod, mennyire gusztustalan a jó ügyért kampányolni! Szerintem is tiszta visszataszító. Mégis hogy képzelik?
úgy gondolom, az olyanok hozzáállása sokkal undorítóbb, akik meghallják a "homoszexuális" szót, és fejvesztve menekülnek.
7 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Szandi0820,
Phaedra,
Bátor Ventillátor,
exoverdose,
janet7,
Jody
2015. június 04. 20:27
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
hát undorító......persze nagyon...........O_o
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (eszter05 @ 2015.06.04. 20:15)
Úristen! Az a kép undorító!
Idézet (Annie2 @ 2015.06.04. 20:15)
Jajj de undi az a kép
Oké, volt pár elképzelésem arról, hogy milyen kommenteket találok a cikk alatt, de ezekre nem számítottam. De tényleg, valaki veszi a bátorságot és kiáll azért, amiben hisz - méghozzá egy ilyen komoly ügyben, úgy, hogy tudja, milyen következményei lehetnek a dolognak - ti meg azon akadtok fenn, hogy félmeztelen és van egy áthúzott szám a mellkasán?
9 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Szandi0820,
Phaedra,
Diala,
AFCfan,
Bátor Ventillátor,
exoverdose,
janet7,
Jody
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Idézet (eszter05 @ 2015.06.04. 20:15)
Úristen! Az a kép undorító!
éss miért is?
2015. június 04. 20:29
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
szerintem meg undorítóak a felszínes, primitív emberek, akik képtelenek a dolgok mögé látni. és elolvasni azt, aminél szánalmas módon gyűjtik az ostoba megnyilvánulásaikkal a hozzászólásaikat, mintha attól a számtól többek lennének egy átlag embernél.
biztos én vagyok elfogult, mivel magam is az LGBT-közösség tagja vagyok, és én viselem túlságosan a szívemen ezt az egész dolgot a túl sok csalódás és megvetés miatt, hiszen még a saját családom sem képes elfogadni azt, ami vagyok, de szerintem értékelni kellene azt, ha valaki bármiyen formában tesz bármit ezért a meglehetősen elcseszett világért, és a még elcseszettebb szűklátókörű idióták szemének a felnyitásáért. de ugye mennyivel könnyebb leragadni a külsőségeknél, illetve azoknál a dolgoknál, amin legelőször megakad a szemünk, mennyivel könnyebb akár mocskos bzizni ahelyett hogy megpróbálnánk elgondolkozni a dolgokon, megérteni azokat, és esetleg egy minimális fokkal intelligensebbé, ezáltal többé válni. de maradjatok csakbuták felszínesek, a ti életetek lesz sok mindenben szegényebb.
biztos én vagyok elfogult, mivel magam is az LGBT-közösség tagja vagyok, és én viselem túlságosan a szívemen ezt az egész dolgot a túl sok csalódás és megvetés miatt, hiszen még a saját családom sem képes elfogadni azt, ami vagyok, de szerintem értékelni kellene azt, ha valaki bármiyen formában tesz bármit ezért a meglehetősen elcseszett világért, és a még elcseszettebb szűklátókörű idióták szemének a felnyitásáért. de ugye mennyivel könnyebb leragadni a külsőségeknél, illetve azoknál a dolgoknál, amin legelőször megakad a szemünk, mennyivel könnyebb akár mocskos bzizni ahelyett hogy megpróbálnánk elgondolkozni a dolgokon, megérteni azokat, és esetleg egy minimális fokkal intelligensebbé, ezáltal többé válni. de maradjatok csak
9 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Jody,
Szandi0820,
Phaedra,
AFCfan,
Bátor Ventillátor,
Genevieve,
exoverdose,
janet7
2015. június 04. 20:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.06.04. 20:23)
Őszintén én sem értem, mi rajta az undorító, de mindegy is.
8 felhasználónak tetszik:
Jody,
Szandi0820,
itsjustme,
Bátor Ventillátor,
Genevieve,
exoverdose,
Phaedra,
janet7
2015. június 04. 20:41
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Hű, tényleg de undorító kép, úristen mindjárt elhányom magam... *sarcasm off*
Az ilyen húzások miatt becsülöm a Placebo tagjait.
Remélem, hogy egyszer meg is érjük, hogy ez elfogadóbb világ lesz a nem heteró emberekkel szemben.
Az ilyen húzások miatt becsülöm a Placebo tagjait.
2015. június 04. 20:43
Az a baj, hogy az elfogadáshoz kell egy minimális intelligencia, és már itt sokan elbuknak.
2015. június 04. 20:46
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Jajj, édes Istenem, alig várom, hogy a sok filozófus, életművész, pszichológus és emberjogi szervezetek képviselői idetóduljanak és megtartsák a hegyi beszédet a toleranciáról, empátiáról, és a nagy őszinte szeretetről.
(kár, hogy pont ezek az emberek kívánják más halálát véleménykülönbözet miatt, de szónokolnak a toleranciáról, hát ez olyan aranyos!)
Na, popcornnal a kezembe várom most a nagy műsort, kezdhetitek
(kár, hogy pont ezek az emberek kívánják más halálát véleménykülönbözet miatt, de szónokolnak a toleranciáról, hát ez olyan aranyos!)
Na, popcornnal a kezembe várom most a nagy műsort, kezdhetitek
2015. június 04. 20:57
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Domi05 @ 2015.06.04. 20:55)
Reméljük elfogadják!
Ha csak a cikkhez tartozó hozzászólásokat nézzük, éppen olyan valószínű, mint az, hogy két éven belül megszületik a világbéke.
2015. június 04. 21:08
Jaj, ez a kedvencem...
Mi fogadjuk el, hogy ők melegek, mert ez tök normális, de akkor ők miért nem fogadják el, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, ahogy ők?
Kik ők, hogy ők mondják meg melyik a jó és melyik a rossz nézet????
Amíg nem dobálom őket, és nem kiabálok rájuk mindenfélét, addig had legyen már jogom azt gondolni, amit. Én sem mondom azt neki, hogy ne legyen meleg, akkor ő se mondja meg nekem, hogy mit csináljak. Én nem állok ki táblákkal a kezemben, hogy "le a b*zikkal", nem rugdosom, nem verem őket, de akkor ők se tolják már a képembe a f*szságaikat. Feltűnési viszketegsége van mindnek, mindegy hogy miért, csak róluk beszéljen a világ. És ha valaki rosszat mer mondani róluk, máglyára vele. Lehet utálni, de ez van. Már lassan én kezdem rosszul érezni magam, mert hetero vagyok. Uram bocsá', hogy a f*szra izgulok és nem a p*nára...
Amíg nem dobálom őket, és nem kiabálok rájuk mindenfélét, addig had legyen már jogom azt gondolni, amit. Én sem mondom azt neki, hogy ne legyen meleg, akkor ő se mondja meg nekem, hogy mit csináljak. Én nem állok ki táblákkal a kezemben, hogy "le a b*zikkal", nem rugdosom, nem verem őket, de akkor ők se tolják már a képembe a f*szságaikat. Feltűnési viszketegsége van mindnek, mindegy hogy miért, csak róluk beszéljen a világ. És ha valaki rosszat mer mondani róluk, máglyára vele. Lehet utálni, de ez van. Már lassan én kezdem rosszul érezni magam, mert hetero vagyok. Uram bocsá', hogy a f*szra izgulok és nem a p*nára...
2015. június 04. 21:12
Akkor máglyára a balkezesekkel és a szemüvegesekkel is.
2015. június 04. 21:48
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2015.06.04. 20:29)
szerintem meg undorítóak a felszínes, primitív emberek, akik képtelenek a dolgok mögé látni. és elolvasni azt, aminél szánalmas módon gyűjtik az ostoba megnyilvánulásaikkal a hozzászólásaikat, mintha attól a számtól többek lennének egy átlag embernél.
biztos én vagyok elfogult, mivel magam is az LGBT-közösség tagja vagyok, és én viselem túlságosan a szívemen ezt az egész dolgot a túl sok csalódás és megvetés miatt, hiszen még a saját családom sem képes elfogadni azt, ami vagyok, de szerintem értékelni kellene azt, ha valaki bármiyen formában tesz bármit ezért a meglehetősen elcseszett világért, és a még elcseszettebb szűklátókörű idióták szemének a felnyitásáért. de ugye mennyivel könnyebb leragadni a külsőségeknél, illetve azoknál a dolgoknál, amin legelőször megakad a szemünk, mennyivel könnyebb akár mocskos bzizni ahelyett hogy megpróbálnánk elgondolkozni a dolgokon, megérteni azokat, és esetleg egy minimális fokkal intelligensebbé, ezáltal többé válni. de maradjatok csakbuták felszínesek, a ti életetek lesz sok mindenben szegényebb.
biztos én vagyok elfogult, mivel magam is az LGBT-közösség tagja vagyok, és én viselem túlságosan a szívemen ezt az egész dolgot a túl sok csalódás és megvetés miatt, hiszen még a saját családom sem képes elfogadni azt, ami vagyok, de szerintem értékelni kellene azt, ha valaki bármiyen formában tesz bármit ezért a meglehetősen elcseszett világért, és a még elcseszettebb szűklátókörű idióták szemének a felnyitásáért. de ugye mennyivel könnyebb leragadni a külsőségeknél, illetve azoknál a dolgoknál, amin legelőször megakad a szemünk, mennyivel könnyebb akár mocskos bzizni ahelyett hogy megpróbálnánk elgondolkozni a dolgokon, megérteni azokat, és esetleg egy minimális fokkal intelligensebbé, ezáltal többé válni. de maradjatok csak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.