Ilyen lesz az új Jace Wayland – fotó
2015. június 07. 18:29
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nem azon kéne hisztizni szerintem, hogy szőke-e a pasi vagy barna, meg hogy ki játsza ezt meg azt, hanem örülni kéne annak, hagy az abc hajlandó sorozatot csinálni a könyvekből, ugyanis az első film akkorát bukott, hogy a folytatást már a premier utáni héten elkaszálták...
2015. június 08. 12:21
|
|
ffruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 241245 offline
|
Szerintem jogos a "hiszti" , ha csinálnak valamit akkor csinálják normálisan. Felesleges örülni annak, hogy hajlandóak sorozatot csinálni mert a film nagyot bukott ha egy sz*r lesz az egész.. akkor minek örüljek?
2015. július 14. 17:00
|
|
directioner4stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 244834 offline
|
Már nem azért.
De ha sorozatot csinálnak, akkor azt normálisan:
Az az, szőke Jace-t kérek.
A könyvben is szőke volt.
Én csak úgy tudom elképzelni.
Egyébként, most bocsánat, de én a könyv olvasás alatt is Lily-t és Jamie-t képzeltem magam elé.
Jó, adok a szereplőknek egy esélyt, de ha jól játszanak, akkor könnyebb lesz őket elfogadni.
De mégvalami:
MOST HODGE-T KOMOLYAN EZ A FIATAL F.SZI FOGJA JÁTSZANI?
ÉS KÉPESEK VOLTAK LEVÁLTANI MAGNUS-T?
Már nem azért, de Magnus tökéletes volt. Erre azt is elcseszik.
Katherine, szerencsétlen nem tehet róla, de nekem a nickelod alatt sem volt a kedvencem, ráadásul ezt a hajszín, amit csináltak neki...
Csinálják már meg szerencsétlennek sötétebbre, mert úgy néz ki, mint egy kib.szott sárgarépa.
Oké, őszinte leszek:
A régi Jace 10000000000000x szimpibb, és helyesebb volt.
Lily Collins tökéletes volt, erre most betették a szőke (mostmár sárgarépa) csajt, akinek a legnagyobb szerepe a nickelodon volt.
Az új Magnus-ból még ki lehet hozni valamit.
Valentine-ból is, de akkor sok sminket neki, és erőltesse meg magát, mert üzletember feje van.
Oké.
Állítólag mindent megtettek a válogatáson azért, hogy a legjobbakat szedjék be. (Dominic nem akkora sz.r, de nekem akkor is Jamie.)
Ahhoz képest eléggé elcseszték.
De amint elkezdődik a sorozat, megpróbálom félretenni az előítéleteimet, és megnézem, majd utána ráérek ítélkezni.
Lehetséges, hogy kellemeset csalódok.
De ha sorozatot csinálnak, akkor azt normálisan:
Az az, szőke Jace-t kérek.
A könyvben is szőke volt.
Én csak úgy tudom elképzelni.
Egyébként, most bocsánat, de én a könyv olvasás alatt is Lily-t és Jamie-t képzeltem magam elé.
Jó, adok a szereplőknek egy esélyt, de ha jól játszanak, akkor könnyebb lesz őket elfogadni.
De mégvalami:
MOST HODGE-T KOMOLYAN EZ A FIATAL F.SZI FOGJA JÁTSZANI?
ÉS KÉPESEK VOLTAK LEVÁLTANI MAGNUS-T?
Már nem azért, de Magnus tökéletes volt. Erre azt is elcseszik.
Katherine, szerencsétlen nem tehet róla, de nekem a nickelod alatt sem volt a kedvencem, ráadásul ezt a hajszín, amit csináltak neki...
Csinálják már meg szerencsétlennek sötétebbre, mert úgy néz ki, mint egy kib.szott sárgarépa.
Oké, őszinte leszek:
A régi Jace 10000000000000x szimpibb, és helyesebb volt.
Lily Collins tökéletes volt, erre most betették a szőke (mostmár sárgarépa) csajt, akinek a legnagyobb szerepe a nickelodon volt.
Az új Magnus-ból még ki lehet hozni valamit.
Valentine-ból is, de akkor sok sminket neki, és erőltesse meg magát, mert üzletember feje van.
Oké.
Állítólag mindent megtettek a válogatáson azért, hogy a legjobbakat szedjék be. (Dominic nem akkora sz.r, de nekem akkor is Jamie.)
Ahhoz képest eléggé elcseszték.
De amint elkezdődik a sorozat, megpróbálom félretenni az előítéleteimet, és megnézem, majd utána ráérek ítélkezni.
Lehetséges, hogy kellemeset csalódok.
2015. július 14. 17:09
|
|
directioner4stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 244834 offline
|
Egyébként nem bírtam ki, és visszamentem ahhoz a poszthoz, amikor Jamie-t választották meg Jace-nek.
Szerencsétlent, mennyien utálták ._.
Azóta pedig mennyien szeretik Őt is és Lily-t is.
Na mindegy.
Adok egy esélyt ennek a sárgarépának is és Dominic-nak is
Szerencsétlent, mennyien utálták ._.
Azóta pedig mennyien szeretik Őt is és Lily-t is.
Na mindegy.
Adok egy esélyt ennek a sárgarépának is és Dominic-nak is
2016. február 09. 20:57
Imádom ezt a soroztaot és Dom is nagyon jó Jaceként
2016. július 16. 02:11
|
|
DamonSalvatoreLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 248611 offline
|
Nos, így fél évvel a sorozat megjelenése után... Ugyan semmi köze a könyvhöz, ez volt az oka, hogy először 20 perc után kikapcsoltam, de most újra elkezdtem és tök jó.
Nagyon sokan cseszegettétek Alec-et, de szerintem ő volt mondhatni a legjobb választás. Azért ne már, hasonlítsátok össze azzal a 30 éves akárkivel aki a filmben volt! Ha csak ezt nézzük, akkor is fényévekkel jobb.
Nagyon sokan cseszegettétek Alec-et, de szerintem ő volt mondhatni a legjobb választás. Azért ne már, hasonlítsátok össze azzal a 30 éves akárkivel aki a filmben volt! Ha csak ezt nézzük, akkor is fényévekkel jobb.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: