Ilyen lesz az új Jace Wayland – fotó
2015. június 04. 22:56
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (wattacukor2 @ 2015.06.04. 22:46)
Nem kételkedem abban, hogy jó választás, de még mindig az az érzésem, hogy Jamie-nél jobb alakítást senki nem fog tudni nyújtani ebben a szerepben.
Szerintem egy nemtörődöm s*ggfejet alakítani nem lehet olyan nehéz!
2015. június 05. 06:51
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Jamie sokkal Jace-esebb volt, vékony volt, de izmos, és nagyon jóképű, és tulajdonképpen Jace így néz ki
Nekem az új színész nem jön be
Nekem az új színész nem jön be
1 felhasználónak tetszik:
ffruzsina
2015. június 05. 10:10
Szerintem ez a srác egész jó Jace, csak lehetett volna valamivel hosszabb a haja és még szőkébb. Ez a Jace legalább egészségesnek tűnik, nem úgy mint a mozifilmbeli. A Simont alakító srácot tök' ilyennek képzeltem, nagyon aranyos, ahogy nevet. Csak legyen sikeres a sorozat és jussanak el egészen a Mennyei tűz városáig. A karakterek szerintem sokkal jobban el vannak találva (korban, kinézetileg) mint a moziverzióban....csak Luke, egyébként ő mióta afro????
2015. június 05. 10:29
Nekem valahogy nem jönnek be ezek a színészek.Kár,hogy a filmes színész gárdát lecserélték.
2015. június 05. 19:34
|
|
ffruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 241245 offline
|
Csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúnya a pasi, Jacet egy igazi jó pasinak kéne játszania..... erről a srácról inkább sebastian ugrik be kicsit pszichopata feje van. A csaj meg egyenesen rettenetes választás volt :S
2015. június 06. 08:26
Szerintem Dominic tökéletes választás volt Jace szerepére, bár egyenlőre még csak a külseje alapján tudom megítélni, na meg az alapján, hogy az eddigi filmjeiben engem meggyőzött alakításával. A többiekről nincs nagyon véleményem, hisz nem ismerem őket. Valószínű vagy befutnak a sorozat által vagy eltűnnek a süllyesztőben, mint sok más "egy sorozatos sztár".
2015. június 06. 14:32
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (aloerie @ 2015.06.05. 20:53)
[..] viszont Katherine nagyon nem Clarys, már most a falra mászom a hangjától... Lily sokkal jobb volt 
UGYE?? Őszintén szólva, én nem örültem, amikor bejelentették, hogy a Hamuváros mozifilm helyett sorozatot csinálnak a könyvekből, mert hiába nem lett a legjobb a Csontváros, a szereplőket már megszerettem. Nekem ha valaki azt mondta, hogy Clary, reflexből rávágtam, hogy Lily Collins. Ennek ellenére próbáltam nem rögtön elásni a sorozatot, hiszen látva azt a nagy hisztit, amit Jamie körül csaptak, úgy voltam vele, hogy most majd biztos hatszor meggondolják, hogy kiket válogatnak be. Hát nem úgy tűnik. Ez a Dominic gyerek nem rossz, még el is tudom őt képzeli, mint Jace, na de rajta kívül a többi szereplő valami tragédia. Robert Sheehan tökéletes Simon volt, utána ez a gyerek inkább viccnek tűnik, az Isabelle-t alakító csaj sem jön be, az Alec-et játszó f.szira meg inkább nem is mondok semmit. II. Henrik még úgy talán-talán lehet valami, megvan az arcában az a plusz, ami Valentine-hoz kell, csak hát Jonathan Rhys Meyerst szerintem eleve nem lehet túlszárnyalni, így nem igen tudtam neki sem örülni. Aztán ott van az a gyerek a Gleeből, mint Magnus. Ez komoly? Ezt most tényleg komolyan gondolták? Képesek voltak Godfrey Gao, GODFREY GAO után őt beválogatni, mint Magnus? Mikor megláttam, azt hittem véget vetek nyomoromnak és inkább a Dunába vetem magam. Katherine McNamara meg már most idegesít, pedig még el sem kezdődött a sorozat. Ráadásul az a hajszín, amit sikerült választani neki... Bár lennék inkább vak.
Szóval ja, bármennyire is törekedtek arra, hogy ne csesszék el a castingot, sikerült nekik. Ettől eltekintve félre fogom tenni az előítéleteimet, amikor elkezdem majd a sorozatot, mert könnyen lehet, hogy meglepnek és egy egész kis korrekt sorozatot hoznak össze, de nem tudom.. Nekem ez így elsőre nem nagyon működik.
2015. június 06. 16:33
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
Jamie a tökéletes Jace!❤ de azért várom a sorit
2015. június 06. 19:40
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Jamiere tényleg rá illet ez a szerep,de kiváncsian várom ,hogy mit alakít Dominc.
2015. június 06. 20:40
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Valahogy Dominic sokkal szimpibb és jobb látványt nyújt, mint Jamie...
Ami meg a többieket illeti: Katherine-nek örülök, már a hajszínért jár a pacsi! Lilyvel is csak ez volt a bajom.
Alberto sztem tökéletes Simon lesz!
Viszont Matthew (Alec), Harry (Magnus) és Isaiah (Luke) vhogy nem oké nekem. Eleve Luke mióta afro? Semmi bajom vele, csak vhogy nem említették, h színesbőrű... No, mindegy. Harry-n kevésbé érzem azt a Magnus-osságot, remélem a sminkkel javíthatóbb lesz. Na és Matthew. Öhhh... miért nem kék szemű srácot választottak??
Ettől függetlenül már várom a sorozatot! Leginkább Dominic-Katherine-Alberto párosok miatt!
Ami meg a többieket illeti: Katherine-nek örülök, már a hajszínért jár a pacsi! Lilyvel is csak ez volt a bajom.
Alberto sztem tökéletes Simon lesz!
Viszont Matthew (Alec), Harry (Magnus) és Isaiah (Luke) vhogy nem oké nekem. Eleve Luke mióta afro? Semmi bajom vele, csak vhogy nem említették, h színesbőrű... No, mindegy. Harry-n kevésbé érzem azt a Magnus-osságot, remélem a sminkkel javíthatóbb lesz. Na és Matthew. Öhhh... miért nem kék szemű srácot választottak??
Ettől függetlenül már várom a sorozatot! Leginkább Dominic-Katherine-Alberto párosok miatt!
2015. június 07. 13:19
Idézet (Lady Suzy @ 2015.06.06. 14:32)
UGYE?? Őszintén szólva, én nem örültem, amikor bejelentették, hogy a Hamuváros mozifilm helyett sorozatot csinálnak a könyvekből, mert hiába nem lett a legjobb a Csontváros, a szereplőket már megszerettem. Nekem ha valaki azt mondta, hogy Clary, reflexből rávágtam, hogy Lily Collins. Ennek ellenére próbáltam nem rögtön elásni a sorozatot, hiszen látva azt a nagy hisztit, amit Jamie körül csaptak, úgy voltam vele, hogy most majd biztos hatszor meggondolják, hogy kiket válogatnak be. Hát nem úgy tűnik. Ez a Dominic gyerek nem rossz, még el is tudom őt képzeli, mint Jace, na de rajta kívül a többi szereplő valami tragédia. Robert Sheehan tökéletes Simon volt, utána ez a gyerek inkább viccnek tűnik, az Isabelle-t alakító csaj sem jön be, az Alec-et játszó f.szira meg inkább nem is mondok semmit. II. Henrik még úgy talán-talán lehet valami, megvan az arcában az a plusz, ami Valentine-hoz kell, csak hát Jonathan Rhys Meyerst szerintem eleve nem lehet túlszárnyalni, így nem igen tudtam neki sem örülni. Aztán ott van az a gyerek a Gleeből, mint Magnus. Ez komoly? Ezt most tényleg komolyan gondolták? Képesek voltak Godfrey Gao, GODFREY GAO után őt beválogatni, mint Magnus? Mikor megláttam, azt hittem véget vetek nyomoromnak és inkább a Dunába vetem magam. Katherine McNamara meg már most idegesít, pedig még el sem kezdődött a sorozat. Ráadásul az a hajszín, amit sikerült választani neki... Bár lennék inkább vak.
Szóval ja, bármennyire is törekedtek arra, hogy ne csesszék el a castingot, sikerült nekik. Ettől eltekintve félre fogom tenni az előítéleteimet, amikor elkezdem majd a sorozatot, mert könnyen lehet, hogy meglepnek és egy egész kis korrekt sorozatot hoznak össze, de nem tudom.. Nekem ez így elsőre nem nagyon működik.
Abszolút egyetértek, oké, hogy kellett a "frissítés", de ennyire szerintem nem. Egyébként már most azt érzem, hogy ez is csak 1 évadot fog megérni, pedig sorozatként sokkal többet kitudtak volna hozni belőle (persze ne legyen igazam) ... Komolyan, inkább a filmet kellett volna folytatni rendes forgatókönyvvel.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.