Starity

Ilyen lesz az új Jace Wayland – fotó

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 04. 22:46 #21
- törölt felhasználó -    
Nem kételkedem abban, hogy jó választás, de még mindig az az érzésem, hogy Jamie-nél jobb alakítást senki nem fog tudni nyújtani ebben a szerepben.
1 felhasználónak tetszik: ffruzsina
2015. június 04. 22:56 #22
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Ez a Jace jobban tetszik *---*
2015. június 04. 22:56 #23
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Idézet (wattacukor2 @ 2015.06.04. 22:46)
Nem kételkedem abban, hogy jó választás, de még mindig az az érzésem, hogy Jamie-nél jobb alakítást senki nem fog tudni nyújtani ebben a szerepben.

Szerintem egy nemtörődöm s*ggfejet alakítani nem lehet olyan nehéz! biggrin.gif Valljuk be, tipikus menő srác karakter, nem kell sok fantázia az alakításához.
2015. június 04. 23:06 #24
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
Én már várom. smileeee.gif
2015. június 05. 06:51 #25
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Jamie sokkal Jace-esebb volt, vékony volt, de izmos, és nagyon jóképű, és tulajdonképpen Jace így néz ki
Nekem az új színész nem jön be
2015. június 05. 09:01 #26
- törölt felhasználó -    
Jó választás volt Dominic meg minden,de én rettenetesen sajnálom,hogy nem Jamie fogja alakítani..és a többiek is nagyon fognak hiányozni számomra.Amúgy szerintem inkább Sebastiannosan néz ki..
2015. június 05. 10:10 #27
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez a srác egész jó Jace, csak lehetett volna valamivel hosszabb a haja és még szőkébb. Ez a Jace legalább egészségesnek tűnik, nem úgy mint a mozifilmbeli. A Simont alakító srácot tök' ilyennek képzeltem, nagyon aranyos, ahogy nevet. Csak legyen sikeres a sorozat és jussanak el egészen a Mennyei tűz városáig. A karakterek szerintem sokkal jobban el vannak találva (korban, kinézetileg) mint a moziverzióban....csak Luke, egyébként ő mióta afro???? ohmy.gif
2015. június 05. 10:29 #28
- törölt felhasználó -    
Nekem valahogy nem jönnek be ezek a színészek.Kár,hogy a filmes színész gárdát lecserélték.
2015. június 05. 14:13 #29
- törölt felhasználó -    
Jesszus, de várom biggrin.gif de mégse sad.gif
2015. június 05. 17:46 #30
- törölt felhasználó -    
Elég gagyi biggrin.gif
2015. június 05. 19:34 #31
ffruzsina
ffruzsina
új tag

Státusz"A szeretet megfoszt bennünket a választási lehetőségtől."
Hozzászólás: 42
Azonosító: 241245
Csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúnya a pasi, Jacet egy igazi jó pasinak kéne játszania..... erről a srácról inkább sebastian ugrik be kicsit pszichopata feje van. A csaj meg egyenesen rettenetes választás volt :S
2015. június 05. 20:53 #32
- törölt felhasználó -    
Dominicban nem kételkedtem, nagyon szeretem és szimpatikus Jace-ként - az eddig látottak alapján - kíváncsian várom a sorozatot, viszont Katherine nagyon nem Clarys, már most a falra mászom a hangjától... Lily sokkal jobb volt unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2015. június 05. 23:07 #33
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Nagyon kivancsi vagyok erre a sorozatra biggrin.gif Es tenyleg egy helyes pasi kene Jace karakterere :/
2015. június 06. 08:26 #34
- törölt felhasználó -    
Szerintem Dominic tökéletes választás volt Jace szerepére, bár egyenlőre még csak a külseje alapján tudom megítélni, na meg az alapján, hogy az eddigi filmjeiben engem meggyőzött alakításával. A többiekről nincs nagyon véleményem, hisz nem ismerem őket. Valószínű vagy befutnak a sorozat által vagy eltűnnek a süllyesztőben, mint sok más "egy sorozatos sztár".
2015. június 06. 14:32 #35
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Idézet (aloerie @ 2015.06.05. 20:53)
[..] viszont Katherine nagyon nem Clarys, már most a falra mászom a hangjától... Lily sokkal jobb volt unsure.gif

UGYE?? Őszintén szólva, én nem örültem, amikor bejelentették, hogy a Hamuváros mozifilm helyett sorozatot csinálnak a könyvekből, mert hiába nem lett a legjobb a Csontváros, a szereplőket már megszerettem. Nekem ha valaki azt mondta, hogy Clary, reflexből rávágtam, hogy Lily Collins. Ennek ellenére próbáltam nem rögtön elásni a sorozatot, hiszen látva azt a nagy hisztit, amit Jamie körül csaptak, úgy voltam vele, hogy most majd biztos hatszor meggondolják, hogy kiket válogatnak be. Hát nem úgy tűnik. Ez a Dominic gyerek nem rossz, még el is tudom őt képzeli, mint Jace, na de rajta kívül a többi szereplő valami tragédia. Robert Sheehan tökéletes Simon volt, utána ez a gyerek inkább viccnek tűnik, az Isabelle-t alakító csaj sem jön be, az Alec-et játszó f.szira meg inkább nem is mondok semmit. II. Henrik még úgy talán-talán lehet valami, megvan az arcában az a plusz, ami Valentine-hoz kell, csak hát Jonathan Rhys Meyerst szerintem eleve nem lehet túlszárnyalni, így nem igen tudtam neki sem örülni. Aztán ott van az a gyerek a Gleeből, mint Magnus. Ez komoly? Ezt most tényleg komolyan gondolták? Képesek voltak Godfrey Gao, GODFREY GAO után őt beválogatni, mint Magnus? Mikor megláttam, azt hittem véget vetek nyomoromnak és inkább a Dunába vetem magam. Katherine McNamara meg már most idegesít, pedig még el sem kezdődött a sorozat. Ráadásul az a hajszín, amit sikerült választani neki... Bár lennék inkább vak.
Szóval ja, bármennyire is törekedtek arra, hogy ne csesszék el a castingot, sikerült nekik. Ettől eltekintve félre fogom tenni az előítéleteimet, amikor elkezdem majd a sorozatot, mert könnyen lehet, hogy meglepnek és egy egész kis korrekt sorozatot hoznak össze, de nem tudom.. Nekem ez így elsőre nem nagyon működik.
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, iannina
2015. június 06. 16:25 #36
- törölt felhasználó -    
Én Elodyval értek egyet.
2015. június 06. 16:33 #37
Stella1234
Stella1234
új tag

StátuszNow I am that bi*ch and u're just a clown ❤~
Hozzászólás: 58
Azonosító: 218695
Jamie a tökéletes Jace!❤ de azért várom a sorit
2015. június 06. 19:40 #38
Goldenretriver.goldi
Goldenretriver.goldi

Státusz,,And i hope that you remember me..."!!!
Hozzászólás: 729
Azonosító: 158304
Jamiere tényleg rá illet ez a szerep,de kiváncsian várom ,hogy mit alakít Dominc.
2015. június 06. 20:40 #39
Blackheart.com
Blackheart.com
yizhan - bjyxszd

Státuszliving my best fujoshi life ^.^
Hozzászólás: 3585
Csatolások: 1884
Azonosító: 42891
Valahogy Dominic sokkal szimpibb és jobb látványt nyújt, mint Jamie... biggrin.gif
Ami meg a többieket illeti: Katherine-nek örülök, már a hajszínért jár a pacsi! Lilyvel is csak ez volt a bajom.
Alberto sztem tökéletes Simon lesz! biggrin.gif
Viszont Matthew (Alec), Harry (Magnus) és Isaiah (Luke) vhogy nem oké nekem. Eleve Luke mióta afro? Semmi bajom vele, csak vhogy nem említették, h színesbőrű... No, mindegy. Harry-n kevésbé érzem azt a Magnus-osságot, remélem a sminkkel javíthatóbb lesz. Na és Matthew. Öhhh... miért nem kék szemű srácot választottak?? ohmy.gif
Ettől függetlenül már várom a sorozatot! Leginkább Dominic-Katherine-Alberto párosok miatt! biggrin.gif
2015. június 07. 13:19 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady Suzy @ 2015.06.06. 14:32)
UGYE?? Őszintén szólva, én nem örültem, amikor bejelentették, hogy a Hamuváros mozifilm helyett sorozatot csinálnak a könyvekből, mert hiába nem lett a legjobb a Csontváros, a szereplőket már megszerettem. Nekem ha valaki azt mondta, hogy Clary, reflexből rávágtam, hogy Lily Collins. Ennek ellenére próbáltam nem rögtön elásni a sorozatot, hiszen látva azt a nagy hisztit, amit Jamie körül csaptak, úgy voltam vele, hogy most majd biztos hatszor meggondolják, hogy kiket válogatnak be. Hát nem úgy tűnik. Ez a Dominic gyerek nem rossz, még el is tudom őt képzeli, mint Jace, na de rajta kívül a többi szereplő valami tragédia. Robert Sheehan tökéletes Simon volt, utána ez a gyerek inkább viccnek tűnik, az Isabelle-t alakító csaj sem jön be, az Alec-et játszó f.szira meg inkább nem is mondok semmit. II. Henrik még úgy talán-talán lehet valami, megvan az arcában az a plusz, ami Valentine-hoz kell, csak hát Jonathan Rhys Meyerst szerintem eleve nem lehet túlszárnyalni, így nem igen tudtam neki sem örülni. Aztán ott van az a gyerek a Gleeből, mint Magnus. Ez komoly? Ezt most tényleg komolyan gondolták? Képesek voltak Godfrey Gao, GODFREY GAO után őt beválogatni, mint Magnus? Mikor megláttam, azt hittem véget vetek nyomoromnak és inkább a Dunába vetem magam. Katherine McNamara meg már most idegesít, pedig még el sem kezdődött a sorozat. Ráadásul az a hajszín, amit sikerült választani neki... Bár lennék inkább vak.
Szóval ja, bármennyire is törekedtek arra, hogy ne csesszék el a castingot, sikerült nekik. Ettől eltekintve félre fogom tenni az előítéleteimet, amikor elkezdem majd a sorozatot, mert könnyen lehet, hogy meglepnek és egy egész kis korrekt sorozatot hoznak össze, de nem tudom.. Nekem ez így elsőre nem nagyon működik.

meghajolo.gif
Abszolút egyetértek, oké, hogy kellett a "frissítés", de ennyire szerintem nem. Egyébként már most azt érzem, hogy ez is csak 1 évadot fog megérni, pedig sorozatként sokkal többet kitudtak volna hozni belőle (persze ne legyen igazam) ... Komolyan, inkább a filmet kellett volna folytatni rendes forgatókönyvvel. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!