Megjelent az első kép a Shadowhunters Jace-éről. A sorozatban Dominic Sherwoodot láthatjuk az árnyvadász szerepében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen lesz az új Jace Wayland – fotó
2015. június 04. 20:04
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Dominic szimpatikus volt a Vámpírakadémiában is,örülök,hogy ő kapta Jace szerepét.Valamint aki nekem még nagyon szimpatikus így elsőre,az Emeraude,aki Izzy-t fogja eljátszani.
A szereplőket egész jól választották ki.Bár Hodge és Magnus azért hagy némi kívánnivalót maga után,abból a szempontból,hogy számomra nem valami hitelesek így első ránézésre.Hülyén megfogalmazva,Hodge túl dögösre sikeredett
Magnus pedig....nem tudom,neki valahogy annyira még nem sikerült elhitetnie velem,hogy ha ránézzek,Magnus-t lássam benne.
Mindenképpen fogok esélyt adni a sorozatnak,de amennyi változtatás eddig eljutott hozzám,nos....kicsit szkeptikusan állok hozzá jelenleg.A könyveket imádom,többször olvastam a sorozatot,de remélem sikerül valami jót kihozniuk a sorozatból is.
A szereplőket egész jól választották ki.Bár Hodge és Magnus azért hagy némi kívánnivalót maga után,abból a szempontból,hogy számomra nem valami hitelesek így első ránézésre.Hülyén megfogalmazva,Hodge túl dögösre sikeredett
Mindenképpen fogok esélyt adni a sorozatnak,de amennyi változtatás eddig eljutott hozzám,nos....kicsit szkeptikusan állok hozzá jelenleg.A könyveket imádom,többször olvastam a sorozatot,de remélem sikerül valami jót kihozniuk a sorozatból is.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. június 04. 20:10
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Oké én tényleg próbáltam jól hozzáállni a dologhoz, de Jamie-nél jobb Jace a világon nem lesz. Jamie-t akarom és a többieket :'(
1 felhasználónak tetszik:
ffruzsina
2015. június 04. 20:46
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Nekem nagyon tetszik a színészgárda (bár a tökéletes Magnus Bane számomra Godfrey Gao marad!!) de a mostani Magnus sem kutya
Kiváncsian várom mit hoznak ki belőle
Kiváncsian várom mit hoznak ki belőle
2015. június 04. 20:58
Én Dominic-kal sokkal jobban szimpatizálok, remélem az alakításában sem kell csalódnom.
2015. június 04. 22:00
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ööö, ja. Fura, hogy ennyire rövid a haja - már megszoktam JCB félhosszú haját.
2015. június 04. 22:24
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Elody: pontosan ezt gondolom. Nagyon örülök hogy lecserélték.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.