Augusztustól “Cait vagyok” címmel egy nyolc részes, egy órás dokumentumfilm-sorozatban követhetik a nézők a közismert transznemű nő, Cait Jenner életét az E! műsorán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Valóságshow-ban kezd új életet Caitlyn Jenner
2015. június 04. 16:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én már ezen meg sem lepődöm, hiszen ezek még egy kihullott hajszálból is képesek dollármilliókat kihozni. Én is gusztustalannak tartom. Szerintem, ha valaki a lelke mélyén ilyenre vágyik, megcsináltatja, nem tartom valószínűnek, hogy az első rögvest az lenne, hogy a médiában akarjon nyerészkedni ezen. A pénz sok mindenre képes...
2015. június 04. 17:00
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Oké. Az még úgy nem is nagyon zavar, ha valaki átműtteti magát, legyen. Engem nem zavar.
De amikor átcsap az egész esztelen magamutogatásba, az már kicsit sok.
Mintha reklámozni akarná ezt az egészet.
De egészségére.
De egészségére.
2015. június 04. 17:14
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez már inkább feltűnési viszketegség, mint a valódi én megtalálása. Valószínű azért is bujkált a műtét sorozat közben, mert addigra már a jogokat eladta. Mi ez, ha nem tudatos marketing?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. június 04. 17:30
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Konvektor @ 2015.06.04. 17:00)
Oké. Az még úgy nem is nagyon zavar, ha valaki átműtteti magát, legyen. Engem nem zavar.
De egészségére.
De egészségére.
Szerintem is
2015. június 04. 17:37
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:46)
Én már ezen meg sem lepődöm, hiszen ezek még egy kihullott hajszálból is képesek dollármilliókat kihozni. Én is gusztustalannak tartom. Szerintem, ha valaki a lelke mélyén ilyenre vágyik, megcsináltatja, nem tartom valószínűnek, hogy az első rögvest az lenne, hogy a médiában akarjon nyerészkedni ezen. A pénz sok mindenre képes...
Nos, én alapvetően úgy gondolom, hogyha én híres lennék és valóra válna egy rég rejtegettet és elnyomott álmom/ vágyam, akkor örömmel adnám azt az emberek tudtára.
Ha ez mégsem így lenne, akkor is tiszteletben tartanám az adott személy tettét. Mert nem tartom magam túlzottan egocentrikusnak és empátiahiányosnak, hogy ne fogadjam el más ember döntését. És ezek után még bele is szóljak az életébe, amikor csak felszínesen hallottam/ olvastam róla egy két pletykát.
Én kifejezetten undorítónak találom, ha valaki beleszól másnak az életébe és ítélkezik róla, miközben a gondolatairól egy mukkot sem tud, a fejébe pedig képtelen beleolvasni.
2015. június 04. 18:04
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Kicsit bizarr, de azért nem semmi dolog tőle, hogy vállalja is. Büszke vagyok rá!!
2015. június 04. 18:27
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én nagyon támogatok minden "valósítsuk meg önmagunkat"-törekvést, szóval örülök, hogy Bruce -vagyis mostmár Caitlyn úgy élheti az életét, ahogy szeretné. Mivel nem néztem a Kardashian-family reality-jét sem, ezt sem valószínű, hogy nézni fogom. Biztos meg lesz a közönsége a dokunak, ehhez kétség sem fér. Ha már emiatt a nő miatt egy ember is elő mer állni a sötétből és fel meri vállalni önmagát, már megérte az egész! Amúgy is lassan jön a Tel-Aviv pride, ahonnan lehetne tanulni egy kis empátiát és elfogadást.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. június 04. 19:12
Rendben, írjunk még egy pár cikket róla! Rendben, most átműtette magát, rendben, az egy hírérték volt. Ès ne gyertek azzal, hogy akkor minek kattintok a cikkre. Csak hogy ezt leírjam, és többször nem fogom.
2015. június 04. 19:43
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
oké...szögezzük le !
semmi bajom azzal amit csinált (sőt)....ha igy érzi jónak ,ám legyen DE az hogy már mindenhol csak erről lehet olvasni eléggé zavaró
másodszor...ezt (szerintem) csak és kizárólag amiatt csinálta hogy valaki figyeljen rá,ez nem kétséges...ráadásul szerintem ő ugy van vele : polgárt akarok pukkasztani mert az jó..amit csinálok mindneki elfogadja ez nem jó addig csinálom amég mindnekinek elege nem lesz és meg nem utálnak hogy aztán mindneki engem sajnáljon
:D:D 21.század emberek
semmi bajom azzal amit csinált (sőt)....ha igy érzi jónak ,ám legyen DE az hogy már mindenhol csak erről lehet olvasni eléggé zavaró
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.