Nővére nyomdokaiba lépett Noah Cyrus
2015. június 05. 20:02
|
|
isabellastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 238001 offline
|
Igazából neki és Miley-nak is gyönyörű hangja van. Én örülnék neki ha Ő is bele kezdene az énekesi karrierbe:)
2015. június 05. 21:40
|
|
Gabicacska2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227418 offline
|
hát remélem azért nem mindenben akar hasonlítani a nővérére
2015. június 06. 11:01
Nagy eséllyel ezután is Májli' kishúgaként fogják elkönyvelni. Értem én, hogy a Cyrus famíliában családi tradíció, mi módon "mindenkit sztárrá avanzsálunk", ellenben nem gondolják a mélyen tisztelt Szülők, miszerint Noah túl kicsi még erre a pályára és nem a reflektorfényben, sokkal inkább az iskolapadban a helye? Persze még ha nem is példaértékű az effajta szülői biztatás, jól teszik, hogy kiállnak a lányuk álmai mellett, csak ne akarnának egy 15 évesből rögtön színpadképes, szakadásig terhelhető előadót kreálni, főleg amennyiben a nővére botrányos útját tartja követendő példának.
2015. június 06. 12:59
|
|
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 415 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline
|
Jobb hangja van mint a drága nővérének! Csak nehogy ugyanazokat a hibákat kövesse el ha az énekléssel akar foglalkozni esetleg a közeljövőben
2015. június 06. 13:04
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
CSaládi vonás, hogy ha Cyrus vagy, rondának kell lenni?
2015. június 06. 13:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nem is tudom már, hogy hol olvastam vagy melyik műsorban hallottam, de állítólag hangi adottsággal nem születni kell, hanem képeztetni azt. Ha valaki már egészen általános iskolás kora óta zenét tanul, énekel, képezteti a hangját, ami mellé megszerzi a zenét illető tudást, akkor simán lehet belőle világhírű énekesnő. Ebben mindig is találtam rációt. Én azért nem tudok énekelni, mert soha sem jártam zene tagozatos osztályban, egy hangszeren sem tudok játszani, de még a szolmizálásra is képtelen vagyok. Az is elképzelhető, hogyha elkezdeném képeztetni a hangomat, lehet, hogy egész korrektül ki tudnák csiszolni. A kiscsajnak szerintem nincs rossz hangja (hallottam már sokkal rosszabbat is híres énekesektől, énekesnőktől), de kifejezetten érződik az, hogy mindazt erőlteti. Nem szabad. Ha valaki erőlteti a hangszálait, egy idő után úgy fogja meghálálni a törődést, hogy be fognak gyulladni. Nem kell mindenkinek Christina Aguilera féle hangszínt megütnie, hiszen egy vékonyabb, lágyabb hanggal is el lehet érni hasonló hatásokat. Én mondjuk soha sem kultiváltam azt, hogy a gyerekeinket éljük ki az álmainkat és velük valósítsuk meg azt, amit mi nem tudtunk elérni. Noah azért érzi ennek a szükségét szerintem, mert az apja híres, a tesói is a sztárvilágban helyezkedtek el. Elképzelhető, hogy úgy gondolja, kutya kötelessége neki is azt csinálni, ami lassan a szájrusz családban valóban tradíciónak minősül. Minden ember és minden gyerek másban jó, és ezeket kellene kiaknázniuk, nem pedig ilyen útra irányítani. Egyáltalán nem olyan biztos, hogy a kislány is éneklésben és színészetben a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 06. 16:51
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
A hangja tényleg hasonló, de azért mindenben ne akarjon Miley-ra hasonlítani
2015. június 06. 17:44
Idézet (Beyla @ 2015.06.06. 13:09)
Nem is tudom már, hogy hol olvastam vagy melyik műsorban hallottam, de állítólag hangi adottsággal nem születni kell, hanem képeztetni azt. Ha valaki már egészen általános iskolás kora óta zenét tanul, énekel, képezteti a hangját, ami mellé megszerzi a zenét illető tudást, akkor simán lehet belőle világhírű énekesnő. Ebben mindig is találtam rációt. Én azért nem tudok énekelni, mert soha sem jártam zene tagozatos osztályban, egy hangszeren sem tudok játszani, de még a szolmizálásra is képtelen vagyok. Az is elképzelhető, hogyha elkezdeném képeztetni a hangomat, lehet, hogy egész korrektül ki tudnák csiszolni.
Én lennék a legboldogabb, ha ez tényleg így lenne, de sajnos nem így van.
Pont, hogy születni kell egy alapvetően tiszta, kellemes orgánummal, és megfelelő füllel, hogy aztán sok gyakorlás és tanulás után színpadképes énekes legyen az emberből, a világhírnévhez pedig még ennél is több, szerencse, kapcsolatok, pénz, jó menedzser, eladható személyiség, stb.
Noah-nak szerintem jó a hangja, kiforratlan még, de ha ez a nyers, képzetlen orgánuma, nagyon jó alapanyag van a torkában. Az erőlködésről a magas szekcióban képzéssel le lehet szoktatni, egyébként pedig nem gondolom, hogy nem önszántából készül a pályára, vagy hogy nincs esélye, ahogy írtad is, vannak nála sokkal rosszabbak, akik még híresek is.
2015. június 06. 19:10
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Hát,sztem nem nagy szám.A hangja nekem nem tetszik,de ízlések és pofonok.Az biztos,hogy nővére árnyékából aligha tud kilépni....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.