Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 17:46)
Ezerszer elmondtam már, hogy engem az univerzum egy másik szegletéből pottyantottak ide az Ősi Idegenek, de tényleg.

Nem ismersz, nem tudod, hogy milyen ember vagyok, elítélsz, csak azért, mert a véleményünk ütközik. Hipotéziseket állítasz fel csupán az alapján amiket leírtam és amennyit te abból levettél. Ugyanúgy elítéltek ti is akárkit, csak éppen arra reflektáltok, hogy ti elfogadjátok a melegeket, biket és társaikat, közben pedig a másik véleményét vagytok képtelenek elfogadni. Olvass vissza! Fel lett hozva ezer éves konfliktus, aminek ehhez semmi köze, te pedig úgy ítélsz el negatívan, hogy egy szót sem váltottál velem. Miért papoltok ti elfogadásról, mikor még mások véleményét, álláspontját sem tudjátok? Én mindig is egy férfi mellett éreztem magamat biztonságban, bennem ez van. Attól, hogy ez a véleményem még nem kell a torkomnak ugrani, mert most azt csináltátok, a torkomnak ugrottatok. Igen, van egy tag, akivel nem vagyok jóban, évek óta konfrontálódunk, de ettől még nem biztos, hogy rossz ember lennék. Civilizált, intelligens emberek nem viselkednének úgy, mint egy csürhe. Te magad is beszálltál ebbe, belém rúgtál, mert birkaként követed a másikat, de az eszedbe sem jutott, hogy talán a másik félnek sincs igaza. Undorító egy társadalom lesz, ha ti felnőtök, az biztos.

ÚRISTEN, TE NŐ, TE MOST SAJÁT MAGADRÓL ÍRSZ????
"Nem ismersz, nem tudod, hogy milyen ember vagyok, elítélsz, csak azért, mert a véleményünk ütközik." - te csinálod ezt, 2 mondat után mindenkit elküldesz a halál ...-ra, sőt, elég már melegnek lenni ahhoz, hogy elítélj, pedig még csak azt se tudod, milyen ember vagyok. nem mellesleg te vagy az, aki a véleményét folyamatosan másokra akarja erőltetni, és ha ez nem jön össze, az egyed tuti valami utolsó idióta
én egy szóval se mondtam, hogy nem ítélkezek senki felett. mindenki ítélkezik, aki azt mondja, hogy nem, az álszent. én tisztában vagyok magammal, de te sajnos nem. unalmas vagy
"Undorító egy társadalom lesz, ha ti felnőtök, az biztos"
te viselkedsz 23 évesen úgy, mint egy ovis, de erre ne térjünk ki. attól mert idősebb vagy nálam három évvel, mi késztet téged arra, hogy elhidd, értelmesebb is vagy? hogy jön ide a kor? de igen, én vagyok a hülye, hogy leálltam veled, nem kellett volna. de mindegy, hiszen most, hogy megint elküldtek a fenébe, mész a modikhoz sírni, hogy tisztítsák a topikot, és ennek úgyse lesz nyoma