MILF-ek is rajonganak a Wellhelloért
2015. június 04. 16:21
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:10)
Jajj, a párom még anno pazarolt is rád időt abból a kevésből ami van? Jajj, de cunci volt már akkor is.
Amúgy én soha sem kértem, hogy megvédjen, szimplán csak nem bírta szó nélkül hagyni a balgaságokat, amiket akkor is össze-vissza csacsogtál. Nekem mindig ott van egy védelmező férfi, egy ember, akire bármikor számíthatok, akivel lassan gyermeket szeretnék és akivel az életemet le szeretném élni. Ez a különbség egy átlagos nő és ti köztetek. Ti meg itt fröcsögtök, egy gyermekfórumon minduntalan arról, hogy a férfi nem ilyen meg olyan meg amolyan szemét. Nem igaz. Megjegyzem, és az elmúlt öt évben több törődést és szeretetet kaptam a páromtól, mint az egész életem során. Komolyan sajnállak titeket, de tényleg.
Remélem egyszer rátaláltok életetek szerelmére, és érteni fogjátok azt, hogy miért is gondolom azt, amit. De a véleményem még mindig ugyanaz. Undorítóan viselkedtek. Mindig ti papoltok arról, hogy a másikat el kell fogadni, még akkor is, ha meleg, biszexuális vagy transznemű, közben meg alapvetően más embertársaitokat, a férfiakat vagytok képtelenek elfogadni. Erre mondják azt, hogy a szátokból csináltok s*gget. 
A magánéleted nem érdekel senkit, gondoltam szólok, mert senki nem tette eddig.
Azt hozzátenném, hogy benne van a levélben, hogy TE "tiszteltél meg" a PÁROD PROFILJÁN KERESZTÜL. Úgyhogy szerintem ne égesd magad tovább.
A többi elmebajt, amit írtál újfent ignorálom, mert teljesen kész vagy.
2015. június 04. 16:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (janet7 @ 2015.06.04. 16:21)
A magánéleted nem érdekel senkit, gondoltam szólok, mert senki nem tette eddig.
Azt hozzátenném, hogy benne van a levélben, hogy TE "tiszteltél meg" a PÁROD PROFILJÁN KERESZTÜL. Úgyhogy szerintem ne égesd magad tovább.
Wow, erre nem is emlékszem. Felejthető vagy, sorry.
2015. június 04. 16:32
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:10)
Jajj, a párom még anno pazarolt is rád időt abból a kevésből ami van? Jajj, de cunci volt már akkor is.
Amúgy én soha sem kértem, hogy megvédjen, szimplán csak nem bírta szó nélkül hagyni a balgaságokat, amiket akkor is össze-vissza csacsogtál. Nekem mindig ott van egy védelmező férfi, egy ember, akire bármikor számíthatok, akivel lassan gyermeket szeretnék és akivel az életemet le szeretném élni. Ez a különbség egy átlagos nő és ti köztetek. Ti meg itt fröcsögtök, egy gyermekfórumon minduntalan arról, hogy a férfi nem ilyen meg olyan meg amolyan szemét. Nem igaz. Megjegyzem, és az elmúlt öt évben több törődést és szeretetet kaptam a páromtól, mint az egész életem során. Komolyan sajnállak titeket, de tényleg.
Remélem egyszer rátaláltok életetek szerelmére, és érteni fogjátok azt, hogy miért is gondolom azt, amit. De a véleményem még mindig ugyanaz. Undorítóan viselkedtek. Mindig ti papoltok arról, hogy a másikat el kell fogadni, még akkor is, ha meleg, biszexuális vagy transznemű, közben meg alapvetően más embertársaitokat, a férfiakat vagytok képtelenek elfogadni. Erre mondják azt, hogy a szátokból csináltok s*gget. 
Először is, légyszíves másold már ki azt a mondatot, amiből leszűrted hogy nem fogadjuk el a férfiakat. Másodszor pedig kösz, hogy te beszélsz elfogadásról, miközben 10 sorral feljebb kijelented, hogy -szerinted- mi a normális, és ami nem rezonál a te nézeteiddel, az undorító. Aha, értem.
2015. június 04. 16:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.04. 16:32)
Először is, légyszíves másold már ki azt a mondatot, amiből leszűrted hogy nem fogadjuk el a férfiakat. Másodszor pedig kösz, hogy te beszélsz elfogadásról, miközben 10 sorral feljebb kijelented, hogy -szerinted- mi a normális, és ami nem rezonál a te nézeteiddel, az undorító. Aha, értem.
Én egyáltalán nem vagyok toleráns és elfogadó, de ezt már szerintem mindenki tudja évek óta. Soha sem toleráltam a homoszexualitást, a transzneműséget meg ezeket a degenerált dolgokat. Egy szóval sem mondtam azt, hogy én mindenkit elfogadok olyannak amilyenek. Ezeket ti hangoztatjátok orrba-szájba, ezt állítottam párhuzamba.
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2015. június 04. 16:41
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:35)
Én egyáltalán nem vagyok toleráns és elfogadó, de ezt már szerintem mindenki tudja évek óta. Soha sem toleráltam a homoszexualitást, a transzneműséget meg ezeket a degenerált dolgokat. Egy szóval sem mondtam azt, hogy én mindenkit elfogadok olyannak amilyenek. Ezeket ti hangoztatjátok orrba-szájba, ezt állítottam párhuzamba.
Ennyi erővel a kakaós csigát és az M0-ás körgyűrűt is párhuzamba állíthattad volna.
2015. június 04. 16:43
|
Beylacarter |
|
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.04. 16:41)
Ennyi erővel a kakaós csigát és az M0-ás körgyűrűt is párhuzamba állíthattad volna.
Mindegy. Nekem a "dugnálak" továbbra sem számít bóknak, ha neked igen, kívánom, részesülj belőle minél többször.
Over.
Rendben, ez a ti véleményetek, az meg az enyém.
Zárjuk le, mert egyesek maximum csak személyeskedni tudnak, 3-4 éves privát leveleket belinkelgetni, de ész érvet felhozni viszont nem. Számomra érthető, hogy a vitát ezúttal ki is nyerte. A továbbiakban nincs értelme folytatni, de azért köszönöm, már szerintem egy éve nem volt részem kulturált heves szócsatában.
AmyVie
2015. június 04. 16:47
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:43)
Számomra érthető, hogy a vitát ezúttal ki is nyerte.
Elhiszem, hogy szégyelled a privát leveled, én is szégyellném, de ez nem változtat azon, hogy semmit sem változtál és pont ezért raktam be, hogy nyilvánvaló legyen, hogy te ezzel az egy "érvvel" dolgozol, akármi is legyen a téma. Tudod, válaszként az általad elkezdett személyeskedésre, miszerint biztosan azért gondoljuk így, mert leszbikusok vagyunk (nem mintha sértés lenne) és mert *ultimate érv*.
Empress
2015. június 04. 16:57
|
Beylacarter |
|
Idézet (janet7 @ 2015.06.04. 16:47)
Elhiszem, hogy szégyelled a privát leveled, én is szégyellném, de ez nem változtat azon, hogy semmit sem változtál és pont ezért raktam be, hogy nyilvánvaló legyen, hogy te ezzel az egy "érvvel" dolgozol, akármi is legyen a téma. Tudod, válaszként az általad elkezdett személyeskedésre, miszerint biztosan azért gondoljuk így, mert leszbikusok vagyunk (nem mintha sértés lenne) és mert *ultimate érv*.
Én aztán nem szégyellek semmit, ha szégyellném, akkor töröltetném a modikkal, ennyi. Van egy-kettő, akivel jóban vagyok.
AmyVie
2015. június 04. 17:00
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:35)
Jézusom mi van itt
15 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
janet7,
Phaedra,
Szandi0820,
CandUs,
szenya,
Empress,
Jody,
rammievengeance,
Törpemókus,
Genevieve,
Jolie_77,
hayley4,
AFCfan,
Lilla06
2015. június 04. 17:04
|
janet7 |
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:57)
Kicsi lány vagy még te, azaz igazság! 
Látod, ezért nem számít, hogy hány hosszú éve volt a minősíthetetlen üzeneted, mert azóta is szó szerint ugyanaz a műsorod.
Ész érvet azt hiszem írtam eleget az első hozzászólásomban, mire te jöttél a leszbikus/nem szeretnek a pasik elmebajoddal.
De szerintem nyugi, használd továbbra is az "ez az én véleményem" klisédet a homofóbiád, transzfóbiád és nőgyűlöleted felmentésére, aztán fordulj meg és ugrálj tovább mások ...-án, ha ők meg más """véleménnyel""" vannak. Én meg amúgy is degenerált vagyok a te elveid szerint, úgyhogy nem is értem miért beszélgetünk. Még megfertőzlek, mert így csináljuk.
2015. június 04. 17:05
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (rednail @ 2015.06.04. 17:00)
Jézusom mi van itt
Annyit szeretnék hozzászólni, hogy nem a homoszexualitás meg transzneműség a degenerált dolog, hanem az, hogy te itt mindig kiírod a magánéleted, néha még a nemi életedről is beszélsz, kioktatsz mindenkit és okoskodsz. Tudod a melegek meg a transzneműek nem tehetnek róla, te viszont arról igen, hogy miket írsz le.
Ott a pont.
Ha már előttem szétoffolták a cikket, akkor én is hozzátenném, hogy még a homoszexualitás és nem-ciszneműség nem a betegségek közé sorolandók, addig a homo- és transzfóbia igen.
2015. június 04. 17:09
|
Beylacarter |
|
Idézet (janet7 @ 2015.06.04. 17:04)
Látod, ezért nem számít, hogy hány hosszú éve volt a minősíthetetlen üzeneted, mert azóta is szó szerint ugyanaz a műsorod.
Ész érvet azt hiszem írtam eleget az első hozzászólásomban, mire te jöttél a leszbikus/nem szeretnek a pasik elmebajoddal.
Úgyhogy szerintem a további "ész érvekkel" való pampogásod már csak egyre égőbb lesz. Neked meg csak jó, ha nem ész érvet írok, mert azt úgyse érted.
Beletrafáltam, te magad is leírtad. Mondom, éljél, tapasztalj, aztán majd tíz év múlva gyere papolni. Úgy már lesz hitele, így viszont csak csipogsz, mint a kiscsibe és nem is kevés ostobaságot hordtál össze. Kisebbségi komplexusod van, mindig is az volt. Változtass a hozzállásodon, és az élet is másképp fog hozzád viszonyulni. A bölcsességeidet meg tartogasd a divatfeminista barinőidnek! Adios!
AmyVie
2015. június 04. 17:18
|
janet7 |
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 17:09)
majd tíz év múlva gyere papolni. Úgy már lesz hitele
Ha így gondolod, akkor mit keresel itt 4 és fél évvel idősebben? Várnod kéne még 5 és fél évet neked is ezzel, nem?
2015. június 04. 17:26
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 17:09)
Beletrafáltam, te magad is leírtad. Mondom, éljél, tapasztalj, aztán majd tíz év múlva gyere papolni. Úgy már lesz hitele, így viszont csak csipogsz, mint a kiscsibe és nem is kevés ostobaságot hordtál össze. Kisebbségi komplexusod van, mindig is az volt. Változtass a hozzállásodon, és az élet is másképp fog hozzád viszonyulni. A bölcsességeidet meg tartogasd a divatfeminista barinőidnek! Adios! :lol:
az egyetlen, akinek itt kisebbségi komplexusa van, az te vagy. évek óta 10 éveseknek osztogatod az észt, hogy többnek érezd magad. évek óta napi szinten elküldenek hatszor melegebb éghajlatra a fórumon, de még mindig NEM AKAROD észrevenni, hogy a hozzászólásaid jó 99%-a teljesen értelmetlen, mert annyira szeretnél végre valakit, aki elismer. folyton a ranglétrán magasabban állók (modik stb.) hátsóját nyalod, nekik adsz igazat, hogy kapj egy pluszpontot, de ugyanúgy teljesen nonszensz a jelenléted. semmi személyeskedés, de buta vagy, mint a föld, és kész. most idelinkelhetném a facebookos profilod, hogy mindenki láthassa, te és az alfahím párod milyen tökéletesek vagytok, és hogy tök jogosan néztek le mindenkit, de az se lenne nevetségesebb annál, mint amit te itt művelsz. magadat járatod le, de nem veszed észre. itt nem te vagy az, akinek sajnálnia kell másokat, hanem téged kell sajnálni. nem is értem, hogy hogy mersz ilyeneket leírni, mint amiket... elhiszem, hogy nincsenek barátnőid az életben (amiért janet egy lúzer, nem pedig te, ahogy mondtad az előbb XD), akiknek kitárgyalhatnád a magán- és szexuális életed, de hidd el, itt se érdekel senkit jobban, mint a valóságban
húúúúú, de furcsa érzés visszatérni
2015. június 04. 17:35
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Florentina @ 2015.06.04. 17:26)
az egyetlen, akinek itt kisebbségi komplexusa van, az te vagy. évek óta 10 éveseknek osztogatod az észt, hogy többnek érezd magad. évek óta napi szinten elküldenek hatszor melegebb éghajlatra a fórumon, de még mindig NEM AKAROD észrevenni, hogy a hozzászólásaid jó 99%-a teljesen értelmetlen, mert annyira szeretnél végre valakit, aki elismer. folyton a ranglétrán magasabban állók (modik stb.) hátsóját nyalod, nekik adsz igazat, hogy kapj egy pluszpontot, de ugyanúgy teljesen nonszensz a jelenléted. semmi személyeskedés, de buta vagy, mint a föld, és kész. most idelinkelhetném a facebookos profilod, hogy mindenki láthassa, te és az alfahím párod milyen tökéletesek vagytok, és hogy tök jogosan néztek le mindenkit, de az se lenne nevetségesebb annál, mint amit te itt művelsz. magadat járatod le, de nem veszed észre. itt nem te vagy az, akinek sajnálnia kell másokat, hanem téged kell sajnálni. nem is értem, hogy hogy mersz ilyeneket leírni, mint amiket... elhiszem, hogy nincsenek barátnőid az életben (amiért janet egy lúzer, nem pedig te, ahogy mondtad az előbb XD), akiknek kitárgyalhatnád a magán- és szexuális életed, de hidd el, itt se érdekel senkit jobban, mint a valóságban
Végre valaki kimondta... köszönjük.
2015. június 04. 17:35
|
Beylacarter |
|
Idézet (Florentina @ 2015.06.04. 17:26)
Tyűűű, most jobb, hogy kiírtad magadból idegbetegen? Nem is ismersz. Ha így lenne, tudnád, hogy a párom közel sem alfahím típusú, feltéve, ha egyáltalán tudod mi a szó igazi jelentése. A párom egy igazi férfi, aki a tenyerén hordoz és szeret. Ettől most miért lenne kisebbségi komplexusom? Nekem egyáltalán nincs, régen volt, pontosan akkor, amikor még nem ismertem őt. Úgy tűnik, hogy ez a fórum telis tele van savanyúbbnál savanyúbb emberekkel, gyerekekkel. A hozzászólásod meg tele van olyan állításokkal, amiknek a 80%-a nem igaz. Anyám borogass! Annyiszor megfogadtam, hogy nem állok le hülyékkel vitatkozni, mert sajnos mindig legyőznek a rutinjukkal.
AmyVie
2015. június 04. 17:41
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 17:35)
Tyűűű, most jobb, hogy kiírtad magadból idegbetegen? Nem is ismersz. Ha így lenne, tudnád, hogy a párom közel sem alfahím típusú, feltéve, ha egyáltalán tudod mi a szó igazi jelentése. A párom egy igazi férfi, aki a tenyerén hordoz és szeret. Ettől most miért lenne kisebbségi komplexusom? Nekem egyáltalán nincs, régen volt, pontosan akkor, amikor még nem ismertem őt. Úgy tűnik, hogy ez a fórum telis tele van savanyúbbnál savanyúbb emberekkel, gyerekekkel. A hozzászólásod meg tele van olyan állításokkal, amiknek a 80%-a nem igaz. Anyám borogass! Annyiszor megfogadtam, hogy nem állok le hülyékkel vitatkozni, mert sajnos mindig legyőznek a rutinjukkal. 
rendben, vigasztald magad azzal, hogy mindenki hülye, csak te nem. ez jellemez téged, egy szomorú, savanyú embert, aki évek óta leragadt ugyanott: negatív hozzászólásokat ír, szidva mindenkit, hogy magát jobban érezze. sőt, HÜLYE VAGYOK. veronika, te nagyon okos vagy, szép, tökéletes. a starity királynője. nagyobb bókokat nem is tudok írni. TE VAGY A PÉLDAKÉPEM, és ezt nem azért írom, mert idegbeteg vagyok (mint azt te megállapítottad az imént), hanem mert nekem van kisebbségi komplexusom. ez van, bevallom, de túlteszem magam rajta
14 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
exoverdose,
janet7,
Phaedra,
Szandi0820,
baisée,
CandUs,
Empress,
Jody,
rammievengeance,
Jolie_77,
hayley4,
AFCfan,
Kazuo
2015. június 04. 17:43
Idézet (Florentina @ 2015.06.04. 17:41)
rendben, vigasztald magad azzal, hogy mindenki hülye, csak te nem. ez jellemez téged, egy szomorú, savanyú embert, aki évek óta leragadt ugyanott: negatív hozzászólásokat ír, szidva mindenkit, hogy magát jobban érezze. sőt, HÜLYE VAGYOK. veronika, te nagyon okos vagy, szép, tökéletes. a starity királynője. nagyobb bókokat nem is tudok írni. TE VAGY A PÉLDAKÉPEM, és ezt nem azért írom, mert idegbeteg vagyok (mint azt te megállapítottad az imént), hanem mert nekem van kisebbségi komplexusom. ez van, bevallom, de túlteszem magam rajta
remélem, ez most egy hétre elég elismerés volt számodra
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.