Starity

MILF-ek is rajonganak a Wellhelloért

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 04. 09:41 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Gipszben érkezett a Class FM stúdiójába Fluor Tomi, aki Diaz kíséretében a Wellhello sikeréről beszélgetett a Morning Show műsorvezetőivel. A csapat nemrég még a rakpart és az elbírható szerelem mennyiségének összefüggéseiről énekelt, ma pedig túl vannak a Class Nyár 2015 programsorozat teltházas, nyitó nagykoncertjén is, ahol nem csak tinik buliztak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. június 04. 12:31 #2
- törölt felhasználó -    
Nincs degradálóbb kifejezés annál, hogy MILF.
15 felhasználónak tetszik: Jody, MadHatter, Elody, Bátor Ventillátor, sziv55, janet7, Lady Suzy, healy., Phaedra, Szandi0820, baisée, CandUs, Bessie, Törpemókus, AFCfan
2015. június 04. 12:48 #3
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Csak, hogy tisztázzuk: a MILF azt jelenti, hogy Mothers I Like to Fuck. Szóval szerintem kétszer is meg kéne gondolni, hogy hogyan beszélnek wellhelloék idősebb nőkről.
8 felhasználónak tetszik: Elody, Bátor Ventillátor, sziv55, Beyla, Bessie, Szandi0820, AFCfan, _ToTo_
2015. június 04. 13:19 #4
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Gondolom a kis agyával nem képes felfogni, hogy más édesanyjáról beszél ilyen tiszteletlenül. Mit is vártam ettől a szerencsétlentől. A Wellhello is úgy fel van kapva, csak tudnám miért. Élőben annyira nullák, hogy az már a szánalmas kategória.
6 felhasználónak tetszik: sziv55, CandUs, Szandi0820, AFCfan, _ToTo_, Phaedra
2015. június 04. 13:45 #5
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
ezek akkora nyomorékok. náluk már csak azok rosszabbak, akik ilyet hallgatnak, pedig elég sokan vannak o.o
2015. június 04. 14:13 #6
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
wtf ezeket ki hallgatja.
2015. június 04. 14:15 #7
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.04. 12:31)
Nincs degradálóbb kifejezés annál, hogy MILF.

Degradáló? Hidd el, nagyon sok anyuka szeretne MILF lenni! wink.gif

Nem tudom milyen tiszteletlenségről beszélnek itt többen is, a köznyelben a MILF olyan jelentése terjedt el, mint a jól kinéző, dögös 40 év körüli nők. Helyettesítsétek ezt be flour mondatába.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, AmyVie, joe_r, lpmaskmancick
2015. június 04. 14:32 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2015.06.04. 14:15)
Degradáló? Hidd el, nagyon sok anyuka szeretne MILF lenni! wink.gif 
Nem tudom milyen tiszteletlenségről beszélnek itt többen is, a köznyelben a MILF olyan jelentése terjedt el, mint a jól kinéző, dögös 40 év körüli nők. Helyettesítsétek ezt be flour mondatába.

Hát lehet, hogy bóknak szánjátok, de valójában nem az. Nem elég, hogy tárgyiasítja a nőket, de utána még legyenek is hálásak azért, hogy nem "bottal se" vagy a "csak részegen" kategóriába kerültek? Talán annak is örülnöm kéne, ha utánam fütyülnek az utcán, vagy a fenekemet markolásszak a BKV-n, mert az elismerés?
Nem vagyok vérfeminista, de mivel tudom az eredetét ennek a szónak, nem lennék feldobva attól, ha ezt alkalmaznák rám 15-20 év múlva. pardon.gif
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, janet7, Phaedra, baisée, CandUs, Jolie_77, AFCfan, _ToTo_
2015. június 04. 14:45 #9
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.04. 14:32)
Hát lehet, hogy bóknak szánjátok, de valójában nem az. Nem elég, hogy tárgyiasítja a nőket, de utána még legyenek is hálásak azért, hogy nem "bottal se" vagy a "csak részegen" kategóriába kerültek? Talán annak is örülnöm kéne, ha utánam fütyülnek az utcán, vagy a fenekemet markolásszak a BKV-n, mert az elismerés? 
Nem vagyok vérfeminista, de mivel tudom az eredetét ennek a szónak, nem lennék feldobva attól, ha ezt alkalmaznák rám 15-20 év múlva.  pardon.gif

A MILF szó tulajdonképpen egy szlenggé nőtte ki magát az elmúlt pár évben az amerikai angolban, ennyi. Én is úgy tudom, hogy ezt a szót azokra a a nőkre értik/használják, akik már éppen nem húsz évesek, de még mindig kifejezetten vonzónak találják a fiatalabb férfiak is. Nem kell olyan dolgokat belevizionálni, ami nincs is. Ennyi erővel, ha valaki megjegyzi azt, hogy szexi vagy, akkor máris tárgyiasít? rolleyes.gif Senki sem állította azt, hogy örülnöd kéne annak, hogyha fütyülnek neked az utcán vagy valaki markolássza a fenekedet BKV-n. Annyira nevetségessé vált már ez a divatfeminizmus, amit egy jó pár hónapja folyamatosan erőltettek ezen a fórumon. Nem kell mindent mellre szívni, csak azért, mert az adott cikkben a női nemről van szó. Ennyi erővel, akkor egy pasitól se várd el a közel jövőben, hogy megdicsérje az alakodat, elmondja, hogy szexi vagy és jól nézel ki. Elvégre, ezzel tárgyiasítja a női nemet, nem? pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, lpmaskmancick
2015. június 04. 14:54 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 14:45)
A MILF szó tulajdonképpen egy szlenggé nőtte ki magát az elmúlt pár évben az amerikai angolban, ennyi. Én is úgy tudom, hogy ezt a szót azokra a a nőkre értik/használják, akik már éppen nem húsz évesek, de még mindig kifejezetten vonzónak találják a fiatalabb férfiak is. Nem kell olyan dolgokat belevizionálni, ami nincs is. Ennyi erővel, ha valaki megjegyzi azt, hogy szexi vagy, akkor máris tárgyiasít? rolleyes.gif Senki sem állította azt, hogy örülnöd kéne annak, hogyha fütyülnek neked az utcán vagy valaki markolássza a fenekedet BKV-n. Annyira nevetségessé vált már ez a divatfeminizmus, amit egy jó pár hónapja folyamatosan erőltettek ezen a fórumon. Nem kell mindent mellre szívni, csak azért, mert az adott cikkben a női nemről van szó. Ennyi erővel, akkor egy pasitól se várd el a közel jövőben, hogy megdicsérje az alakodat, elmondja, hogy szexi vagy és jól nézel ki. Elvégre, ezzel tárgyiasítja a női nemet, nem? pardon.gif

Köszönöm, már azt hittem, sosem kapom meg a divatfeminista jelzőt. biggrin.gif Nem várom el egy pasitól sem, hogy azt mondja rám, hogy szexi vagyok, nem nekik akarok tetszeni, hanem magamnak.
Egyébként meg pont azért gyűrűznek be és ragadnak meg az ilyesmik a köznyelvben, mert ha valaki érzi ennek a rossz szájízét, és el meri mondani, hogy neki ez nem tetszik, rögtön mindenki ráugrik, hogy rémeket lát, nincs benne semmi, ez tulajdonképpen bók.
12 felhasználónak tetszik: MadHatter, janet7, Lady Suzy, Phaedra, Szandi0820, baisée, CandUs, Empress, healy., Jolie_77, hayley4, AFCfan
2015. június 04. 15:29 #11
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.04. 14:54)
Köszönöm, már azt hittem, sosem kapom meg a divatfeminista jelzőt.  biggrin.gif  Nem várom el egy pasitól sem, hogy azt mondja rám, hogy szexi vagyok, nem nekik akarok tetszeni, hanem magamnak. 
Egyébként meg pont azért gyűrűznek be és ragadnak meg az ilyesmik a köznyelvben, mert ha valaki érzi ennek a rossz szájízét, és el meri mondani, hogy neki ez nem tetszik, rögtön mindenki ráugrik, hogy rémeket lát, nincs benne semmi, ez tulajdonképpen bók.

Nem mondtam azt, hogy divatfeminista vagy, csupán csak megjegyeztem, hogy ez az állandó nő központúság, amit egyesek elkezdtek itt a fórumon, már kezd a ló túlsó oldala lenni. Végülis a te dolgod, hogy kitől mit vársz el, de az biztos, hogy minden nőnek, férfinak jól esik, hogyha valaki bókol neki, és ezzel szerintem te sem vagy másképp. Talán azért gondolod így, mert még semmit sem tapasztaltál. Emiatt tartom hiteltelennek ezt az egész állítólagos feminizmust, amivel állandó jelleggel erőlködtök. Nincsen élettapasztalat. Ha már legalább harminc évesek lennétek, akkor azt mondanám, hogy oké, rendben, ez a véleményetek, hiszen éltetek már meg egy s mást, na, de amikor maximum 18-19 évesen ilyeneket nyilatkoztok, akkor csak az jut az eszembe, hogy vak vezet világtalant. Amúgy a MILF szónak én is pont ma néztem utána a gugliban, mivel rengetegszer hallottam, de nem tudtam, hogy mi a jelentése. Ez egy olyan szó manapság, mintha egy fiatalabbra azt mondanák, hogy jó nő, ennyi. Én nem ugrottam neked, csak nem értem, hogy miért megy állandóan a fröcsögés arról, hogy a női nemet alázzák állítólag állandóan.
2015. június 04. 15:33 #12
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nem szeretem őket.
2015. június 04. 15:38 #13
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Milyen menő lett ez a "divatfeminista" kifejezés, eszméletlen biggrin.gif

Igen, degradáló. Nem, az, hogy egyeseknek hízelgő, hogy szexinek tartják őket, mert arra lettek tanítva kiskoruktól kezdve, hogy a férfiak dicsérete a legjobb dolog, ami történhet velük, ezért meg kell becsülni, bármilyen formában is jön, az nem jelenti azt, hogy nem degradáló. Némelyik nő azt is szereti, ha ráhugyoznak. Ez akkor már nem is gáz? Sőt, megtisztelő?
Senkinek nem kell megmagyarázni a jelentését, mert mind ismerjük. Nincs az a belemagyarázás, ami meggyőz minket arról, hogy ez bizony nem degradáló a nőkre. Különösen nem egy férfi magyarázata...most komolyan?
De nem vártam, hogy ezen az oldalon egy pár DIVATFEMINISTA kivételével megérti bármelyik tag, hogy attól, mert valamit hízelgőnek kéne találnunk, nem feltétlen az és nem feltétlen fogjuk annak találni. Nem mindenkinek az élete forog akörül, hogy ilyen semmi pasik bunkó, szexista, degradáló, tárgyiasító "dicséreteire" vágyjon. Csak mert férfiak és a nők azért élnek, hogy szexinek tartsák őket, mindegy milyen pasik, mindegy milyen formában és mindegy hogy mutatják ezt ki. Hogyne. Össze kell tenni minden nőnek a két kezét és egy szava se legyen, ha egy hímnemű vonzónak találja (sőt, akkor is, ha csak nem vészesnek), mert ez a legmagasabb rangú elismerés és örüljenek, hogy kapják, mi?

A korra fogni ezt a felfogást, hogy azért gondoljuk így, mert tapasztalatlanok vagyunk, az a legolcsóbb, legnevetségesebb érv, amit valaha hallottam. Nem a korról szól a dolog, semmi köze hozzá. Nem egy bizonyos kor után fogjuk dicséretnek elfogadni, ha tárgyiasítanak. Ez gondolkodás kérdése, valaki élete végéig tűr, valakinek meg kinyílik viszonylag korán a szeme.

És ja, a MILF olyan, mintha egy fiatalra mondják, hogy... YOU THE HOTTEST BITCH IN THIS PLACE. Pontosan ugyanolyan szint, igen. Döntsük el, hogy ez mit jelent.
12 felhasználónak tetszik: MadHatter, Lady Suzy, Phaedra, Szandi0820, baisée, CandUs, healy., sziv55, Jolie_77, hayley4, Empress, AFCfan
2015. június 04. 15:55 #14
Beyla
Beyla
carter

Idézet (janet7 @ 2015.06.04. 15:38)
Milyen menő lett ez a "divatfeminista" kifejezés, eszméletlen biggrin.gif
Igen, degradáló. Nem, az, hogy egyeseknek hízelgő, hogy szexinek tartják őket, mert arra lettek tanítva kiskoruktól kezdve, hogy a férfiak dicsérete a legjobb dolog, ami történhet velük, ezért meg kell becsülni, bármilyen formában is jön, az nem jelenti azt, hogy nem degradáló. Némelyik nő azt is szereti, ha ráhugyoznak. Ez akkor már nem is gáz? Sőt, megtisztelő? 
Senkinek nem kell megmagyarázni a jelentését, mert mind ismerjük. Nincs az a belemagyarázás, ami meggyőz minket arról, hogy ez bizony nem degradáló a nőkre. Különösen nem egy férfi magyarázata...most komolyan?
De nem vártam, hogy ezen az oldalon egy pár DIVATFEMINISTA kivételével megérti bármelyik tag, hogy attól, mert valamit hízelgőnek kéne találnunk, nem feltétlen az és nem feltétlen fogjuk annak találni. Nem mindenkinek az élete forog akörül, hogy ilyen semmi pasik bunkó, szexista, degradáló, tárgyiasító "dicséreteire" vágyjon. Csak mert férfiak és a nők azért élnek, hogy szexinek tartsák őket, mindegy milyen formában és mindegy hogy mutatják ezt ki. Hogyne. Össze kell tenni minden nőnek a két kezét és egy szava se legyen, ha egy hímnemű vonzónak találja, mert ez a legmagasabb rangú elismerés és örüljenek, hogy kapják, mi?
A korra fogni ezt a felfogást, hogy azért gondoljuk így, mert tapasztalatlanok vagyunk, az a legolcsóbb, legnevetségesebb érv, amit valaha hallottam. Nem a korról szól a dolog, semmi köze hozzá. Nem egy bizonyos kor után fogjuk dicséretnek elfogadni, ha tárgyiasítanak. Ez gondolkodás kérdése, valaki élete végéig tűr, valakinek meg kinyílik viszonylag korán a szeme.

Tyűha, jól meg vagytok keseredve. biggrin.gif Komolyan, néha elgondolkozok, hogy azért írtok ilyeneket, mert nem áll veletek szóba egy ellenkező nemű sem, vagy szimplán csak a saját nemetekhez vonzódtok? Én sem vagyok r*banc, soha nem is voltam - a mostani párom az első és nagy eséllyel az utolsó is az életemben, de tőle elvárom pl. hogy megdicsérjen, ha kiöltözök, viszont más férfiaktól nem tűröm el a bókot, mert arra nincsen szükségem. Attól, hogy valaki megdicséri a küllemedet, miért tárgyiasít, miért szexista? biggrin.gif Nevetséges ez az egész érv felhozatal, maga a gondolatmenet, amit felvonultatsz. Pluszban, légy oly szíves, és tanulj meg szöveget értelmezni. wink.gif A kort arra értettem, hogy az ember a kora előrehaladtával szerzi meg az élettapasztalatait. Nagy eséllyel még fiútok se volt, ha volt is, a komoly párkapcsolattól messze álltok, nem szültetek gyermeket, nem dolgoztatok, nem kellett eltartanotok magatokat, egyszerűen nem éltetek még eleget ahhoz, hogy a szavaitok hitelt kapjanak. Ha így fogtok hozzá állni a dolgokhoz a közel jövőben, nem csodálkoznék, ha egy hímnemű sem állna veletek szóba. Nem minden pasi megy a szexre, van, aki igen, de nem mindegyik olyan. Aki komoly párkapcsolatot keres, az komolyan is fogja gondolni. Egyszerűen sajnállak titeket, amiért így begubózódtok a saját kis világotokba. Ennyi erővel kolostorba is vonulhattok, mert ilyen hozzáállással még egy normális pasit se fogtok tudni megfogni, de persze akkor is rájuk fogjátok fogni, mert jajjszexisták.
3 felhasználónak tetszik: Elody, AmyVie, lpmaskmancick
2015. június 04. 16:00 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 15:55)
Tyűha, jól meg vagytok keseredve. biggrin.gif Komolyan, néha elgondolkozok, hogy azért írtok ilyeneket, mert nem áll veletek szóba egy ellenkező nemű sem, vagy szimplán csak a saját nemetekhez vonzódtok? Én sem vagyok r*banc, soha nem is voltam - a mostani párom az első és nagy eséllyel az utolsó is az életemben, de tőle elvárom pl. hogy megdicsérjen, ha kiöltözök, viszont más férfiaktól nem tűröm el a bókot, mert arra nincsen szükségem. Attól, hogy valaki megdicséri a küllemedet, miért tárgyiasít, miért szexista? biggrin.gif Nevetséges ez az egész érv felhozatal, maga a gondolatmenet, amit felvonultatsz. Pluszban, légy oly szíves, és tanulj meg szöveget értelmezni. wink.gif A kort arra értettem, hogy az ember a kora előrehaladtával szerzi meg az élettapasztalatait. Nagy eséllyel még fiútok se volt, ha volt is, a komoly párkapcsolattól messze álltok, nem szültetek gyermeket, nem dolgoztatok, nem kellett eltartanotok magatokat, egyszerűen nem éltetek még eleget ahhoz, hogy a szavaitok hitelt kapjanak. Ha így fogtok hozzá állni a dolgokhoz a közel jövőben, nem csodálkoznék, ha egy hímnemű sem állna veletek szóba. Nem minden pasi megy a szexre, van, aki igen, de nem mindegyik olyan. Aki komoly párkapcsolatot keres, az komolyan is fogja gondolni. Egyszerűen sajnállak titeket, amiért így begubózódtok a saját kis világotokba. Ennyi erővel kolostorba is vonulhattok, mert ilyen hozzáállással még egy normális pasit se fogtok tudni megfogni, de persze akkor is rájuk fogjátok fogni, mert jajjszexisták.

Akkor neked is van még mit tapasztalnod, ha azt a tényt, hogy valakit nem az éltet, hogy a másik nem kívánosnak tartsa egyedül arra tudod visszavezetni, hogy biztos leszbikus/nem kell a férfiaknak.
12 felhasználónak tetszik: MadHatter, janet7, Lady Suzy, Phaedra, Szandi0820, baisée, CandUs, healy., Jolie_77, hayley4, Empress, AFCfan
2015. június 04. 16:03 #16
- törölt felhasználó -    
Hát én utálom őket
2015. június 04. 16:03 #17
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 15:55)
Tyűha, jól meg vagytok keseredve. biggrin.gif Komolyan, néha elgondolkozok, hogy azért írtok ilyeneket, mert nem áll veletek szóba egy ellenkező nemű sem, vagy szimplán csak a saját nemetekhez vonzódtok?

Mindkettő valamilyen szinten. És? wink.gif Még mindig nincs köze egyiknek sem az álláspontomhoz.
Nem mindegy neked? Anno szépen megfogalmaztad nekem a leveledben, hogy biztos nincs pasi, aki hozzám akarna érni, és menjek a sarokba sírni és játszani a barbiejaimmal, úgyhogy magadtól is tudod a választ a kérdésedre. Annyira tetszett, hogy még mindig megvan. Pedig akkor még csak nem is volt semmi ilyenről szó, mint most. Úgy látszik azóta is ez az ultimate érved, mindennek a kezdete és a vége, hogy vajon az ellenkező nem hozzá akar-e érni valakihez. Végül is igazad van, ez a legfontosabb dolog az életben, bármiről is legyen szó. biggrin.gif Pont ezért nem releváns a véleményed. A többire inkább nem reagálok, mert ez már tényleg nem üti meg az ingerküszöbömet. 110.gif
13 felhasználónak tetszik: MadHatter, Phaedra, Lady Suzy, Szandi0820, baisée, CandUs, Empress, riri17, healy., Jolie_77, hayley4, szenya, AFCfan
2015. június 04. 16:03 #18
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.04. 16:00)
Akkor neked is van még mit tapasztalnod, ha azt a tényt, hogy valakit nem az éltet, hogy a másik nem kívánosnak tartsa egyedül arra tudod visszavezetni, hogy biztos leszbikus/nem kell a férfiaknak.

Bizony, hogy van mit tapasztalnom, hiszen most nyáron fogok kirepülni a családifészekből, elkezdeni élni. Én úgy alapvetően vezettem vissza arra, mert amit itt műveltek az valami hót undorító. Csak ugye nincsenek itt nagyon pasik, akik vitába szállhatnának az ilyen divatfeministákkal. Aki így beszél alapvetően a párkapcsolatról, a másik nemről és a vonzódásról, az igen is vagy a saját neméhez vonzódik és undorodik a férfiaktól, vagy annyira megkeseredett, hogy így próbálja rájuk kivetíteni a saját hibájukat, amiért nem kellenek másoknak.
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2015. június 04. 16:04 #19
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Beyla @ 2015.06.04. 16:03)
Csak ugye nincsenek itt nagyon pasik, akik vitába szállhatnának az ilyen divatfeministákkal.

Pasik véleménye arról a kérdésről, hogy nők számára mi degradáló még talán irrelevánsabb, mint a te véleményed. Úgyhogy inkább hagyjuk.
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Phaedra, Szandi0820, CandUs, Jolie_77, Empress, AFCfan
2015. június 04. 16:10 #20
Beyla
Beyla
carter

Idézet (janet7 @ 2015.06.04. 16:03)
Mindkettő valamilyen szinten. És?  wink.gif Még mindig nincs köze egyiknek sem az álláspontomhoz.
Nem mindegy neked? Anno szépen megfogalmaztad nekem a leveledben, hogy biztos nincs pasi, aki hozzám akarna érni, és menjek a sarokba sírni és játszani a barbiejaimmal, úgyhogy magadtól is tudod a választ a kérdésedre. Annyira tetszett, hogy még mindig megvan. Pedig akkor még csak nem is volt semmi ilyenről szó, mint most. Úgy látszik azóta is ez az ultimate érved, mindennek a kezdete és a vége, hogy vajon az ellenkező nem hozzá akar-e érni valakihez. Végül is igazad van, ez a legfontosabb dolog az életben, bármiről is legyen szó. biggrin.gif Pont ezért nem releváns a véleményed. A többire inkább nem reagálok, mert ez már tényleg nem üti meg az ingerküszöbömet.  110.gif

Jajj, a párom még anno pazarolt is rád időt abból a kevésből ami van? Jajj, de cunci volt már akkor is. laugh.gif Amúgy én soha sem kértem, hogy megvédjen, szimplán csak nem bírta szó nélkül hagyni a balgaságokat, amiket akkor is össze-vissza csacsogtál. Nekem mindig ott van egy védelmező férfi, egy ember, akire bármikor számíthatok, akivel lassan gyermeket szeretnék és akivel az életemet le szeretném élni. Ez a különbség egy átlagos nő és ti köztetek. Ti meg itt fröcsögtök, egy gyermekfórumon minduntalan arról, hogy a férfi nem ilyen meg olyan meg amolyan szemét. Nem igaz. Megjegyzem, és az elmúlt öt évben több törődést és szeretetet kaptam a páromtól, mint az egész életem során. Komolyan sajnállak titeket, de tényleg. sad.gif Remélem egyszer rátaláltok életetek szerelmére, és érteni fogjátok azt, hogy miért is gondolom azt, amit. De a véleményem még mindig ugyanaz. Undorítóan viselkedtek. Mindig ti papoltok arról, hogy a másikat el kell fogadni, még akkor is, ha meleg, biszexuális vagy transznemű, közben meg alapvetően más embertársaitokat, a férfiakat vagytok képtelenek elfogadni. Erre mondják azt, hogy a szátokból csináltok s*gget. rolleyes.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Diaz Diaz 1135.