Horváth Éva kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta a jó idő érkezésével. A Miss Balaton by Cosmopolitan koordinátora nem egyedül érkezett a vizes kikapcsolódásra, a verseny tavalyi győztese, Király Lili és a döntős Vajda Violetta is vele tartott. A medence melletti pihenés közben Éva elárulta hol tölti legszívesebben a forró nyári napokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva
2015. június 04. 13:47
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon előnytelen számára az a bikinifelső, ahogy már előttem is írták. Szélesíti nagyon a melleit.
2015. június 04. 16:02
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nem szép...:/
2015. június 04. 17:48
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Hát az ő helyében én nem vettem volna fel.
2015. június 04. 18:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem sem ez a legelőnyösebb bikini Éva számára. A hasa lapos, kidolgozott, viszont a mellei csak úgy szétfolynak. Tartást egyáltalán nem ad, ez pedig szerintem egy fiatalabb nőn is egész ócskán mutatna. És a színe sem jön be, mondjuk alapvetően rühellem a rózsaszínt és azok árnyalatait. Már én is mennék strandra egyébként. Ha minden igaz, jövő hét hétvégére össze is fog jönni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: