A One Direction szívtipróját már rengeteg lánnyal szóba hozták – most a Little Mix énekesnőjével, Jade Thirlwall-lal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem randizik Jade Thirlwall és Niall Horan
2015. június 03. 14:56
Nagyon szeretem Niallt és Jadet is, és szerintem aranyosak lennének együtt, de ez végül is az ő életük.
A médiának meg nem tudom miért kell mindig ilyeneket kitalálni. Legközelebb arról lesz szó, hogy Niall együtt van egy 15 évessel, mert együtt mentek az utcán?!? Könyörgöm...
A médiának meg nem tudom miért kell mindig ilyeneket kitalálni. Legközelebb arról lesz szó, hogy Niall együtt van egy 15 évessel, mert együtt mentek az utcán?!? Könyörgöm...
2015. június 03. 15:13
csak azt nem értem, miért kell egy közös buliból, arra következtetni, h randiznak....
2015. június 03. 15:13
|
|
Radonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.25. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 241776 offline
|
Ebből minek kellett cikk? Annyi emberrel összehozták már mindenféle valóságalap nélkül a 1D-s srácokat (a végén mindig kiderült, hogy hülyeség az egész), hogy csak az állítólagos barátnők névsorából kijönne egy vaskos könyv. Ha mindegyikből cikk lenne...
2015. június 03. 15:34
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Radon: teljesen egyetértek veled! Ilyen hír teljesen felesleges....
Szerintem amúgysem illenének össze.
Szerintem amúgysem illenének össze.
2015. június 03. 15:48
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szerintem nem is illenének össze...
2015. június 03. 15:53
Mert ha már beszélgetsz valakivel, az a paparazziknak azt jelenti, hogy eljegyezted.
2015. június 03. 16:14
Még jó, hogy nem járnak, ha járnának még egy ember lesz a ki kell nyírnom listán. Am viccen kívül nem kell mindenkinek Sherlockosat játszania...
2015. június 03. 17:01
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Niall szerintem megérdemli a boldogságot,hisz csodálatos fiú és akárkivel hozza össze a sors,lényeg,hogy ő boldog legyen!
Amúgy,Radon egyetértek!
Amúgy,Radon egyetértek!
2015. június 03. 17:23
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Szerintem se illenek össze
Vártam már, hogy lesz valami névtelen forrás a cikkben, aki azt nyilatkozza, hogy járnak
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: