Bocsánatot kért Ian Somerhalder
2015. június 03. 14:15
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nem ertem hogy ilyen orultek az emberek, szegeny Ian-nek nincs magánélete és nem kéne bocsánatot kérie nem csinalt semmi rosszat. Ez a sztárság rossz oldala
2015. június 03. 16:15
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Neki is van magánélete,nem hiszem hogy mindig a rajongókkal kéne foglalkoznia egy sztárnak.Neki is kijár egy kis rajongók nélküli idő.Viszont ez nagyon kedves Ian részéről,hogy egy olyan dologért,amiért nem is kéne, bocsánatot kér.
2015. június 03. 16:54
Nem tett semmi olyat amiért bocsánatot kéne kérnie.Csak magánéletre vágyik.
2015. június 03. 18:39
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Az a gond, hogy nem is kellene bocsánatot kérnie azért, mert magánélete is van, és a "rajongói" mindennek elmondják, csak mert nem fotózkodik velük.
2015. június 03. 18:52
A rajongók elvileg szeretik őt akkor miért csinálnak ilyeneket, aztán meg kéretik maguktól a bocsánatot, ez már nem szeretet hanem elfajult fanatizmus
2015. június 03. 18:56
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Szerintem nagyrészt Nikki is hozzájárult ahhoz, hogy Ian így viselkedett. Nem hinném, hogy Ian magától ilyet mondott volna a rajongóinak, de a szerelme kedvéért természetesen megtette, mert egyetértett vele. Véleményem szerint Nikki mondhatta neki, hogy töltsenek egy napot teljesen kettesben és ez teljes mértékben jogos, egy idő után biztos elege van az embernek abból, ha nincs egy nyugodt perce. Teljes mértékben igazat adok Iannek.
2015. június 03. 20:47
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Szerintem itt senki ne mutogasson Nikire, és hogy miatta ilyen, meg olyan Ian! Megnézném hogy a legtöbb ember, hogy reagálna, ha a nap 80%-ában valaki a seggében járna, és egy perc magánéletet nem adna neki!
2015. június 03. 21:23
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szerintem jogosan akadt ki
milyen idegesítő lehet már ha állandóan fanok loholnak a nyomodban...abszolut megértem ha kiakadt
milyen idegesítő lehet már ha állandóan fanok loholnak a nyomodban...abszolut megértem ha kiakadt
2015. június 03. 22:12
Továbbra is úgy gondolom, hogy az az egy nap nyugalom magánszférával neki is megjárt.
2015. június 03. 22:57
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Az biztos, hogy túlzás volt sírni miatta. De az az egy- két kép sem lett volna nehéz dolog szerintem. Megértem én Iant is, de ez ezzel jár. Nekem a videóban kifejezetten unszimpatikus volt a viselkedése, és egyre jobban kezd azzá válni mióta Nikki Reed-el van. Ebben már csak az a pláne, hogy külön- külön szerettem őket, de együtt egyáltalán nem.
2015. június 04. 18:08
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Felesleges volt, lehet rosszul esett a rajongóknak, de azért neki is lehet magánélete és nem mindig kellenek bele a fanok.
2015. június 04. 18:15
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Ez nem bocsánatkérés, inkább szemrehányás és csalódottság, amiért is a rajongók fényképezkedni szerettek volna, Ian viszont nem. És ez a cikk pedig nem a valós eseményeket írja le, hanem egy teljesen más történetet. Mivel,,a rajongók nem rohamozták meg Ian-t, és nem vetették magukat rá, mint ahogyan ezt a cikkben olvsani. Ha a videót megnézitek, látható, hogy amikor Ian kilép az ajtón, azonnal ő támad és elutasít. A rajongóknak lehetőségük sem volt bármiféle kérésre, vagy kapcsolatteremtésre. Elhiszem,, hogy Iannak szüksége van a privát-szférára, de ebben az esetben elég bunkó volt a rajongóival. Nem csak a kirohanása miatt, hanem ahogyan elutasította a rá várakozókat! Bezzeg,, amikor a sorozata nézettsége a tét, akkor írja a toborzó üzeneteket a facén, hogy minél többen nézzék a sorozatát, és többet kaszálhasson a rajongók figyelméből. Régebben sokkal szimpatikusabb volt ez a srác, de mára kezd leperegni a zománc, a valódi arcáról. Nikkiről csak annyit,hogy nagy jellemtelenségre vall, ha valaki a barátnője exével kezd. Ő sem valódi, ahogyan a haja sem az....
2015. június 04. 21:03
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Na, a kritikakat meg negativ velemenyeket pont hogy Ian nem erdemli meg. Egy hihetetlenul ritka lelekkel van megaldva, akinek a Fold, az emberek (rajongok), allatok fontosak. Mindig is kedves es szereny volt. Erre meg a rajongoknak all feljebb? Neha egy ilyen embernek is lehet elege mikor az idiota (pardon) rajongok nem hagyjak levegohoz jutni. Nem ezt erdemli..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: