Nyilván én is kedvelem az 1D-t,de ilyet soha nem csinálnák soha,ilyet csak egy hibbant csinál..
Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 03. 17:51
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Igen,igen taps ide fejlődik a világ,gratulálok hozzá...egy újabba példa,hogy még süllyedhet lejjebb is...Ez a csak nem normális 15 évesen elrontja ezzel az egész életét,és még örül és büszke is rá..hát gratulálok,meghajlok előtte,hogy ennyire élvezi ezt..Mellesleg az anyja sem 100-as,ha a saját lányát ilyenre biztatja,a normális szülők,már rég léptek volna akkor,ha a lányuk egyátalán ilyet vesz a fejébe,nem,hogy biztassa...lefogadom,hogy az anyja is ilyen kis plázacica féle lehetett....De amitől tátva maradt a szám,hogy a 13 éves húga követni akarja a nővére példáját..hát földhöz vágom a kalapom..Ebbe mi a követni való?!
Az oké,hogy ahol élnek ott befogadóak az emberek,de ezt már nem lehet szó nélkül hagyni..
Nyilván én is kedvelem az 1D-t,de ilyet soha nem csinálnák soha,ilyet csak egy hibbant csinál..
2015. június 03. 18:14
|
|
BadGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 220782 offline
|
Ehhez csak gratulálni tudok...és még azt is elvárja, hogy senki ne hívja r*bancnak. Én is évek óta szeretem az 1D-t de azért nem árulom a testem. A szüleinek is gratulálni tudok abban, hogy még támogatják is ebben. A húgának meg lehetne annyi esze, hogy nem követi az okos nővére példáját.
2015. június 03. 18:27
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
A svédek tényleg egy toleráns és elfogadó népség (néha már túlzottan is azok), de nem hiszem, hogy erre a kis p#csára büszkék lennének.
Hozzá hasonló elvakult-őrült rajongók mindig is voltak és lesznek is (sajnos). Én is szeretnék sok kedvencem koncertjén ott lenni egy teljes éven át, de azért ilyen dologra nem vetemednék. Például július negyedikén Lindsey koncert Pesten...
Hozzá hasonló elvakult-őrült rajongók mindig is voltak és lesznek is (sajnos). Én is szeretnék sok kedvencem koncertjén ott lenni egy teljes éven át, de azért ilyen dologra nem vetemednék. Például július negyedikén Lindsey koncert Pesten...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 03. 18:53
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Japán @ 2015.06.03. 15:35)
Én megértem hogy a lány a testét is eladná csak hogy 1D konzertre menjen. Ez szerimtem teljesen normális. Ezt a lányt csak az nem érti meg aki még soha nem szeretett igazán semmit. Ha valamit tényleg szeretünk szinte bármit megadnánk érte. Akkor minden más dolog háttérbe szorul.
7 felhasználónak tetszik:
Beyla,
awwparadise,
mangalover43,
Jolie_77,
Bátor Ventillátor,
Rory gilmore 12,
Klauflau
2015. június 03. 19:01
Jó,most egészen biztosan kapom a megszólásokat,de szerintem azzal nincsen semmi baj,hogy megtesz mindent az álmáért,na de ez túlzás.Ennek is vannak határai,aztán ő lesz legjobban kétségbe esve,amikor úgy megerőszakolják,hogy meg se tud mozdulni és szólalni.z anyukája biztosan nem szólt neki,hogy 40-es pasik fognak jelentkezni,akik (esetlegesen) kinézetük miatt nem találnak barátnőt!Én megértem a lányt,hogy ennyire akarja,de nagyon meg fogja bánni szegényem,mert sokkal többre menne,ha egy koncertre jutna el VIP jeggyel,és akkor találkozhatna is velük,minthogy mindegyiken,mert a végén meg is unja,ugyanis szerintem senki nem fog neki annyi pénzt adni,hogy az összesre kijusson.Na mindegy én inkább befogom a szám,és elmegyek ezek mellett szó nélkül!
2015. június 03. 19:09
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Hát, őőő... mert pl a diákmunka büdös? Jah, hogy nem elég egy koncert? Persze, hogy nem, mert ő a világ összes koncertjére menni akar, és majd egy gazdag fazon finanszírozza.Igen, ez ilyen egyszerű, mert "feminista vagyok" - én inkább azt mondanám, hogy idióta
bár pedofil bácsik biztos rákapnak a csábító ajánlatra. Szülőknek vastaps, és vállveregetés. Csoda, hogy anyu nem társult a bizniszbe. Nem értem, hogy hová fajul a világ, szüzességből csak egy van, azt nem adjuk oda akárkinek... Vagy most ez a menő, hogy hogyan veszítsük el a szüzességünk minél gyorsabban és idiótább módon? Én is sokmindenért rajongok, de soha a büdös életbe nem jutna ilyen az eszembe. Lehet, hogy engem neveltek túl tisztességesen?
6 felhasználónak tetszik:
awwparadise,
Jolie_77,
mangalover43,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
Klauflau
2015. június 03. 19:10
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Ez durva.Szetintem is tegyen az álmaiért,de ne ilyen módon.Meg az,hogy azanyukája ezt megengedi neki szerintem felháborító.Akkor inkább a szüleinek kéne tenni valamit,nem egy lánynak.....Véleményem szerint.
2015. június 03. 19:18
Gratu a szülőknek ha ezt engedik.
Okos lány.....:'))
Okos lány.....:'))
2015. június 03. 20:11
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Én mindent meg tennék az 1D-ért de én a szülők helyében azért félteném !
One Direction
One Direction
2015. június 03. 20:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ha az anyukája ennyire támogatja, miért nem száll be is ő az üzletbe? Biztosan vannak olyan gáláns úriemberek, akik fizetnének egy önfeláldozó családanya bájaiért. Ha szőke, akkor esetleg Dubajban is lehúzhatna egy-két évadot. Ha apuci jól tartja magát, rá is lenne kereslet bizonyára. Egy összetartó családnak így kellene működnie...
7 felhasználónak tetszik:
awwparadise,
schaffinati,
Törpemókus,
mangalover43,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
Klauflau
2015. június 03. 20:31
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Mindjárt lehidalok.Ilyet..."Szülők mindenben támogatják ".azért ez durva. 15 éves. Gyűjtsön pénzt és vegyen koncert jegyet tudom hogy nem egyszerű, de inkább,mint hogy...na..Mindegy nem az én dolgom.De ez akkor is durva
2015. június 03. 20:32
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Hajrá,csajszi
Amúgy én a szülők helyében azért nem lennék ennyire elfogadó a pénzkereséssel kapcsolatban,viszont nem az én gyerekem,nem ítélkezem
Amúgy én a szülők helyében azért nem lennék ennyire elfogadó a pénzkereséssel kapcsolatban,viszont nem az én gyerekem,nem ítélkezem
2015. június 03. 20:33
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Amúgy schaffinati kommentjével teljesen egyetértek
.
.
2015. június 03. 20:41
Idézet (Japán @ 2015.06.03. 15:35)
Én megértem hogy a lány a testét is eladná csak hogy 1D konzertre menjen. Ez szerimtem teljesen normális. Ezt a lányt csak az nem érti meg aki még soha nem szeretett igazán semmit. Ha valamit tényleg szeretünk szinte bármit megadnánk érte....
Érdekes én elég fszán össze tudtam spórolni három COB koncertre is a pénzt anélkül, hogy szét raktam volna a lábam
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.