Starity

Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 03. 11:42 #121
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Eljött a pont amikor köpni,nyelni nem tudok... 110.gif
Ez...hihetetlen.Egy 15 éves kis t*kony már elnézést akinek még jó ideig meg kéne őriznie az ártatlanságát (bár a mai világban az már a 12 éveseknek is alig megy) eladná saját magát azért,hogy 1 évig kövesse a fiúkat?Ennyire megérné neki?...Mert ez a legszomorúbb az egészben.K@rvát csinál magából és úgy is fogja gondolni,hogy megérte,hogy ez egy normális dolog.De rohadtul nem az. 110.gif Köszönet érte a drága szüleinek.Az egy dolog,hogy egy magáról még gondoskodni sem tudó egyed ilyen marhaságokat talál ki,na de az,hogy egy felnőtt ember,jobban mondva kettő mert úgy látszik az "apukáját" sem zavarja,ilyet megengedjen és támogassa is...Nekem eszembe nem jutna ilyen dologban a gyerekem mellé állni (habár nincs gyerekem),de ha lenne és ilyet találna ki szerintem még agyon is ütném. dry.gif A kedves húgának is gratulálok,sok esze van annak is...A pasik meg persze,hogy vevők erre,nyilván nehezen kapnak maguknak nőt más úton... dry.gif
Hihetetlennek és szomorúnak tartom,hogy az emberek mikre képesek hírnévért,vagy hogy a hétköznapi életben megkapják amit akarnak..Ekkora romlást ezen a világon...
4 felhasználónak tetszik: awwparadise, EmilyTaylor, House Of Wax, Bátor Ventillátor
2015. június 03. 11:49 #122
directioner024
directioner024
új tag

Státuszmost ebédeltem
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 227989
Engem az ilyenert mar gyogyosintezetbe kuldtek volna. Ha meg a szulei tamogatjak taps taps! Ilyen a helyes gyerekneveles! Gratulalok! Nemhogy gyujtotte volna a penzt...
2015. június 03. 11:55 #123
EmilyTaylor
EmilyTaylor
visszatérő vendég
Hozzászólás: 367
Csatolások: 407
Azonosító: 221721
Bocs de nem jut más erről eszembe mint az hogy falhoz mind a hármat és egy golyóval leszedni őket. dry.gif Komolyan ennyi esze hogy lehet valakinek??? És igen kislány kurv@ vagy. Mert akinek fizetnek érte a z az. Ne szépítsük hogy miért is csinálod. mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. június 03. 13:12 #124
Nikkybaba
Nikkybaba
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 225322
Egy 15 éves kis lány ilyeneket csinál egy koncert jegyért???? Én már nem élné ha ilyet csinálnák-.- Hova fajul ez a világ??
2015. június 03. 13:22 #125
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Felháborítónak tartom ezt az egészet. Még csak 15 éves, fogalma sincs az egészről, semmi tapasztalata és gondolkodni sem gondolkodik. Bár én nem is csodálkozom hogy ilyen debil a lány, mikor a szülei sem lehetnek százasok hogy még biztatják is, gondolom nagyon szép példát kapot. Az 13 éves húga is el gondolkodhatna.
Én is szeretem az 1D-t és még sok minden mást, de ilyen meg gondolatlan dolgot nem tennék meg azért hogy csak láthasam őket. Legalábbis nem igy keresnék rá módot.
2015. június 03. 13:27 #126
Gabicacska2014
Gabicacska2014
új tag
Hozzászólás: 69
Azonosító: 227418
és még a szülei i s támogatják ebben az eszement tervben
2015. június 03. 13:44 #127
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
a szülei támogatják? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
háát oké ettől most lyukat röhögtem a hasamba xDDDD
üzletember? hmm... és netán ha vannak kapcsolatai Dubai-ban? tongue.gif biggrin.gif
2015. június 03. 14:05 #128
- törölt felhasználó -    
én is elmennék egy koncertjükre, de a szüzességemet nem adnám oda csak ezért
2015. június 03. 14:24 #129
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen,hogy négy fiú miatt elakarja adni a szüzességé.És,hogy még a szülei is támogatják..borzalmas.Ő is majd azt fogja tanítani a gyermekeinek (már ha lesznek neki),hogy ha eladják a testüket,akkor elmehetnek kedvenceik koncertjére?Tizenöt évesen egy hülye banda miatt (Elnézést kérek azoktól,akik szeretik a One Directiont!) egy kis lotyó akar lenni?És még a testvére is így akar két év múlva cselekedni..Jézusom..Milyen család már ez?És ne csodálkozzon azon,ha az emberek prostituáltnak fogják őt titulálni.
Én ilyet tennék,akkor a szüleim engem elűznének a világ végére.
"Feminista" vagyis a női egyenjogúságért való harc.Kíváncsi vagyok,hogy mit szív ez a kis csaj rolleyes.gif
2015. június 03. 14:51 #130
paska
paska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Csatolások: 1
Azonosító: 241226
vagy pszichológiai, vagy szimplán neveltetési gondjai vannak ennek a kislánynak, nincs mit ezen beszélni
2015. június 03. 15:03 #131
luca28
luca28
Hozzászólás: 573
Csatolások: 415
Azonosító: 152353
ezek betegek főleg az anyuka
2015. június 03. 15:26 #132
kitty787
kitty787
visszatérő vendég

StátuszMrs.Styles
Hozzászólás: 205
Csatolások: 1
Azonosító: 225436
Diliházba mindegyiket
2015. június 03. 15:35 #133
- törölt felhasználó -    
Én megértem hogy a lány a testét is eladná csak hogy 1D konzertre menjen. Ez szerimtem teljesen normális. Ezt a lányt csak az nem érti meg aki még soha nem szeretett igazán semmit. Ha valamit tényleg szeretünk szinte bármit megadnánk érte. Akkor minden más dolog háttérbe szorul. Az viszont már meglepett hogy az anyja támogatja. Először azt hittem hogy elnevetem magam. Mert elég vicces hogy egy szülő ilyen dologban támogatja a lányát. De így belegondolva. Én csodálom azt az anyát aki megérti a lánya érzéseit.
2015. június 03. 15:39 #134
- törölt felhasználó -    
Én nem fogok beállni a sorba és azt mondani hogy ez mekkora nagy hülyeség. Én tényleg megértem. És ha belegondolnátok ennél ezerszer durvább dolgok is vannak
2015. június 03. 15:47 #135
Rebi0719
Rebi0719
visszatérő vendég

Státusz#ThisIsNotTheAlbum
Hozzászólás: 316
Azonosító: 204160
Az azért kemény rohog.gif
2015. június 03. 16:27 #136
- törölt felhasználó -    
Japán én is nagyon sok mindent szeretek és bármit megadnák azért,hogy elmenjek legnagyobb kedvenceim koncertjére,de azért a testemet nem árulnám.És most egy tizenöt éves lányról van szó,aki még csak gyerek és ő egy teljesen idegen emberrel fogja elveszíteni a szüzességét és nem egy olyan fiúval akit tiszta szívből szeret.És nem tudom,hogyan lehet csodálni egy olyan anyát,aki megengedi a lányának,hogy ilyen cselekedeteket tegyen meg.
2015. június 03. 16:47 #137
starity fun
starity fun
új tag

Státuszit's good to know that somebody cares
Hozzászólás: 81
Azonosító: 229405
Én is szeretnék eljutni egyszer 1D koncertre,de nem ilyen áron! Amúgy a legborzasztóbb az,hogy az anyja is támogatja!*-*
2015. június 03. 16:49 #138
DarkSideOfTheMoon
DarkSideOfTheMoon
új tag

StátuszÚgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges.
Hozzászólás: 13
Azonosító: 242546
Oké....Ott még nevettem, amikor az elején kiderült, hogy mit akar, és miért. Aztán ott megálltam egy pillanatra a nevetéseben, amikor kiszámoltam, hány éves is lehet ez a lány, ha 10 éves kora óta rajongó, de aztán tovább nevettem. Aztán jött az a rész, hogy ezért TÉNYLEG fizetnek, és hogy a szülei TÁMOGATJÁK abban, hogy kurv@ legyen a lányuk, és, hogy a húga majd követi a példáját. Most már nem nevetek...
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, EmilyTaylor
2015. június 03. 16:50 #139
- törölt felhasználó -    
Na ez igen.Én is nagyon-nagyon sok mindent akarok és természetesen bármit megtennék azokért,de ezt azért nem.Még csak tizenöt éves,ha már pénzt akar gyűjteni,akkor miért nem egy komolyabb és értelmesebb dolgot csinál?De ő a prostitúciót választotta,mert lényegében ez pontosan az.És,hogy a szülei megértik..hát végem van.Milyen anya az aki meg engedi ezt a lányának?A szüzességét meg miért nem egy olyan fiúval veszti el akit szeret?Jobb neki egy idegen férfival?Gratulálok.
Mellesleg ha szeretném ezt az együttest akkor sem érteném meg.
Feminista..ez a lány nincs tisztában a szavakkal.
2015. június 03. 17:13 #140
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Egyszerűen undorító,amit a Directionerek csinálnak(tisztelet a kivételnek).Én is voltam rajongójuk,most is szeretem őket,de már nem vallom magam Directionernek,de emlékszem én is megtettem,sőt lehet most is megtennék bármit,hogy láthassam őket.Én mindenféleképpen olyannak adom majd oda magam,akiben teljes mértékben megbízok,nem egy vadidegennek,akitől bármi nemi betegséget is kaphatok.Miért nem vállal diákmunkát,ha annyira el akar menni,de ez az egész nem játék,hanem komoly dolog.Ha az én lányom előállna nekem ilyennel nekem 20 év múlva bevinném a zuhanyzóba és addig folyatnám rá a hideg vizet még normális nem lesz.
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok