Egyébként a rendőrséggel ennyire sz*rik rá? Esetleg a szóban forgó országban nem lép érvénybe ilyenkor a prostitúció, illetve a későbbiekben valószínűleg elkövetkező kiskorú megrontása?
Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 02. 20:24
Véleményem szerint sem a gyerek, mintsem a szülei a hibásak, hiszen szegényke nem rendelkezhet túl sok sütnivalóval, ellenben hogy képes ilyesmiben támogatni a saját gyermekét egy olyan személy, akinek egyáltalán van undora magát szülőnek hívni?
Egyébként a rendőrséggel ennyire sz*rik rá? Esetleg a szóban forgó országban nem lép érvénybe ilyenkor a prostitúció, illetve a későbbiekben valószínűleg elkövetkező kiskorú megrontása?
2015. június 02. 20:29
Mellesleg elnézte a feminista szó jelentését, ajánlani tudnék egy értelmező kéziszótárt !
2015. június 02. 20:33
|
|
HennyStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 238730 offline
|
No comment... ez meg mi volt? o.o
2015. június 02. 20:39
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ritkán mondok/írok ilyet, de ez egy rohadtul elb*szott família lehet. xd
2015. június 02. 20:53
|
|
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline
|
Jézusom! Először amikor olvastam a cikk címét arra gondoltam,hogy ezt a csaj hogyan mondja majd el a szüleinek...majd amikor elolvastam azt,hogy az anyja még támogatja is a lányát....hát akkor én,lesokkoltam, ez a család teljesen .......nem mondom ki,ha nem muszáj
2015. június 02. 21:07
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
Húúúúha....hogy egyesek meddig képesek elmenni! Ez felháborító! DE a legrosszabb az egészben, hogy az ANYJA TÁMOGATJA EBBEN!!! Egy normális szülő nemhogy lebeszélné ilyesmiről a gyerekét, de még büntetést is adna, hogy egyáltalán ilyesmi az eszébe jutott......Pfffff!!!
2015. június 02. 21:15
Menjen el dolgozni,lottózzon,vagy akármi,egyszer úgy is kigyülne rá a pénze.Nem,ő inkább ribizlinek álna.Szerintem igyis ugyis elakarta veszteni a szűzességét a lányka,nagyon rájött az izélhetnék,úgyhogy gondolta,miért ne csinálná pénzért?B*szhat is már végre,moneyt is kap,Vandájreksön koncertre is elmehet,és közben világhirnévre is szert tett.Tökéletes módja a munka elkerülésének,a pénzszerzésnek és legfőképpen a ribiskedésnek.És az anja még támogatja?Ha én azt mondanám anyámnak,hogy beállok k*rvának csak azért,hogy elmehessek egy b*szott koncertre duplán felpofozna és leöntene egy vödör hideg vizzel,hogy térjek már magamhoz,nekem nem az az életcélom,hogy prosti legyek.És még a húga is...beteg ez a család.A csaj meg nagyonn félreértette a feminista szó jelentését.De ha annyira értékeli magát,hogy csak arra képes az álma eléréséhez,hogy eladja magát rajta.Hogy lehet enny esze?Ha tiz éves kora rajongó,akkor eddig kigyűjtögethette volna a pénzt a zsebpénzéből is.De biztosan elverte a plázában,merthát kell az új ruci
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 21:19
|
|
Nárciszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 195053 offline
|
Hát, az ő teste, ne ítélkezzünk... lehet, hogy tényleg örömlánynak tűnik de ha ez az álma... csak a szüleit nem értem, oké, legyünk liberálisak, meg nem is az gáz, hogy elveszti( az is) de komolyan, abból baleset is kisülhet! Mi van, ha valami vadállatot fog ki?? Meg ez az első alkalom... én inkább azt szeretném, hogy olyannal történne meg, akit én szeretnék... és ne valami pedofillal.
2015. június 02. 21:26
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ez nem normális dolog! Itt nem arról van szó, hogy ki fogadja el és ki nem, engem aztán hidegen hagy, mit tesz magával. Elfogadja az anyja? Úristen! Milyen világban élünk emberek? Szégyen.
2015. június 02. 21:48
Ez egy orbitális nagy hülyeség. Én amellett vagyok, hogy az ember tegyen azt a testével, amit akar, de hogy egy 15 éves, szinte még gyerek valami középkorú (vagy még rosszabb, aggastyán) hapsival, vagy akár nővel henteregjen? Akármennyire is liberális vagyok, ez még nekem is sok.
A szülei sem normálisak annyi biztos. Csak azt remélem, ha arra kerül a sor a lány végül jobb belátásra tér...
A szülei sem normálisak annyi biztos. Csak azt remélem, ha arra kerül a sor a lány végül jobb belátásra tér...
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 22:38
Na az ilyen szülőket kettévágnám baltával (elnézést a durva kifejezéseért). Ez már minden határon túl megy. Van a rajongásnak egy szintje.
És a drága lánynak lehetne annyi esze, hogy elmegy valahova dolgohzni, nem pedig árulgatja a testét, mert ahhoz még elég fiatal.
És a drága lánynak lehetne annyi esze, hogy elmegy valahova dolgohzni, nem pedig árulgatja a testét, mert ahhoz még elég fiatal.
Bátor Ventillátor
2015. június 03. 06:40
|
|
FallOutGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 216243 offline
|
Sokan szeretik őket, de attól még nem fogják el adni a testüket. Ha apuci meg anyuci nem ad pénz el kell menni dolgozni, mint minden normális ember. Vannak jól fizető diák munkák, ami után nem kell AIDS tesztért orvoshoz menni, meg eseményutániért rohangálni.
Bátor Ventillátor
2015. június 03. 06:58
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ez a lány sem kapott rendes nevelést.
Nem a társadalommal kellene mentegetőzni, hogy az a csúnya, amelyik ő és a banda közé áll, hanem elgondolkodni azon, hogy mi ér többet. A tulajdon testünk, ami a miénk, és amiben minden egyes reggel felébredünk, mi rendelkezünk felette, vagy egy olyan anyagi dolog, amihez az érzelmi kötődés egy idő után elmúlik, elgyengül. Hosszútávon vajon melyik fog mélyebb nyomot hagyni benne? Az, hogy ott lehetett csomó 1D koncerten, amik ráadásul tök ugyanolyanok, mert egy évben csak egy turnét nyomnak (esetleg ha rendes a kínai pasi, elintézi, hogy 5 percre találkozzon a bandával és ennyi), vagy hogy egy k@rvaként eladta a testét. Ha normális nevelést kapott volna, magától is rájött volna ezekre a dolgokra, vagy minimum a drágalátos édesanyának kellett volna szembesítenie ezzel...
Nem a társadalommal kellene mentegetőzni, hogy az a csúnya, amelyik ő és a banda közé áll, hanem elgondolkodni azon, hogy mi ér többet. A tulajdon testünk, ami a miénk, és amiben minden egyes reggel felébredünk, mi rendelkezünk felette, vagy egy olyan anyagi dolog, amihez az érzelmi kötődés egy idő után elmúlik, elgyengül. Hosszútávon vajon melyik fog mélyebb nyomot hagyni benne? Az, hogy ott lehetett csomó 1D koncerten, amik ráadásul tök ugyanolyanok, mert egy évben csak egy turnét nyomnak (esetleg ha rendes a kínai pasi, elintézi, hogy 5 percre találkozzon a bandával és ennyi), vagy hogy egy k@rvaként eladta a testét. Ha normális nevelést kapott volna, magától is rájött volna ezekre a dolgokra, vagy minimum a drágalátos édesanyának kellett volna szembesítenie ezzel...
2015. június 03. 10:34
Hát azt a *rva
Mi a *szom ez??????
Elnézést a trágárságomért, de a pofám leszakad
Menjen és hűtse le magát a kis p*csa de gyorsan.. Ostoba liba, jól mondja, sokan *banc-ozni fogják, köztük én is, sőt, ez inkább felelőtlen és semmi veszélyérzete nincs, semmi!! .... Na jó, ezek után... akármi lesz, magának köszönheti... egy rohadt banda sem ér annyit, h pénzért, látatlanban valami kéjenccel bújjon ágyba egy gyakorlatilag gyereklány.... el vagyok hűlve....
az anyja meg semmivel sem lehet jobb, ha támogatja... Jézusom, tudnék még ide írni ezt azt!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.