Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 02. 19:59
Ez egy az egyben undorító,erkölcstelen ráadásul a szülei hozzáállása engem totál kiakasztott. Ez a lány idióta és felelőtlen. Értem én,hogy nagyon el szeretne menni egy koncertre,de ez már sok. Jesszusom. Nem is tudom melyik kiakasztóbb..a szülők,hogy támogatják és így nevelték vagy,hogy a lány szó szerint árulja a testét,15 ÉVESEN. Oké én értem más ország,más kultúra,de én ezt akkor se tartom helyénvalónak,mondhat bárki bármit.
2015. június 02. 19:59
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Sztem meg ajánlgassa magát a kedvenceinek, és minden koncert után....................
rongyosra. Sajnálom szegényt, hogy ennyire szűklátókörű, hogy ezen a bandán kívűl más nem is érdekli.
rongyosra. Sajnálom szegényt, hogy ennyire szűklátókörű, hogy ezen a bandán kívűl más nem is érdekli.
2015. június 02. 20:09
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
wtf? XD ez szánalom a javából..
2015. június 02. 20:11
T+ a szüleivel együtt
Segítek: Taügetosz pozitív...
Segítek: Taügetosz pozitív...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 20:13
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Szánalmas csak gratulálni tudok neki is meg az anyjának is, hogy ilyen mélyre süllyed szánalom.....
2015. június 02. 20:14
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
igaz hogy mindenre képesek vagyunk
megértem hogy bármit megtenne hogy velük legyen nekem is nagy vágya hogy láthassam őket hisz ők is sok mindent tettek értünk
de nem hiszem hogy ez lenne a legjobb módja hogy láthassa őket , még csak 15 éves
az meg felháborító hogy a szülei támogatják a lányt
megértem hogy bármit megtenne hogy velük legyen nekem is nagy vágya hogy láthassam őket hisz ők is sok mindent tettek értünk
de nem hiszem hogy ez lenne a legjobb módja hogy láthassa őket , még csak 15 éves
az meg felháborító hogy a szülei támogatják a lányt
2015. június 02. 20:15
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
De a mai világban minden sarkon lehet találni egy rib*ncot aki megteszi neki olcsóbban, de nem valaki inkább 225000 dollárt ad egy idiótának......csak gratulálni tudok -.-
UI.: Milyen jó ,hogy mamár az egyeseknél normális, ha az idősebbik testvér azt tanítja a kisebbnek ,hogy legyen egy ku*va. Az anyja hozzáállásából én arra tudok következtetni, hogy fiatalon szült és rib*nc életet élt.... -.- Inkább játszották volna azt ,hogy ők retkek és ásták volna el magukat XD sorry de én csak kimondom a véleményem
UI.: Milyen jó ,hogy mamár az egyeseknél normális, ha az idősebbik testvér azt tanítja a kisebbnek ,hogy legyen egy ku*va. Az anyja hozzáállásából én arra tudok következtetni, hogy fiatalon szült és rib*nc életet élt.... -.- Inkább játszották volna azt ,hogy ők retkek és ásták volna el magukat XD sorry de én csak kimondom a véleményem
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 20:16
Milyen szülök az ilyenek hogy ebben támogatják a lányukat?????
2015. június 02. 20:19
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Hm... Azért ez durva oké hogy a norvégok befogadók meg minden de azért az durva hogy egy lány ilyet csináljon basszus... Pofán leszakadna már a gondolattól is hogy ilyet tegyek a szüleim meg azt hiszem életem végéig eltiltanának mindenféle One Direction származéktól. És hogy még a húga is hasonlóra készül bakker az azért durva hogy már 13 évesen tudja mit akar magával kezdeni. Egyáltalán mit gondolnak a lány osztálytársai (már ha jár egyáltalán iskolába)? Hogy fogja ő még bánni ezt de mindegy akkor majd röhögünk rajta hogy miért volt ekkora hülye... .
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.