Míg más rengeteget melózik azért, hogy elérje a hasonló céljait, ő inkább ezt az utat választja. Mert akarni akar, de tenni lusta érte.
Gratulálok neki is, meg a családjának is.
Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 02. 19:07
|
|
msmicheleeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 222667 offline
|
2015. június 02. 19:07
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 19:17
|
|
Vilcsiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 240096 offline
|
Én behalok! Ez teljesen normális? Mert inkább egyáltalán nem! Le akar feküdni egy komplett idegennel, aki kit tudja, talán félig (vagy teljesen) szatír? Méghozzá pénzért??? Más normálisabb (és kevésbé r*b*ncosabb) módot nem találna a pénzgyűjtésre? Esetleg munkára??? Nem ez a legjobb útja a dolognak, sőt a lehető legrosszabb!!! Bírom az 1D-t, de ez már tényleg beteges, elmebeteges!...Na, és a szülei. B*ssz*s, az apám akkor zárna be örökre a szobámba, ha megtudná, hogy ilyenre készülök! És az anyja még támogatja is? Valami genetikai probléma lehet ennél a családnál...És a húga is. Elásnám magam, ha a nővérem ilyenre készülne! Nem is...annál rosszabb, de ezt inkább nem írom le. És ő még a nyomdokaiba akar lépni!!! Komolyan felháborodtam...magán a lányon, az ötleten, a családján, vagyis a szülein és a húgán, és úgy az egész őrületen!!!!!!!! Most még a One Directionra is mérges vagyok, amiért ennyire szerethetőek...
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 19:21
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Csillagom, a feminizmus rohadtul nem erről szól, de ontsd csak magadból a bölcs szavakat, jobban már nem is járathatnád le magad. Lehet, hogy gonosz vagyok, de már várom azt a napot, amikor kiábrándul belőlük és majd szívja a fogát, hogy egy vadidegennek adta oda az egyik legfontosabb dolgát az életben.
2015. június 02. 19:21
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Egyrészről rohadt nagy őrültség, amit csinál, a szülői nevelés megbukott 2 gyerek esetében is. Másrészről pedig vannak lányok, akik tök ingyen odadobják a szüzességüket valami bulin egy vadidegennek... Ő legalább határozott céllal, a pénzért teszi. Ha már rendes munkával nem tudja megspórolni a pénzt...
2015. június 02. 19:22
Mi a franc? 15 évesen ennyi esze van? Az anyja meg bátorítja? Ez lesokkolt...
2015. június 02. 19:24
Ó, hogy az a... Komolyan??? Nem tudom melyik agyament idióta szülő képes a hülye fanatikus lányának ezt az ötletét támogatni?! Na jól van, nem vagyok egy erkölcs csősz, de ez mi a franc már? Biztos nagyon jó lehet egy hatvan hetven éves pasival lefeküdni, mert biztos vagyok benne, hogy a licitálók nagy része már betöltötte. A lány meg csak egy hülye kis fruska, aki perpillanat nagy megszállottja a tini bandának. Ha én ilyen emberrel találkoznék, tuti futnék. Ezeket hívják mániákusoknak...
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 19:27
Szóval elolvastam a címet és érdekelt a cikk de bár nem olvastam volna el egy tizenöt éves csaj ilyenekre készül omg. Egy vadidegen emberrel akar lefeküdni . És mi van hogyha a pali ilyen 50 vagy több éves és kitudja milyen perverz .A szülein csak röhögni tudok emberiség pls. Ennyire nem jo ez az együttes se. Ha valaki meg ilyen nagy fan az máshogy keressen pénzt pl. nyári munkával vagy nem tom de igy úristen inkább szegyelhetne magat hogy ilyenre gondolt.A húga pedig velem egy idős és nem ilyeneken kéne gondolkodnia az én nővérem 16 éves es ilyen eszébe se jutna hogy az o kedvenc bandajank a koncertjere igy vegyen jegyet .
2015. június 02. 19:30
|
|
Nikolett70visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 101 Csatolások: 660 Azonosító: 126381 offline
|
Hajrá. Remélem megvalósul az álmod.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.