Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 02. 18:13
|
|
BlackWidowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 243502 offline
|
büszkeséget nem ismeri?
2015. június 02. 18:15
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
2015. június 02. 18:15
|
|
Radonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.25. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 241776 offline
|
Úristen, ez nagyon beteg! Én is szívesen elmennék egy koncertjükre, de ilyesmit soha semmiért nem vállanék be, ez fényévekkel átlépi a józan ész határait. A kiscsaj igen szerencsétlen környezetbe születhetett, ha konkrétan az édesanyja támogatja (!) ebben az őrültségben. Így nem csoda, hogy ilyen lett. Igazán elvehetné a gyámügy az anyjától, sokkal jobban járna a gyerek...
2015. június 02. 18:17
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Én leginkább akkor vontam fel a szemöldökömet, mikor azt olvastam, hogy az anyja ezt még támogatja is...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 18:20
|
|
Liamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 239657 offline
|
Én is nagyon szeretem a bandát. De nem bisztos, hogy öröké enyirere szretni fogja őket vagy egyáltalan medig fogja szeretni, és a banda se fog öröké létezi. Egy koncert jegy csaj are a koncertre szól, a szüzesége pedig egész életére. A szüleivel sincs minden a legnagyobb rendben ha engedik a lányuknak, hogy ilyesmit tegyen önmagával. A One Directiont leginkább lány kedvelik és ez a rajongó is lány, vagyis nincs nagy esélye, hogy valamit is elér csak anyit, hogy elveszti a szüzességét.
2015. június 02. 18:22
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ez a lány és a családja beteg.
2015. június 02. 18:30
Az egyik csaj irta hogy nem ismeri a buszkeséget , a válaszom szerintem nem ,
2015. június 02. 18:31
Bocsi de ha el is jutt a koncertre csak ott fog állni a több millió rajongó kozott és semmi köze nem lesz a srácokhoz szóval ezért oda adni egy ven embernek a szuzesseged ?
2015. június 02. 18:32
Hát jó, szerintem kissé beteges... És a családja még támogatja is, jézusom, hát gratulálok nekik. Már nem azért, de mindennek van határa.
Én szinte bármit megtennék, hogy egy Black Veil Brides koncertre eljussak (és el is fogok!), de azért úgy keresem majd meg rá a pénzt, hogy a büszkeségemet azért megtartom.
Én szinte bármit megtennék, hogy egy Black Veil Brides koncertre eljussak (és el is fogok!), de azért úgy keresem majd meg rá a pénzt, hogy a büszkeségemet azért megtartom.
2015. június 02. 18:34
Nem csak a csajnak a fejecskéjével van gond ,hanem az egész családéval.
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 18:39
|
|
G.G. Styles17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 244440 offline
|
Hát én nem tudom! Maximálisan igazat adok azoknak a hozzá szólóknak akik ellenzik ezt az egészet! Én sem helyeslem és szerintem egyáltalán nem éri meg. Én bármit megtennék azért,hogy eljussak egy 1D koncertre kivéve...ezt! Szerintem a fiúknak sem nagyon tetszenek az ilyesfajta lányok. A szüzesség egy áldás és az élet velejárója...meg kell becsülni és egy olyan valakinek oda adni aki tényleg megérdemli! Csak sajnálni tudom a lányt és...neki nem elég az,hogy egyszer eljut egy 1D koncertre?! Nekem maga lenne az áldás ha csak EGY koncertjükön ott lehetnék!! Undorodom néhány embertől és szánalmasnak tartom ezt!!
2015. június 02. 18:43
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
MI VAN EZZEL A CSALÁDDAL!? Nem tudom, hogy ki a leghülyébb: A lány, aki pénzért és az 1D-ért eladja önmagát... az anyuka, aki TÁMOGATJA MINDEZT... vagy a kishúg, aki látva ezt, büszkén eredne nővére nyomába... Ez most komoly!? Teljesen kiakadtam -ami gondolom látszik is- ezen a csajon... Igen, ez egy ribanc. Én is szeretnék elmenni egy-két koncerte és teljesen lényegtelen, hogy az mondjuk a BigBang és nem az 1D, mert én meg őket szeretem naggggyon. De ilyen meg sem fordult SOHA a fejemben. Oké, most megyek lenyugodni és elgondolkodni, hogy mivel érdemeltem ki, hogy ilyen emberekkel kell egy Földön élnem..
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 18:49
"-olvasta a címet Zsófi majd ment és kiugrott az ablakon mert nem tudta elviselni ezt a társadalmat többé..." Ennyi a hozzá fűzni valóm.
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 18:49
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
"Lehet, hogy r*bancnak vagy ilyesminek titulálnak, de látni Harryt és a fiúkat fellépni, kárpótol minden rossz dologért, ami ebből kisülhet."
Tényleg? Egy olyan esetleges nemibetegségért is ami megnyomorít egy életre...vagy egy akár halálos nemibetegségért is...vagy ami meddővé tesz. Ha eladja magát, azzal azt éri el, hogy azt csinálnak vele, amit akarnak. Az anyjának is rohadt sok esze van, hogy bátorítja a 15 éves lányát ilyenekre. Ha az én lányom lenne, kapna két akkora pofont, amitől megjönne az esze, bár nem vagyok híve az erőszaknak, de van, amikor már csak ez segít. Nagyon beteg ez a lány...normális fiúkkal kéne ismerkednie és nem álomvilágban élni egy fiúcsapattal, akik azt sem tudják, hogy a világon van. Vagy legalábbis eddig nem tudták...ezek után meg...hát na!
Tényleg? Egy olyan esetleges nemibetegségért is ami megnyomorít egy életre...vagy egy akár halálos nemibetegségért is...vagy ami meddővé tesz. Ha eladja magát, azzal azt éri el, hogy azt csinálnak vele, amit akarnak. Az anyjának is rohadt sok esze van, hogy bátorítja a 15 éves lányát ilyenekre. Ha az én lányom lenne, kapna két akkora pofont, amitől megjönne az esze, bár nem vagyok híve az erőszaknak, de van, amikor már csak ez segít. Nagyon beteg ez a lány...normális fiúkkal kéne ismerkednie és nem álomvilágban élni egy fiúcsapattal, akik azt sem tudják, hogy a világon van. Vagy legalábbis eddig nem tudták...ezek után meg...hát na!
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 18:50
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Lány - szűz, egyet válassz!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.