Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 02. 17:38
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Tök mindegy, hogy jelenleg milyen koncertről van szó, a jegyeket kevésbé polgárpukkasztó módon is meg lehetne szerezni. Persze, az ő teste, ahogy mondta is, de nehogy megbánja később...
Egy tehetősebb férfi segítségével? Ezt tudtommal nyerészkedésnek hívják, nem feminizmusnak...
Idézet
Továbbá reméli, hogy egy tehetősebb férfi segítségével valóra válhat az álma, és egy egész évig minden One Direction-koncerten részt vehet, követve a fiúkat, bárhová is mennek.
Egy tehetősebb férfi segítségével? Ezt tudtommal nyerészkedésnek hívják, nem feminizmusnak...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 17:40
|
|
Kansasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 234515 offline
|
Elgondolkodtató... Sok éve én is szerettem volna kijutni egy Metallica koncertre, elkezdtem dolgozni és láss csodát, kijutottam. Ha mondjuk dolgozna és tanulna a hülyesége helyett, akkor az álmát is megvalósíthatná. Sokat elárul a jelleméről.
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 17:42
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
az egész családot el lehetne intézni egy aprócska kis pirulával
:D:D
2015. június 02. 17:43
Idézet (Kansas @ 2015.06.02. 17:40)
Elgondolkodtató... Sok éve én is szerettem volna kijutni egy Metallica koncertre, elkezdtem dolgozni és láss csodát, kijutottam. Ha mondjuk dolgozna és tanulna a hülyesége helyett, akkor az álmát is megvalósíthatná. Sokat elárul a jelleméről.
Jó, csak ő nem ér rá, mert mire munkával megkeresi a koncertre valót, az együttes megszűnik.
2015. június 02. 17:56
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.02. 17:43)
Jó, csak ő nem ér rá, mert mire munkával megkeresi a koncertre valót, az együttes megszűnik.
A Metallicánál azért ezzel nem kellett számolnod. 
Ez a csaj se normális.
Nem baj,legalább most röhögtem egy jót.
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 17:58
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Hát valóban nagyon elszánt. És egyben hülye
2015. június 02. 17:59
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Jajj, lefogadom, hogy a sok ítélkező rajongó 80%-a dettó széttenné a lábait, ha ilyen lehetősége lenne
Na, és így ne ítélkezzen az ember.
Amilyen az anya, olyan a lánya - ha olyan anyja van a leányzónak, aki még a hugicát is bátorítja, én félig ítélném el a kicsajt, először az anyukát tenném helyre - igen, fizikailag is megcsapdosnám, utána jön a beszélgetés - utána jönnének szépen sorban a hölgyek.
És ennek az anyját ünnepeljük Anyád Napján? Hagyjon már, agyon kéne ütni.
Amilyen az anya, olyan a lánya - ha olyan anyja van a leányzónak, aki még a hugicát is bátorítja, én félig ítélném el a kicsajt, először az anyukát tenném helyre - igen, fizikailag is megcsapdosnám, utána jön a beszélgetés - utána jönnének szépen sorban a hölgyek.
És ennek az anyját ünnepeljük Anyád Napján? Hagyjon már, agyon kéne ütni.
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 18:02
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát ez nem normális család.
2015. június 02. 18:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Mikor elolvastam a cikket, azt hittem agybajt kapok. Konkrétan egy 15 éves lányról van szó. Aki bele se mer gondolni ,hogy milyen marhaságot is talált ki.
Oké, én nem olyan fajta vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy a kedvence koncertjére elmenjen, de ilyenre nem lennék képes. Ennél még az is jobb, ha a szüleidtől kész pénzt.
De mondjuk látszik ,hogy az anya is nagyszerű példát mutat a lányainak. Taps. Büszkék lehetnek egymásra.
Oké, én nem olyan fajta vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy a kedvence koncertjére elmenjen, de ilyenre nem lennék képes. Ennél még az is jobb, ha a szüleidtől kész pénzt.
De mondjuk látszik ,hogy az anya is nagyszerű példát mutat a lányainak. Taps. Büszkék lehetnek egymásra.
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 18:08
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Nem normalis csalad!!! Imadom az 1D-t de a szuzessegemet nem adnam senkinek se ertuk
2015. június 02. 18:11
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Na erre csak azt tudom mondani,hogy ribanc
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.