Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. július 12. 18:03
|
|
Rusher Girl Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 246233 offline
|
ez beteg de ha nekem kínálnák a jegyet ingyen se kéne*-*
2015. július 17. 10:45
2015. július 31. 14:20
utálom ezt a fiúbandát. Csak plébek. De ez a lány egy undoritó kis..... én eenél a szónál jobb vagyok...
2015. augusztus 09. 18:43
|
|
Manó03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 247208 offline
|
Az anyja nem normális. Hagyja, hogy a lánya eladja magát csak azért, mert elmehessen 1D koncertre. Okee...?! De ahogy mondta a lány az ő teste és azt csinálhat vele amit akar akkor tegye tőlem aztán még itt az utca végén is állhat. És a kis húga is ezt látja tőle és nem csoda, hogy ilyen akar lenni mint a nővére. Szánalom
2015. augusztus 16. 21:09
OMG! A saját anyja támogatja abban, hogy 15 éves fejjel a testét árulja na gratulálok. Én is Directioner vagyok de ennyire mélyre nem süllyednék soha!
2015. augusztus 17. 17:12
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Jézus isten... Directioner vagyok de soha nem tennék ilyet
2015. augusztus 17. 19:31
OMG.XD.NO COMMENT.JESUS.Hát ez.....nincsenek szavak.Emberek mi ez???
Ilyet soha nem tennék egy kedvenc bandám miatt se(pedig van bőven).És nem csak a lány de a huga is ezt akarja!
Ilyet soha nem tennék egy kedvenc bandám miatt se(pedig van bőven).És nem csak a lány de a huga is ezt akarja!
2015. augusztus 25. 11:27
Hát ez nagyon beteg, főleg az anyja,hogy támogatja is ebben..
2015. augusztus 26. 12:13
|
|
Domán_Krisztinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 248899 offline
|
Jézus Úristen! o.O
Hogy fajulhatott el ennyire ez a világ???
És egyébként is; milyen anya az ilyen aki támogatja abban a lányát hogy áruba bocsájtja magát?!
Hogy fajulhatott el ennyire ez a világ???
És egyébként is; milyen anya az ilyen aki támogatja abban a lányát hogy áruba bocsájtja magát?!
2015. szeptember 30. 12:08
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát .........ez beteges hogy ennyire rajong értuk! Mármint persze legyen beteges Directioner de azért a testét ne árulja egy koncert jegyért ! és az annya is milyen ember ??!Ilyen hulyeségben támogatja a lányát ?????!
Jeszuss! milyen már ez a világ !??? De ha az a csaj ezt akarja akkor tegye csak ezt de késobb visszont majd nehogy megbánja és nehogy azt mondja majd ,hogy: Ezért hogy elmenjek egy koncertre nem érte meg!!!!!!!!
De nem baj hagy csinálja csak!!! Ha neki ez jó???!
2016. február 18. 22:16
|
|
dylan4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 244961 offline
|
Az hogy ő, az még úgy oké, vágom miért teszi. de hogy az ANYJA támogatja????!!!!! meg az apja???? hát ez már nagyon beteg!!!! Inne látszik emnynire becsülik a lányukat. és hogy még a húga is....de a szüleik al egnagyobb barmok, életet nem érdemelnek, hogy megengedik ,támogatják, hogy a saját vérüket erőszakolja egy kínai barom!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: