Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 07. 17:05
Hát... legalább a fiúk tudják most már, hogy kicsoda.
Viccet félretéve, ez a csaj nem normális, ráadásul még erre tanítja a testvérét is? Az anyja meg még támogatja?? WTF...
Viccet félretéve, ez a csaj nem normális, ráadásul még erre tanítja a testvérét is? Az anyja meg még támogatja?? WTF...
2015. június 07. 21:04
Ennek sincs túl sok esze xD Én is szívesen mennék pl Motörhead koncertekre.. Na de nem így
Az ilyen pedig nem Anya, ha támogatja ezt. És 2 év múlva a húga is.. Szép kis család. Csak gratulálni tudok
És ha majd vége az "aukciónak", és ott áll majd a pasi, akkor a lány rájön, hogy mégse kellett volna. Akkor már késő lesz..
2015. június 08. 10:32
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Még mindig hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek. A csajszinak eszébe se jutott, hogy biztos lesz más elvetemült lány is, aki követni akarja a példját. Az anyukája meg....jesszusom, egyre több hülyét hord a hátán a Föld. :'D
2015. június 08. 22:11
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Amikor ilyen cikket olvasok, megbizonyosodok róla, hogy az emberiség nagymértékű hanyatlásnak indult. Ezt már 100x megállípítottam életem során, de ez eléggé kiakasztott.
2015. június 09. 11:34
|
|
kakaóspalacsinta26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 224011 offline
|
ez nagyon durva...én sem tudok elmenni koncertre de ennyire durva dolgot nem csinálnék...inkább gyűjtögetnék és ha újabb alkalmam nyílna koncertre menni inkább akkor mennék mint ilyen áron...
2015. június 09. 15:36
Azt a kurva, ezek elmebetegek, nem éri meg, de úúúrr isten, ez tényleg hülye...
2015. június 09. 15:53
|
|
Jesyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201618 offline
|
1,tetszik hogy nem adja fel az álmait hanem tesz érte 2,támogatják a szülei hogy ne adja fel az álmait az eddig jó de az már nem hogy milyen a megoldási módszere 3 100% hogy lett volna más lehetőség csak ő a legkönnyebbet választotta amihez nem kell tenni semmit szoval erre a csajra kimondhatjuk hogy lusta 4 szép kis példát mutat a testvérének bár ebbe a világban már semmi sem meglepő 5 Áldozat nélkul nincs eredmény !!
2015. június 10. 13:58
Úristen, ez aztán a kis prosti
Inkább álljon ki a sarokra, és ott adja el a testét, ugyanis egy kurinak ott a helye a sarkon -.-"
2015. június 13. 20:06
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
azt hiszem egy idő után,hogy nem hallok már valami rosszabbat és hát tévedek,mert ez...egy lánynak úgy gondolom kéne lennie annyi büszkeségnek meg tartásnak a szűzességet illetően...én elhiszem,hogy elszeretne menni a koncertjeikre,de ez undorító és még az még undorítóbb,hogy büszke rá,a szülei is támogatják meg a húga is majd ezt szeretné csinálni!!!
komolyan nemtom hova halad így az emberiség és ha fiúk hallották ezt szerintem inkább undorodnak az egésztől...
2015. június 18. 13:05
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Retardált ez a lánygyerek, az anyjával meg a húgával együtt... XDDD
2015. június 20. 12:52
|
|
Kusakageúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 244280 offline
|
Erre előszőr nem tudtam mit reagálni.
Én megértem,hogy fontos neki egy banda akik a kedvencei és szeretne elmenni a turnéjukra,de ez mégis csak sok.Persze értékelem a kitartását,de ne így próbáljon pénzt keresni.Ezernyi másik lehetősége lett volna a pénzkeresésre.És mi az,hogy az anyja támogatja őt mindenben?Istenem,hova fajultunk... Egy érett nőnek tudnia kéne,hogy ez a legrosszabb pénz keresési módszer a világon.Nem értem,hogyan engedheti meg ezt a lányának.És ha őt nem,de legalább a húgát beszélje le erről a dologról... Szegény kislány elég rossz példát kaphat otthon.A nővére pénzért árulja a testét,az anyja meg biztatja benne.Persze,hogy azt vonja le ebből,hogy ez jó és,hogy helyesen fog cselekedni.Mindegy.Amikor olvasok egy-egy ilyen cikket mindig megállapítom,hogy az emberiség baromi gyorsan hanyatlik.Kíváncsi vagyok,hogy összejön-e a lánynak.És arra is,hogy büszke lesz-e majd erre a jövőben.
Én megértem,hogy fontos neki egy banda akik a kedvencei és szeretne elmenni a turnéjukra,de ez mégis csak sok.Persze értékelem a kitartását,de ne így próbáljon pénzt keresni.Ezernyi másik lehetősége lett volna a pénzkeresésre.És mi az,hogy az anyja támogatja őt mindenben?Istenem,hova fajultunk... Egy érett nőnek tudnia kéne,hogy ez a legrosszabb pénz keresési módszer a világon.Nem értem,hogyan engedheti meg ezt a lányának.És ha őt nem,de legalább a húgát beszélje le erről a dologról... Szegény kislány elég rossz példát kaphat otthon.A nővére pénzért árulja a testét,az anyja meg biztatja benne.Persze,hogy azt vonja le ebből,hogy ez jó és,hogy helyesen fog cselekedni.Mindegy.Amikor olvasok egy-egy ilyen cikket mindig megállapítom,hogy az emberiség baromi gyorsan hanyatlik.Kíváncsi vagyok,hogy összejön-e a lánynak.És arra is,hogy büszke lesz-e majd erre a jövőben.
2015. június 22. 00:41
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Gratulálok a mai társadalomnak...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: