Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 05. 21:59
|
VIRI5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 241937 offline
|
Ebből rosszabb is kisülhet mivan ha aki ,,megveszi" a lány szüzességét egy perverz állat es netám elrabolja vagy leitatja eőször aztan a csaj el van kábulva akkor bármit csinálhat vele. Oke hogy nagy rajongo de... Támogatom de ez mégicsak sok(k) hogy egy ismeretlen embernek...olyan bu*it aki meg penzt is ad érte es ennyit SIRALMAS
2015. június 06. 09:28
Én is nagyon szeretem az 1D-t, de nem mennék ilyen messzire!!!
Ez már beteges!!!!!!!!!
Ez már beteges!!!!!!!!!
2015. június 06. 11:29
|
|
Tamee13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 236526 offline
|
ez mind szép és jó (SE) szánalmas amúgy-.- de most ez így "jó" buli de ha oda kell állnia az az ember elé aki ezt megvette és lefeküdni vele sztem tudatosulni fog benne h ez nem volt jó ötlet -.-
2015. június 06. 14:43
|
VivikeDobosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 235649 offline
|
ennek elmentek otthonrol ??
2015. június 06. 16:29
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Az anyja is egy k*rva úgy látszik. A szüzesség egy lány legféltettebb kincse, ráadásul így az utcasarokra is kiállhatna. Nem hiszem el,hogy vannak ilyen emberek <<
2015. június 06. 17:47
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
Hát bolond ez a lány!!
2015. június 07. 08:35
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Ez a nő egy beteg állat.
Senki sem lehet akkora fan , hogy ilyen ezébe jutott.
Senki sem lehet akkora fan , hogy ilyen ezébe jutott.
2015. június 07. 08:35
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
pontosabban :eszébe jusson
2015. június 07. 08:39
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Miért nem jut valahogy máshogy pénzhez? Például egy ideiglenes állásból is összegyűlhet annyi, hogy elmehessen, ha már annyira akar.
Sosem értettem az ilyeneket, de kár is velük foglalkozni...
Sosem értettem az ilyeneket, de kár is velük foglalkozni...
2015. június 07. 10:35
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
lehet h az érvelése számára ésszerű de az a csaj nem normális! most mi lesz ha mondjuk nála kissebb gyerekek is ezt a módszert választják? belegondolt ebbe?
én imádom az 1D-t, minden vágyam egy koncert, de elfogadom h nem mehetek el rá, és kész!
ez a lány tök beteg!
én imádom az 1D-t, minden vágyam egy koncert, de elfogadom h nem mehetek el rá, és kész!
ez a lány tök beteg!
2015. június 07. 10:35
|
|
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline
|
Gratulalok a szuleinek. Az anyja nem akar lefekudni egy vadidegennel hogy o is penzhez jusson? Vagy ugyanazzal aki a 15 evesel fog? Nem? De kar.... -.-
Ilyet egy szulo hogy a budos lopikulaba engedhet meg? Ez felhaborito. En rogton pofon vagnam a gyerekemet (ha lenne) es leszednem azt az arverest. Es uvoltoznek vele hogy elment a jozan paraszti esze? (Mar ha volt) es jo hogy nem kozvetlen eladasra rakta ki magat... Aukcion eladni sajat magat "biztos" hogy sokkal jobb............. Eljen a Foldunk h*lyesege :""D
Mikozben olvastam ezt a cikket azon gondolkodtam hogy hogy tortenhetett ez. De aztan rajottem, hogy ilyesfajta ostobasagokkal nem eri meg foglalkozni :"D
Ilyet egy szulo hogy a budos lopikulaba engedhet meg? Ez felhaborito. En rogton pofon vagnam a gyerekemet (ha lenne) es leszednem azt az arverest. Es uvoltoznek vele hogy elment a jozan paraszti esze? (Mar ha volt) es jo hogy nem kozvetlen eladasra rakta ki magat... Aukcion eladni sajat magat "biztos" hogy sokkal jobb............. Eljen a Foldunk h*lyesege :""D
Mikozben olvastam ezt a cikket azon gondolkodtam hogy hogy tortenhetett ez. De aztan rajottem, hogy ilyesfajta ostobasagokkal nem eri meg foglalkozni :"D
2015. június 07. 10:43
|
|
Julianna Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 189815 offline
|
egy barátnőm írja a blogot, léci nézetek be: www.belnaploja.blogspot.hu
2015. június 07. 14:58
Ez nem normális, de ha az anyja is ilyen hülye akkor nem csodálom h erre nevelte a gyerekét!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: