Amikor az ember azt hinné, hogy őrültebb rajongói sztorikat már nem hallhat, a Directionerek mindig rá tudnak cáfolni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó
2015. június 02. 16:55
2015. június 02. 16:58
|
|
macbarbie07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 206001 offline
|
hová fajul ez a világ...
2015. június 02. 16:59
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
A lányt mindenben támogatják szülei, főleg édesanyja, aki szintén nagy One Direction-rajongó, és akit a Directioner magával is vinne a turnéra. A lánynak egyébként van egy 13 éves húga is, aki a törvények szerint még túl fiatal ahhoz, hogy áruba bocsássa magát, de tervezi, hogy 2 év múlva nővéréhez hasonlóan cselekszik.
2015. június 02. 17:00
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Undorító, mást nem tudok mondani.
2015. június 02. 17:01
|
|
Jack99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 606 Csatolások: 0 Azonosító: 201240 offline
|
Jó......... most röhögjek vagy sírjak?
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 17:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A csajt jól megverni kellene,hogy ilyesmikre gondol,nem még támogatni is.Az anyja is lüke az biztos.A legrosszabb,hogy a kishugit is rántják magukkal.Mert mit lát szerencsétlen gyerek?A nővére ezt teszi,az anyja támogatja ebben,szóval nincs ebben semmi rossz.Édes istenem,nem mindenkinek kellene engedni,hogy legyen gyereke.Ehh.
2015. június 02. 17:05
Hát annyira nem jó az 1D hogy "elad" a szüzességedet , alapból az emberek 90 % ezt örültségnek nézi és ebben a 90 % ban én is benne vagyok.Azért 5 vadidegen srác miatt nem szabad ilyett tenni és nem kell ekkora fannak lenni , meg amugy is ilyen draga az a jegy pedig az 1D egy szar.
2015. június 02. 17:08
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hova fajul a mai világ, ha valaki vándájreksön jegyekért képes prostituálni magát?
Én sem voltam még a legkedvencebb zenekarom koncertjén, de eszembe nem jutna szexuális szolgáltatást nyújtani egy jegyért cserébe. Az meg már a jéghegy csúcsa, hogy a saját édesanyja is támogatja ebben. Végül is miért csodálkozok a kiscsajon, ha az anyja is hasonló erkölcsi elveket vall? Engem tényleg valahonnan az univerzum másik szegletéből pottyantott ide egy idegen civilizáció. A szex - szerintem - akkor a legélvezhetőbb intellektuálisan és fizikálisan, ha az illető iránt érzünk valamit és ő mindazt viszonozza is. Úgy tűnik, sokan a mai világban egyáltalán nem azt az elvet vallják, hogy azzal szexelek, akibe szerelmes vagyok. Hogy milyen nagy az Isten állat kertje... de sajnos a kerítés még annál is alacsonyabb...
2015. június 02. 17:09
Már reméltem, hogy az anyja nem támogatja, de tévedtem. Undorító, hogy mi mindent képesek megtenni a rajongók, hogy láthassák a kedvenc együttesüket. Wáh, kiráz a hideg.
2015. június 02. 17:10
Mikor már azt hiszem, ennél züllöttebb nem lehet a világ, valami idióta mindig rácáfol. Erre nem tudok mit mondani. Egyszerűen undoríó. Főleg az anyja, de a csaj maga is. Annak a szerencsétlen 13 éves húgának meg miért nem rajzfilmeken jár ennyi idősen az esze? Ennyire elcseszett egy családot... És majd jönnek a nagyokos kommentelők azzal, hogy "az ő teste, azt csinál vele, amit akar, blablabla" Szerintem ezt egy normális ember nem támogatja, és nem ért vele egyet. Aki igen, annál valami nagyon nincs rendben.
2015. június 02. 17:12
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Van aki itt megint azt szűrte le, hogy az 1D szar. Grat az értelemzhez.
De amúgy meg én értem, hogy mindent meg akar tenni, hogy a lehető legközelebb legyen a kedvenceihez, de az első alkalomnak különlegesnek kéne lennie. Nem egy vadidegen férfival prostiként 15 évesen. A szülei is mit gondolnak? Nem értem az egészet.
De amúgy meg én értem, hogy mindent meg akar tenni, hogy a lehető legközelebb legyen a kedvenceihez, de az első alkalomnak különlegesnek kéne lennie. Nem egy vadidegen férfival prostiként 15 évesen. A szülei is mit gondolnak? Nem értem az egészet.
2015. június 02. 17:14
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Na jó ez a család sem normális...
2015. június 02. 17:14
Csak nehogy holnap, ha felmegyünk a Vaterára, meglepődjünk.
1 felhasználónak tetszik:
mangalover43
2015. június 02. 17:18
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Elsőre én is húztam a szemöldököm, hogy mekkora állat, de elolvasva az interjút nem semmi a csaj. Kitalálta, eldöntötte, megcsinálja. Mondjuk én az anyja helyében nem támogatnám, mert azért látszik, honnan indul az egész, és a húgának sem kellene róla példát vennie, de az ember az álmaiért sok mindent megcsinálna. Még mindig jobb, mintha ölne vagy hasonlók. Igaza van: az ő teste, az ő álma.
És nem, még VÉLETLEN SEM vagyok One Direciton fan, vagy valami őrült.
És nem, még VÉLETLEN SEM vagyok One Direciton fan, vagy valami őrült.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.